neggo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ti μπορεί να συμβαίνει; Μόλις έκανα εγκατασταση.
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Γιατί ασχολείστε ακόμα με το bs player που έχει και σάπια εικόνα; Κατέβασε τον media player classic αν είναι που έχει μακράν καλύτερη εικόνα και σου βρίσκει κ αυτό υπότιτλους.
neggo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Γιατί ασχολείστε ακόμα με το bs player που έχει και σάπια εικόνα; Κατέβασε τον media player classic αν είναι που έχει μακράν καλύτερη εικόνα και σου βρίσκει κ αυτό υπότιτλους. Ξέρεις πως μπορεί να αναζητά αυτομάτως υπότιτλους με το άνοιγμά του; Οπως με το bsplayer; Επίσης οι υπότιτλοι βγαίνουν αλαμπουρνέζικα
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ξέρεις πως μπορεί να αναζητά αυτομάτως υπότιτλους με το άνοιγμά του; Οπως με το bsplayer; Επίσης οι υπότιτλοι βγαίνουν αλαμπουρνέζικα Κάνε αυτά εδώ που έχω εγώ και όταν θα βάζεις κάποια σειρά / ταινία θα πατάς το D στο πληκτρολόγιο και θα διαλέγεις υπότιτλο. Μπορείς να το βάλεις και αυτόματα αν θες. Έχει επιλογή στην 2η φωτογραφία που σου έβαλα. Εγώ δεν την έχω βάλει.
neggo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ωραίο αυτό με το D στο πληκτρολόγιο. Έχω όμως πρόβλημα με τους υπότιτλους όπως εμφανίζονται:
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στην καρτέλα default style (1ο screen), έχεις ορίσει το character set σε GREEK;
neggo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στην καρτέλα default style (1ο screen), έχεις ορίσει το character set σε GREEK; Όχι αλλά το έκανα τώρα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα