rafinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Θα μπορούσε μήπως κάποιος να μου προτείνει SEO διορθώσεις για το http://rafapps.eu Έχω μπερδευτεί γιατί κάθε online seo checker που δοκίμασα μου βγάζει διαφορετικά προβλήματα.
doomya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Προτείνω τα εξής : a. Να αφαιρέσεις από την πρώτη σελίδα το contact form. b. Στα H1 σβήσε το "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" και σε κάθε σελίδα αντικατέστησε την λέξη με το strong keyword πχ "Σταυρόλεξο" ή κάτι άλλο. c. Σε κάθε παιχνιδάκι γράψε μια παράγραφο που να περιγράφει το παιχνίδι. Έτσι θα τσιμπήσεις επισκέψεις από σχετικά relative keywords. d. Να επικοινωνήσεις με φίλους που έχουν σελίδες. Να γράψουν για εσένα ένα μικρό άρθρο που θα μιλά για την σελίδα σου και να περιέχει ένα σύνδεσμο προς αυτήν. Για αρχή σε 3 - 4 websites. ΟΧΙ παραπάνω. (Αν αυτά τα sites φιλοξενούνται από διαφορετικές εταιρίες και έχουν διαφορετικές ips τότε είναι το ιδανικο) e. Να έχεις υπομονή, κάθε προσπάθεια SEO θέλει έως και 6 μήνες για να φανεί η αύξηση επισκεψιμότητας στα στατιστικά. Καλή αρχή στην προσπάθεια σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα