Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω μια lexxar 32gb micro SD blabla σε ένα Samsung s5 και εδώ και μια βδομάδα δεν την διαβάζει... Την έβαλα και σε άλλο κινητό και σε ανταπτορα στο πισι αλλά τίποτα...ούτε καν την εμφανίζει. Τι μπορώ να κάνω ???

Δημοσ.

Μια σεμνη τελετη θα ηταν πρεπουσα.

Δημοσ.

Σοβαρά ;;; Έτσι απλά ε ; Κρίμα και την θεωρούσα πολύ αξιόλογη εταιρία... Ούτε 2 χρόνια δεν εβγαλε

Δημοσ.

Στο Raspberry Pi ειχα "χαιρετησει" 2  (1 Sandisk Extreme 32Gb/1 Samsung Evo+ 32Gb).

Δημοσ.

Πώς να την φορμαρω αφού δεν την βλέπει... Την βάζω και στο πισι αλλά κάνει ήχο ότι συνδέθηκε usb και μετά χάνεται...δεν βλέπει τίποτα

Δημοσ.

παιδια γεια σας. εχω μια καρτα την οποια την ειχα κανει ως εσωτερικη στο smartphone μου. τις προαλλες εστειλα το κινητο για σερβις και μ αλλαξαν πλακετα με αποτελεσμα τωρα να μην αναγνωριζει το κινητο την καρτα και μ ζηταει μορφοποιηση ξανα. στο πισι λεει για διαμορφοση. μια βοηθεια παρακαλω

ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικο... Το κινητο την ειχε ενοποιησει ετσι ωστε μονο αυτο να την διαβαζει και να γραφει. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι εκτος απο φορματ

Δημοσ.

Λογικο... Το κινητο την ειχε ενοποιησει ετσι ωστε μονο αυτο να την διαβαζει και να γραφει. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι εκτος απο φορματ

δηλαδη μονο να σβηστουν τα παντα?

δεν υπαρχει αλλη λυση?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
On 16/11/2017 at 22:20, Psyclown said:

δηλαδη μονο να σβηστουν τα παντα?

δεν υπαρχει αλλη λυση?

πηγα να κανω  recovery sd καρτα.δεν μου εβρισκε τιποτα εκτος κινητου.αναγκασγηκα να κανω recover με app.κινητο samsung

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...