Προς το περιεχόμενο

corsair 460x εσπασε το tempered glass

Exploticon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ειπα να φτιαξω ενα νεο συστημα με κουτι το corsair 460x αλλα εκανα την βλακεια και το εσπασα το αριστερο panel εψαξα για ανταλακτικα στην ελλαδα δεν βρηκα τιποτα κοιταξα το official site και βρηκα Link.png Site: εδω αλλα ελλαδα δεν φερνουν καμια λυση? ειχα ακουσει  για κατι αποθηκες που στο κρατανε και στο στελνουν μετα ελλαδα αλλα δεν ξερω κανενα site

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα, 3 φορές με υδρόψυξη και μια φορά με μνήμες. Άμεσοι στις απαντήσεις και με γρήγορη εξυπηρέτηση. Πάντως αυτό που είπε ο Sheogorath παίζει ως σενάριο. Εμένα μου είχαν στείλει ως δώρο 5 ανεμιστήρες AF120 διότι καθυστέρησαν να στείλουν την 3η αντικατάσταση της υδρόψυξης (με νεότερο κιόλας μοντέλο) λόγω εορτών. Παλαιότερα σε Triple - Channel μνήμες, επειδή δεν υπήρχαν οι ίδιες για αντικατάσταση, μου έστειλαν πιο καινούργιες με την διπλάσια χωρητικότητα...

• Like 1

Είχα, 3 φορές με υδρόψυξη και μια φορά με μνήμες. Άμεσοι στις απαντήσεις και με γρήγορη εξυπηρέτηση. Πάντως αυτό που είπε ο Sheogorath παίζει ως σενάριο. Εμένα μου είχαν στείλει ως δώρο 5 ανεμιστήρες AF120 διότι καθυστέρησαν να στείλουν την 3η αντικατάσταση της υδρόψυξης (με νεότερο κιόλας μοντέλο) λόγω εορτών. Παλαιότερα σε Triple - Channel μνήμες, επειδή δεν υπήρχαν οι ίδιες για αντικατάσταση, μου έστειλαν πιο καινούργιες με την διπλάσια χωρητικότητα...

o.O

Μωρε μπράβο...

• Like 5

πραγματικα αριστο support μου στειλαν δωρεαν το τζαμι και με dhl express κιολας. Πρωτη φορα βλεπω εταιρια να μου δινει δωρεαν ανταλακτικο ενω εκανα εγω την ζημια και το χαλασα

• Like 11

Το περίμενα!!! Μεγειές και προσοχή!!! :D

Διάβασε και την εμπειρία μου από Logitech για να δεις το ακόμη ΠΙΟ κορυφαίο support...

http://www.insomnia.gr/topic/645981-logitech-best-customer-support-ever/

• Like 2

Το περίμενα!!! Μεγειές και προσοχή!!! :D

Διάβασε και την εμπειρία μου από Logitech για να δεις το ακόμη ΠΙΟ κορυφαίο support...

http://www.insomnia.gr/topic/645981-logitech-best-customer-support-ever/

μου ηρθε το γυαλι ολα κομπλε. Kαλο κι αυτο με την logitech γιατι εχω logiteh g933 και mx master :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...