De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Οταν μου ερθει στα χερια το alternator που το εχω παραγγειλει θα δω τα στοιχεια του , θα τα γραψω εδω και θα καταλαβεις μεχρι σε τι χωρητικοτητας μπαταρια μπορει να δουλεψει Και φωτό αν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οι παλιοί σκαραβαίοι είχαν απο τη μάνα τους δυναμό (generator) και όχι εναλλάκτη (alternator). Η διαφορά είναι οτι το δυναμό βγάζει DC, ενώ το alternator τριφασικό AC. Στην πράξη τα alternator είναι πολύ πιό αποδοτικά απο πολλές απόψεις και γι αυτό επικράτησαν. Σε αντίθεση με τα σύγχρονα alternator που έχουν ενσωματωμένο ρυθμιστή τάσης (το εξάρτημα που έβαλε ο Joshua21 πιό πάνω) το δυναμό του σκαραβαίου έχει εξωτερικό ρυθμιστή τάσης, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί: και να συνδεθεί έτσι: Ο ρυθμιστής τάσης βρίσκεται στο χώρο της μπαταρίας, είναι το μεγάλο ασημένιο κουτί με τα πολλά καλώδια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οι παλιοί σκαραβαίοι είχαν απο τη μάνα τους δυναμό (generator) και όχι εναλλάκτη (alternator). Η διαφορά είναι οτι το δυναμό βγάζει DC, ενώ το alternator τριφασικό AC. Στην πράξη τα alternator είναι πολύ πιό αποδοτικά απο πολλές απόψεις και γι αυτό επικράτησαν. Σε αντίθεση με τα σύγχρονα alternator που έχουν ενσωματωμένο ρυθμιστή τάσης (το εξάρτημα που έβαλε ο Joshua21 πιό πάνω) το δυναμό του σκαραβαίου έχει εξωτερικό ρυθμιστή τάσης, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί: και να συνδεθεί έτσι: Ο ρυθμιστής τάσης βρίσκεται στο χώρο της μπαταρίας, είναι το μεγάλο ασημένιο κουτί με τα πολλά καλώδια: Αδερφε μου... εδω μιλας με μελος Λεσχης και ειμαι στο 7μελες του Δ.Σ. κιολας... ξερω τι εχω και τι φορουσα και ποιο μοντελο εχω... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2017 από Teo1303 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα