alxlightning Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 πεθανε το κινητο μου χθες κρασαρε-εβγαλε γκλιτς γραμμη και κολλησε στο fb app. εκανε ρισταρτ μετα απο λιγο μονο του. δουλεψε κανονικα μετα. σημερα το πρωι εκανα ota android update. κολλησε στο preparing στη μπλε οθονη. κανα δεκαλεπτο. εκανα force restart. εκανε το update κανονικα.μετα εκανε ρισταρτ μονο του οταν επαιζα south park. Κολλησε σε λουπα με ρισταρτ, εβαζα πιν, ξανα ρισταρτ. εκανα force restart. εκλεισε. δεν αντιδραει σε τιποτα πλεον.οταν λεω force restart εννοω ηχος κατω και power 10 δευτ τι πρεπει να κανω?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Με παρεμφερη τροπο πεθανε το S6 Edge που εχω. Το δικο σου πρεπει να εχει ακομα εγγυηση.
alxlightning Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 δεν ξερω τι ισχυει γιατι μου το εστειλαν δωρο με την τηλεοραση που πηρα. δεν εχουν περασει 2 χρονια ακομα. αλλα δεν ξερω τι θα χρειαστω και που θα πρεπει να το παω και ποσο καιρο θα κανουν να το δουν περναω παρα πολυ ασχημα. εχει κανενας σας usb jig? μου τη σπαει που ειναι ολο ενιαιο και ο,τι και να πατησω δεν αντιδραει, νιωθω τερμα ανημπορος
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Πήγαινε στον ΓΕΡΜΑΝΌ αυτοί θα το στείλουν. Δεν έχεις αποδείξει?
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχει αποδειξη γιατι μου το εστειλε η sammy δωρο με την αγορα τηλεορασης οποτε δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Με την αγορά τις τηλεοράσεις σου έδωσαν αποδείξει. Οπότε πας στην Samsung και τους λες ότι είναι δώρο. Εσύ θα έχεις μαζί σου κουτί και ότι άλλο περιέχει το τηλέφωνο(και την απόδειξη τις TV). Αυτή θα δουν το IMEI και από εκεί θα στο φτιάξουν.
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 με το imei Θα γινει η δουλεια. πηγαινε και θα βγαλεις ακρη.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 . εχει κανενας σας usb jig? Δε θα κανεις δουλεια με jig, νομιζω αυτο εχει σταματησει να δουλευει απο εποχες S3 (αλλα δεν παιρνω ορκο). Ασε που αν εχει νεκρωσει η πλακετα, το jig θα σου ειναι αχρηστο εξ' ορισμου. Κατα τ'αλλα επικοινωνησε με το service της Smartec http://www.smartec.gr/el/mobile-tablets-repairs.php και αυτοι θα σε κατατοπισουν σχετικα. Βρες το παραστατικο αγορας της τηλεορασης, εκει θα βρισκεται και ο,τι χρειαζεται για το S7 σου. Ακομα και να μην το βρεις παντως, odds are πως θα το δεχθουν και μοναχα με το ΙΜΕΙ.
alxlightning Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Update: μου αλλαξαν την οθονη(?!) Απο δευτερα μεχρι τεταρτη περιμενα για αυτο. Μου ειπαν οτι μονο η οθονη ειχε θεμα. Πηγα σπιτι, δουλεψε ουτε μια ωρα το κινητο και ξεκινησε τα ιδια. Με εβαλαν να τους το ξαναπαω και θα ειναι ετοιμο τη δευτερα. Τσακωνομαι τοσο πολυ με το support της sammy. Ξερει κανεις σε ποιο τηλεφωνικο το εχουν δωσει?
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Update: μου αλλαξαν την οθονη(?!) Απο δευτερα μεχρι τεταρτη περιμενα για αυτο. Μου ειπαν οτι μονο η οθονη ειχε θεμα. Πηγα σπιτι, δουλεψε ουτε μια ωρα το κινητο και ξεκινησε τα ιδια. Με εβαλαν να τους το ξαναπαω και θα ειναι ετοιμο τη δευτερα. Τσακωνομαι τοσο πολυ με το support της sammy. Ξερει κανεις σε ποιο τηλεφωνικο το εχουν δωσει? Λογικά εδώ Smartec (Φειδίππου 7 Χαϊδάρι, τηλέφωνο επικοινωνίας 2105820000)
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Update: μου αλλαξαν την οθονη(?!) Απο δευτερα μεχρι τεταρτη περιμενα για αυτο. Μου ειπαν οτι μονο η οθονη ειχε θεμα. Πηγα σπιτι, δουλεψε ουτε μια ωρα το κινητο και ξεκινησε τα ιδια. Με εβαλαν να τους το ξαναπαω και θα ειναι ετοιμο τη δευτερα. Τσακωνομαι τοσο πολυ με το support της sammy. Ξερει κανεις σε ποιο τηλεφωνικο το εχουν δωσει? Πάντα έτσι κάνουν Αν δεν πάει κινητό 2 και 3 φορές εκεί λύση δεν βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα