Προς το περιεχόμενο

14 άρια λάστιχα αυτοκινήτου για Vw polo "02

spy94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα guys,

Vw polo 02 φοράει ζάντες από vw golf iv.Του polo οι διαστάσεις ήταν 185/60/14 ενώ του golf είχε 70άρι προφιλ.Θέλω καλό λάστιχο ίσως με λίγο περισσότερο σημασία στο βρεγμένο.Ψιλοανεβαίνω πεζοδρόμια,δεν συχνάζω σε χιόνια.Είμαι Θεσνίκη έκανα μια μικρή γύρα και μου πρότειναν διάφορα ελαστικά,αλλά όλοι απότι κατάλαβα καλοκαιρινά ελαστικά μου πρότειναν.Διάβασα μερικα πράγματα γενικά και ειδικά αλλά παραμένω προβληματισμένος.Κάποιος εμπειρότερος να δώσει κάποια συμβουλή (ή πηγή) όσον αφορά κατάστημα(αν και νομίζω κατέληξα),διαστάσεις,τύπο,μάρκα?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω εχω μια συμβουλή οντως

Σταματα να ανεβαίνεις πεζοδρομια, ειναι για τους πεζους

Έχω και για σένα μια συμβουλή.Σταμάτα να κάνεις τον έξυπνο ειδικά αν δεν ξέρεις την περίπτωση.Μιλάμε για πεζοδρόμια εντός πανεπιστημιακού χώρου και υπάρχουν κάτι σαν σαμαράκια για να ανεβαίνεις,απλά σε κάποια σημεία είναι κατεστραμμένα ή υπάρχουν φρεατια και σε ώρες αιχμής είναι η μόνη λύση.

Αγορίνα μου έχεις ιδέα πως είναι το πανεπιστήμιο(εξωτερικά)?Προφανώς όχι απλά θέλεις να το παίξεις και πάλι σωστός και έξυπνος.Αφου δεν έχεις ιδέα και δεν μπορείς να προσφέρεις πάνε κάπου αλλού ηθικό μου στοιχείο να σκοτώσεις την ώρα σου. 

Καλησπέρα guys,

Vw polo 02 φοράει ζάντες από vw golf iv.Του polo οι διαστάσεις ήταν 185/60/14 ενώ του golf είχε 70άρι προφιλ.Θέλω καλό λάστιχο ίσως με λίγο περισσότερο σημασία στο βρεγμένο.Ψιλοανεβαίνω πεζοδρόμια,δεν συχνάζω σε χιόνια.Είμαι Θεσνίκη έκανα μια μικρή γύρα και μου πρότειναν διάφορα ελαστικά,αλλά όλοι απότι κατάλαβα καλοκαιρινά ελαστικά μου πρότειναν.Διάβασα μερικα πράγματα γενικά και ειδικά αλλά παραμένω προβληματισμένος.Κάποιος εμπειρότερος να δώσει κάποια συμβουλή (ή πηγή) όσον αφορά κατάστημα(αν και νομίζω κατέληξα),διαστάσεις,τύπο,μάρκα?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Ορθώς σου πρότειναν καλοκαιρινά ελαστικά, σύμφωνα με τις συνθήκες που περιγράφεις το μόνο που θα καταφέρεις με τα χειμερινά είναι να καταστραφούν ταχύτατα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από διαστάσεις το καλύτερο είναι να κρατήσεις την εργοστασιακή(του δικού σου εννοείται, όχι του golf).

Όσο για την απόδοση στο βρεγμένο τα πράγματα είναι απλά, πλέον βάση νόμου όλα τα ελαστικά έχουν την αντίστοιχη σήμανση(A έως F), αν για σένα έχει περισσότερη σημασία αυτό δεν έχεις παρά να διαλέξεις κάποιο με σήμανση Α.

Goodyear-bandenlabel-Ian-Cook-01.jpg?fit

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση,

το γνωρίζω αυτό αλλά με προβληματίζει ότι για κάθε λάστιχο μπορείς να βρεις από θετικότατα μέχρι αρνητικότατα σχόλια όσον αφορά το κράτημα στο βρεγμένο.Μήπως έχεις δοκιμάσει κάποιο ή να ξέρεις γενικά κάποιο να προτείνεις?

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση,

το γνωρίζω αυτό αλλά με προβληματίζει ότι για κάθε λάστιχο μπορείς να βρεις από θετικότατα μέχρι αρνητικότατα σχόλια όσον αφορά το κράτημα στο βρεγμένο.Μήπως έχεις δοκιμάσει κάποιο ή να ξέρεις γενικά κάποιο να προτείνεις?

Μα σε αυτό ακριβώς σε βοηθάει η σήμανση, για να μην μπερδεύεσαι από τα σχόλια του καθένα που πιθανότατα δεν έχει δοκιμάσει κάποιο άλλο ώστε να έχει μέτρο σύγκρισης.

Εγώ προσωπικά έβαλα τα παρακάτω, τα οποία με ενθουσίασαν με το κράτημα τους στο βρεγμένο:

https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/tires/efficientgrip_performance/195-60-15-88-H-5452000720160.html

Α ξέχασα, το μόνο που μπορώ να σου πω στα σίγουρα είναι να ΜΗΝ διαλέξεις michelin, έχουν πιο μαλακά πλαϊνά και στα πεζοδρόμια σκίζονται πολύ πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο.

• Like 2

Αυτό που είδα για τα michelen είναι ότι γενικά φθείρονται ευκολότερα.Αντίθετα διάβασα για τα continental οτι σκίζονται εύκολα.Δεν είναι η καθημερινότητα μου τα πεζοδρόμια ούτε είναι τοσο απότομα τα συγκεκριμένα  ούτε είχα θέμα ποτέ μου απλά το ανέφερε.Τα προ-προηγούμενα ήταν michelen πάντως και είμουν ικανοποιημένος μέχρι ένα σημείο

185-60- R14 θα βαλω σε λιγο καιρο στο αμαξακι.200 ευρω τα bridgestone τα βλεπω στο σκρουτζ.

αντε κανενα 220 το πολυ θα τα βαλω εκει που παω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...