spiros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 paw o amoiros na agorasw DVD-r apo thn kassetemporiki pou akouw edw mesa syneheia... pernw leipon 4 pentades apo primedisk dvd-r 4x... (sylono 20DVD) anoigw loipon, grafw ola tzet... wspou anoigw ena DVD (exoun ola zelatina to kathe ena ksexwrista) kai h thiki itan spazmenh (o kiklos pou sygratei to DVD) skeftome twra oti den pezei na spasei ayto kai TIPOTA ALLO ektos an htan anoixta... arxisa na psaxnw ta DVD 1 pros 1 kai diapistwsa oti oi thikes einai "fagwmenes" dhladh san na htan noname kai na ebale kapoios tis etiketes... kai ektos aytou merika DVD eixane ligo skoni... LETE NA MAS DOYLEYOUNE????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jaco Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Η κασσετεμπορική ίσως χλωμό... οι προμηθευτές που τους τα δίνουν ίσως... Έκανες ένα τηλέφωνο να τους το πεις...;;;
9-11 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Αυτό ο μικρός οδοντωτός κύκλος που συγκρατεί το CD ή DVD δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι σπασμένος, τουλάχιστον σε PRESSED Audio CD (εχω 1500+ original και ξέρω...) Στο εκάστοτε εργοστάσιο υπάρχει ένα μηχάνημα που τοποθετεί τα δισκάκια στις (ανοιχτές) θήκες πριν σφραγιστούν. Αν αυτό για κάποιο λόγο απορυθμιστεί και ασκήσει μεγαλύτερη πίεση (ή χάσει την ακρίβεια του και αποκλίνει οριζοντίως) μπορεί να γίνει η ζημιά. Σκόνη ή δακτυλιές ΔΕΝ δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση και φανερώνουν κάποιου είδους παρέμβαση εκ των υστέρων. Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας 'φαγωμένες'. Φαντάζομαι ότι φαίνονται φθαρμένες στα 2 σημεία που εφάπτονται τα πλαστικά σαν να έχει ανοιγοκλείσει αρκετές φορές η θήκη (είναι slim, jewel case τι ακριβώς; ) Να αναφέρω επίσης, ότι προχθές μου έφεραν 2 SONY DVD-R 4x σε slim case με μόνο διακριτικό ένα αυτοκόλλητο στη θήκη. Το DVD δε, δεν είχε καν label, logo κλπ. Εννοείται βέβαια ότι δεν υπήρχε ζελατίνα. Και ενώ μου μύριζε απάτη, το τσέκαρα με το KProbe και ιδού τα αποτελέσματα: Disc Type = DVD-R Manufacturer = Sony Corporation << Disc Information >> Erasable = False Status of Last Session/Border = Empty Session/Border Disc Status = Empty Disc Number of First Track/RZone on Disc = 1 Number of Sessions/Borders(LSB) = 1 First Track/RZone Number in Last Session/Border(LSB) = 1 Last Track/RZone Number in Last Session/Border(LSB) = 1 Disc Identification Valid(DID_V) = False Disc Bar Code Valid(DBC_V) = False Unrestricted Use Disc(DRU) = True Disc Type = CD-DA or CD-ROM Disc Disc Identification = 00000000h Lead-in Start Time of Last Session = 00:00:00(00:00:00h) Last Possible Start Time for Startof Lead-out = 00:00:00(00:00:00h) Disc Bar Code = 0000000000000000h Number of OPC Table Entries = 0 << Track Information >> Number of Complete Sessions on Disc = 0 Τώρα γιατί ολόκληρη SONY κυκλοφορεί έτσι τα αναλώσιμα της είναι άλλη ιστορία (ίσως να πρόκειται για παρτίδες χαμηλότερου κόστους) Πάντως, όσον αφορά την Κασσετεμπορική θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη (ψωνίζω απο το 1989!) και οι όποιες ενστάσεις μου, έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση (γίνεται της 'επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα' κάθε φορά, ενώ έχω παρατηρήσει ότι στο προσωπικό έχουν προστεθεί και αλλοδαπές που ενδέχεται να μην είναι εξοικοιωμένες με την δουλειά ή τη γλώσσα
spiros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Τώρα δεν ξέρω τι εννοείς λέγοντας 'φαγωμένες'. Φαντάζομαι ότι φαίνονται φθαρμένες στα 2 σημεία που εφάπτονται τα πλαστικά σαν να έχει ανοιγοκλείσει αρκετές φορές η θήκη (είναι slim' date=' jewel case τι ακριβώς; ) [/quote'] ayto akribws ennow oti einai ftharmenes oi thikes... san na exei anoigokleisei merikes fores ekei pou mpenei to pisw eksofilo (inlay) den kserw alla mou thn edwse... daxtylies sta DVD den eida, alla eixane ligo skonh... :twisted: :twisted: den tha ksanaparw apo ekei mou fenete! ramunda kai pali ramunda...
Prof_Chaos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Re pedia pira prosfata ena dvdrw 8x tis teac kai thelo na vro kai fthina diskakia DVD-r..Apo pou mporo na vro ta pio fthina kai pia marka?Thanks Btw kasetemporiki pou petaxtika tis proales den eixe poles epiloges gia dvd-r kai htan kai ligo tsimpimenes oi times..
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Re pedia pira prosfata ena dvdrw 8x tis teac kai thelo na vro kai fthina diskakia DVD-r..Apo pou mporo na vro ta pio fthina kai pia marka?ThanksBtw kasetemporiki pou petaxtika tis proales den eixe poles epiloges gia dvd-r kai htan kai ligo tsimpimenes oi times.. Πιο φτηνα απο τον Ramunda αποκλειετε να βρεις.Και δωρεαν αποστολη με courier.Εχω παρει πολλες φορες και ειναι σωστος στη συνεργασια του. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361997&postdays=0&postorder=asc&start=105
Icecut Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 mou fainetai ligaki ypervoliko!isws an to psa3eis na vreis thn akrh an kai de nomizw oti 8a se e3yphrethsei se kati.Egw pantws exw petyxei polles fores etsi f8armeno diskaki alla pote de to skefthka etsi!anyway,o ramunda btw einai poly ok!kalh synexeia sto dikaio agwna sou...
Dvs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 An ta cdakia grafontai kanonika kai den sou parousiazoun kanena provlima apla fisa ta na figei i skoni ..... Pisteuo den axizei o kopos... An pali ta exeis kleista den nomizo na arnithoun na sta allaxoun. (eimoun mprosta se ena tetoio peristatiko me kapoion pou eixe anoixei ola ta cd kai prospathouse na tous pisei na ta dosoun kainourgia giati auta den douleuan! Kai fisika arnithikan....)
A3TeRnuS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 off topic sxolio O Typos sthn kassetemporikh den mou gemizei katholou to mati me tous aforismous pou mou "petakse" sta moutra otan tou pa oti "ola ta CD-r den einai idia kai oti h taxythta eggrafhs ephreazei thn poiothta" kai apanthse oti "einai asxetos opoios ta leei auta" (!!!) Emeina afwnos kai den ksanapathsa edw kai 2 xronia...Alla auta einai apla h proswp. mou gnwmh. A3TeRnuS.213
soublaki-3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Πάντως, όσον αφορά την Κασσετεμπορική θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη (ψωνίζω απο το 1989!) και οι όποιες ενστάσεις μου, έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση (γίνεται της 'επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα' κάθε φορά, ενώ έχω παρατηρήσει ότι στο προσωπικό έχουν προστεθεί και αλλοδαπές που ενδέχεται να μην είναι εξοικοιωμένες με την δουλειά ή τη γλώσσα Γι' αυτό κατά κύριο και για τις τιμές για δεύτερο λόγο σταμάτησα να αγοράζω από την Κασετεμπορική.
clairvoyant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Όσον αφορά τα DVD-R, επειδή κι εγώ τώρα πήρα dvd-recorder και με απασχολεί άμεσα το θέμα, θα πω μόνο ότι ο ramunda (τον οποίο δεν γνωρίζω, απλώς κοίταξα το link), δίνει δισκάκια Princo και Ritek που είναι 2 από τις χειρότερες εταιρίες παγκοσμίως! Και δεν το λέω αυθαίρετα εγώ, το λένε όλα τα σοβαρά sites που δοκιμάζουν τα dvd-recorders σε διάφορους τύπους media. Anyway, εγώ σκέφτομαι να πάω μια βόλτα από την Disc Impex μπας και βρω καλά δισκάκια σε ικανοποιητικές τιμές..
vagos789 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ta princo thymamai apo thn epoxh ton cd eixan poly kalh symvatothta,mou fainetai pos kai ta dvd tous exoun
JimBs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Όσον αφορά τα DVD-R' date=' επειδή κι εγώ τώρα πήρα dvd-recorder και με απασχολεί άμεσα το θέμα, θα πω μόνο ότι ο ramunda (τον οποίο δεν γνωρίζω, απλώς κοίταξα το link), δίνει δισκάκια Princo και Ritek που είναι 2 από τις χειρότερες εταιρίες παγκοσμίως! Και δεν το λέω αυθαίρετα εγώ, το λένε όλα τα σοβαρά sites που δοκιμάζουν τα dvd-recorders σε διάφορους τύπους media. Anyway, εγώ σκέφτομαι να πάω μια βόλτα από την Disc Impex μπας και βρω καλά δισκάκια σε ικανοποιητικές τιμές..[/quote'] Τα Ritek οι περισσότεροι τα θεωρούν κορυφαία σε αντίθεση με τα CD τους αν δε κάνω λάθος. Με πιο recorder είδες review;
me_robas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Πηγαίντε στο μαγαζάκι δίπλα απο την κασσετεμπορική. Έχει τα πιο φτηνα DVD-R (princo (1,40ε), nexus(1,20ε) και κάτι no-name(1,10ε)). Τα έχω πάρει όλα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με όλα εκτός απο τα Princo. (Μακριά απο Princo έχω να πώ εγώ)
Dvs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Πάντως' date=' όσον αφορά την Κασσετεμπορική θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη (ψωνίζω απο το 1989!) και οι όποιες ενστάσεις μου, έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση (γίνεται της 'επι χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα' κάθε φορά, ενώ έχω παρατηρήσει ότι στο προσωπικό έχουν προστεθεί και αλλοδαπές που ενδέχεται να μην είναι εξοικοιωμένες με την δουλειά ή τη γλώσσα[/quote']Γι' αυτό κατά κύριο και για τις τιμές για δεύτερο λόγο σταμάτησα να αγοράζω από την Κασετεμπορική. I kasetemporiki evale allodapes?? Mallon exo poli kairo na pao...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.