Exploticon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα ειπα να φτιαξω ενα νεο συστημα με κουτι το corsair 460x αλλα εκανα την βλακεια και το εσπασα το αριστερο panel εψαξα για ανταλακτικα στην ελλαδα δεν βρηκα τιποτα κοιταξα το official site και βρηκα Site: εδω αλλα ελλαδα δεν φερνουν καμια λυση? ειχα ακουσει για κατι αποθηκες που στο κρατανε και στο στελνουν μετα ελλαδα αλλα δεν ξερω κανενα site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Στείλε mail στην Corsair. Αυτοί είναι ικανοί να στο στείλουν και τσάμπα, αλλά τραβηγμένο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Άνοιξε ένα ticket στην Corsair. Έχουν εξαιρετικό support... https://support.corsair.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 το εκανα ηδη λογικα θα απαντησουν απο Δευτερα εχει κανεις παρομοια εμπειρια και ξερετε για το support της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Είχα, 3 φορές με υδρόψυξη και μια φορά με μνήμες. Άμεσοι στις απαντήσεις και με γρήγορη εξυπηρέτηση. Πάντως αυτό που είπε ο Sheogorath παίζει ως σενάριο. Εμένα μου είχαν στείλει ως δώρο 5 ανεμιστήρες AF120 διότι καθυστέρησαν να στείλουν την 3η αντικατάσταση της υδρόψυξης (με νεότερο κιόλας μοντέλο) λόγω εορτών. Παλαιότερα σε Triple - Channel μνήμες, επειδή δεν υπήρχαν οι ίδιες για αντικατάσταση, μου έστειλαν πιο καινούργιες με την διπλάσια χωρητικότητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Είχα, 3 φορές με υδρόψυξη και μια φορά με μνήμες. Άμεσοι στις απαντήσεις και με γρήγορη εξυπηρέτηση. Πάντως αυτό που είπε ο Sheogorath παίζει ως σενάριο. Εμένα μου είχαν στείλει ως δώρο 5 ανεμιστήρες AF120 διότι καθυστέρησαν να στείλουν την 3η αντικατάσταση της υδρόψυξης (με νεότερο κιόλας μοντέλο) λόγω εορτών. Παλαιότερα σε Triple - Channel μνήμες, επειδή δεν υπήρχαν οι ίδιες για αντικατάσταση, μου έστειλαν πιο καινούργιες με την διπλάσια χωρητικότητα... o.O Μωρε μπράβο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 πραγματικα αριστο support μου στειλαν δωρεαν το τζαμι και με dhl express κιολας. Πρωτη φορα βλεπω εταιρια να μου δινει δωρεαν ανταλακτικο ενω εκανα εγω την ζημια και το χαλασα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το περίμενα!!! Μεγειές και προσοχή!!! Διάβασε και την εμπειρία μου από Logitech για να δεις το ακόμη ΠΙΟ κορυφαίο support... http://www.insomnia.gr/topic/645981-logitech-best-customer-support-ever/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το περίμενα!!! Μεγειές και προσοχή!!! Διάβασε και την εμπειρία μου από Logitech για να δεις το ακόμη ΠΙΟ κορυφαίο support... http://www.insomnia.gr/topic/645981-logitech-best-customer-support-ever/ μου ηρθε το γυαλι ολα κομπλε. Kαλο κι αυτο με την logitech γιατι εχω logiteh g933 και mx master 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ΑΡΙΣΤΟΙ!! Πραγματικά τέτοιες κινήσεις κρατάνε τις εταιρίες ψηλά στα ενδιαφέροντα των καταναλωτών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα