clairvoyant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Αυτό που διάβασα σε αρκετά forum για τα Ritek είναι ότι διαφέρουν σε ποιότητα από "σειρά" σε "σειρά". Κοινώς, μπορεί να αγοράσεις 50Ritek και να βγουν καλά και κατόπιν άλλα 50 και να παρουσιάζουν πολλά προβλήματα.. Πάντως, για αυτό που έγραψα ότι "τα Ritek είναι από τα χειρότερα" έκανα λάθος (κοινώς, μπερδεύτηκα!).. στο cdfreaks, σε review του Nec2500A, γράφει "The result is again perfect! This is simply the best result we have ever had with ritekg04 discs. Highly recommended.". Αυτό βέβαια που εννοεί είναι ότι το Nec γράφει άψογα σε αυτά τα δισκάκια. Αλλά και πάλι, στο forum του cdfreaks διάβασα από κατόχους του Nec2500A ότι είχαν διαφορετικά αποτελέσματα με τα Ritek σε σχέση με αυτά του review. Επομένως, δεν είναι και ότι καλύτερο.. εγώ προς Taiyo Yuden τείνω που τα βρήκα 1.44Ε στο e-shop, σε bulk μορφή. Γιατί δηλαδή να δώσω 1.4Ε για princo και όχι 1.44Ε για taiyo yuden, έστω και bulk? Απορία εκφράζω, δεκτά τα επιχειρήματα!
soublaki-3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 1.4€ τα Princo? 0,95€ τα παίρνουμε... 1.44€ τα Taiyo? Για δες Disc Impex...
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Τελικά τα Primedisk είναι καλά σαν dvd δισκάκια? Εχω γραψει αρκετά, χωρίς προβλημα. Μήπως πρέπει να ανησυχώ μήπως χαλάσουν?
dim_b Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Έχουν επίστρωση RitekG04. Μέχρι τώρα, όσα Ritek και PrimeDisc έχω γράψει δεν έχουν παρουσιάζει πρόβλημα (σε αντίθεση με άλλα και ιδιαίτερα το Princo). Πάντως, η Κασσετεμπορική τα έχει λίγο ακριβά τα PrimeDisc (1.90€). Στον Κορυδαλλό σε ένα καινούριο κατάστημα τα βρήκα 1.80€ με θήκη και 17€ σε spindle των 10 (είχε μόνο + όμως).
polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Ta Ritek pairnoun akoma mia psifo empistosinis kai apo mena.... Kanena den mou exei dimiourgisei provlima opote ta empistevomai gia to Pioneer mou! (A06)
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Έχουν επίστρωση RitekG04. Μέχρι τώρα, όσα Ritek και PrimeDisc έχω γράψει δεν έχουν παρουσιάζει πρόβλημα (σε αντίθεση με άλλα και ιδιαίτερα το Princo). Μπορώ να πω οτι ηρέμησα...
karib Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 apo fthina cd ti protinete???? noname 100σταδα στιβα πλαισιου.
tairisj Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ρε παιδια, τόσο ακριβά είναι τα cd στην αθήνα όσο αναφέρει ο me robas? Τιμές που βρήκα στη θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα : traxdata (ritek) 1,2 άψογα princo 0,75 δε τα προτιμώ no name 0,66 ( το ΝΕC 1300 firmware 1.08 τα γράφει απροβλημάτιστα) και αυτές οι τιμές ισχύουν ακόμα κι αν πάρεις 1 μόνο dvd.
lthanasis Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Πηγαίντε στο μαγαζάκι δίπλα απο την κασσετεμπορική. Έχει τα πιο φτηνα DVD-R (princo (1,40ε), nexus(1,20ε) και κάτι no-name(1,10ε)). Τα έχω πάρει όλα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με όλα εκτός απο τα Princo. (Μακριά απο Princo έχω να πώ εγώ) Μάλλον δεν συμφωνούμε. Τα Nexus δεν μου φάνηκαν καθόλου καλά. Ένα έγραψα σε 2x και σε dvd player standalone δεν έπαιζε καθόλου καλά. Επειδή ήταν όμως μόνο ένα που δοκίμασα ίσως έχω άδικο.
firegarden Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 1.4€ τα Princo? 0' date='95€ τα παίρνουμε...1.44€ τα Taiyo? Για δες Disc Impex...[/quote'] Αν εχεις τιμες απο Disc Impex,πες και σε μας να ξερουμε,γιατι ενδιαφερομαι παρα πολυ για τα Taiyo Yuden...
freelove Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 apo fthina cd ti protinete???? noname 100σταδα στιβα πλαισιου. auta apo to plaisio grafoun ws 16x kai den kratane pano apo 4 mines!! kapou fthinotera gnorizete???
dim_b Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ τα Silver Circle χωρίς πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή, η Κασσετεμπορική τα έχει 27.4 λεπτά το κομμάτι (13.70€ η συσκευασία των 50). Δεν ξέρω πόσο έχουν τα no-name του Πλαισίου, αλλά στον on-line κατάλογο τα φθηνότερα έχουν 29.5 λεπτά με ΦΠΑ (και όσα τέτοια έχω γράψει ήταν άχρηστα).
spiros Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 egw pernw apo kassetemporiki 100stades ths sony, ta opia bgenoun ~0.24 to kommati... mehri twra kanena problhma antoxhs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.