NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πριν το δοκιμάσω μια απορία, ενα smartphones αν του βγάλω την μπαταρία και το αφήσω μονο με τον φορτιστή θα δουλέψει κανονικά ή θα εχει πρόβλημα, το τηλέφωνο ειναι το xiaomi mi3 O λογος ειναι οτι το εχω συνδεμένο στο Home Audio στο σπίτι και παίζει το ρόλο του web radio receiver οπότε μου ειναι άχρηστη η μπαταρία αφου εναι μόνιμα στην φόρτιση, μην σκασει
dancer_69 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτάται από τη συσκευή. Ένα huawei που είχα λειτουργούσε, αλλά δύο άλλες mtk συσκευές όχι. Δεν ανάβουν κάν. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις πάντως.
polteris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα δουλεψει. Ειναι φτιαγμενα να παιρνουν ρευμα απο την μπαταρια και οχι απευθειας απο τον φορτιστη
Alphaleader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα δουλεψει. Ειναι φτιαγμενα να παιρνουν ρευμα απο την μπαταρια και οχι απευθειας απο τον φορτιστη Συνηθως, αλλα οχι πάντα.
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πριν το δοκιμάσω μια απορία, ενα smartphones αν του βγάλω την μπαταρία και το αφήσω μονο με τον φορτιστή θα δουλέψει κανονικά ή θα εχει πρόβλημα, το τηλέφωνο ειναι το xiaomi mi3 O λογος ειναι οτι το εχω συνδεμένο στο Home Audio στο σπίτι και παίζει το ρόλο του web radio receiver οπότε μου ειναι άχρηστη η μπαταρία αφου εναι μόνιμα στην φόρτιση, μην σκασει Χοντρικα.... Η πλακετα φορτισης στελνει στην μπαταρια... Η μπαταρια με την σειρα της στελνει στην μητρικη. Χωρις μπαταρια και σε φορτιση δεν δουλευει κανενα τηλεφωνο. Μερικα συνηθως μτκ τα βλεπει το πσ οταν μπαινουν σε φαση φλασαρισμα. Οχι ομως να δουλεψουν σαν κινητα. Ισως εκει μπερδευεται ο φιλος που μιλα για το χαουγουει
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ετσι και αλλιως η δοκιμή θα γινει, τωρα μπορει α σκεφτώ και καποια πατεντα αν δω οτι δεν παιζει, θα ενημερώσω
KyrGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αν λειτουργει ή εκκινεί χωρίς μπαταρία είναι δείγμα βραχυκυκλώματος, δεν θα λειτουργήσει.
dancer_69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Χοντρικα.... Η πλακετα φορτισης στελνει στην μπαταρια... Η μπαταρια με την σειρα της στελνει στην μητρικη. Χωρις μπαταρια και σε φορτιση δεν δουλευει κανενα τηλεφωνο. Μερικα συνηθως μτκ τα βλεπει το πσ οταν μπαινουν σε φαση φλασαρισμα. Οχι ομως να δουλεψουν σαν κινητα. Ισως εκει μπερδευεται ο φιλος που μιλα για το χαουγουει Δεν μπερδεύομαι πουθενά, η συσκευή που γράφω λειτουργεί κανονικά χωρίς μπαταρία. Αυτή τη στιγμή μάλιστα μόλις τη σύνδεσα με το καλώδιο(χωρίς μπαταρία) και έχει φορτώσει το λειτουργικό κανονικά. Τώρα το τι υποστηρίζει η κάθε μάρκα και το κάθε μοντέλο σίγουρα μπορεί να διαφέρει.
Pseudonumo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Επιβεβαιώνω ότι το U8800 νομίζω (μόνο εκεί έτυχε να το δοκιμάσω), αν το άνοιγες με μπαταρία και μετά την έβγαζες, λειτουργούσε! Τώρα για πόσο, αν έκανε και κλήσεις, δεν ξέρω... Αλλά μάλλον η πλειοψηφία δεν δουλεύει.
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το έχω δει και εγω σε κάποιες συσκευές να ανάβει χωρίς μπαταρία. Ορθός γεννάτε το ερώτημα αν είναι σωστό ή λάθος
AlienTechGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά, ένα S3 Neo που είχα, δούλευε κανονικά μόνο με τον φορτιστή χωρίς καθόλου μπαταρία.
dancer_69 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ο ένας υποθέτει ότι: Χοντρικα.... Η πλακετα φορτισης στελνει στην μπαταρια... Η μπαταρια με την σειρα της στελνει στην μητρικη. Χωρις μπαταρια και σε φορτιση δεν δουλευει κανενα τηλεφωνο και το παραπάνω είναι απαράβατος κανόνας χωρίς εξαιρέσεις. Ο άλλος βασίζεται στην αυθαίρετη υπόθεση του παραπάνω και υποθέτει επίσης ότι: Αν λειτουργει ή εκκινεί χωρίς μπαταρία είναι δείγμα βραχυκυκλώματος, δεν θα λειτουργήσει. Οπότε με βάση τα παραπάνω συμπεράσματα: Το έχω δει και εγω σε κάποιες συσκευές να ανάβει χωρίς μπαταρία. Ορθός γεννάτε το ερώτημα αν είναι σωστό ή λάθος Κανένα ερώτημα δε γεννιέται, μιας και δεν ισχύει η πρώτη υπόθεση. Άλλωστε, πως είναι δυνατόν να μπορεί να λειτουργήσει κάποια συσκευή "όταν μπαινει σε φάση για φλασάρισμα" αφού "Η πλακετα φορτισης στελνει στην μπαταρια... Η μπαταρια με την σειρα της στελνει στην μητρικη", χωρίς μπαταρία? Αν η μπαταρία, και μόνο αυτή, μπορεί να δώσει ρεύμα στη συσκευή, δεν θα είναι δυνατή η τροφοδοσία της χωρίς μπαταρία σε καμία φάση.
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπερδευεσαι ντανσερ. Αλλο το "λειτουργει" και αλλο "η διαδικασια φλασαρισματος". Και για να μην εχω αμφιβολιες,δοκιμασε ενα παλιο ελεφον με μτκ που εχω,και χωρις μπαταρια δεν ανοιγει. Μονο το λεντακι του αναβει. Δλδ η μητρικη παιρνει ρευμα αλλα δεν "λειτουργει". Αντιθετα με την διαδικασια φλασαρισματος οπου σε αυτο το μοουντ μπορει και κανει το φλασαρισμα με το ρευμα που δινει η usb του pc.Προσπαθω να ανεβασω φωτο αλλα δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα