Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στέλνοντας "Λ" στο 1252 έχετε 1500 λεπτά προς όλους για αυτό το ΣΚ και άλλα 1500 λεπτά προς όλους το επόμενο σαββατοκύριακο. Η προσφορά ισχύει για χρήση εντός Ελλάδος.

Δεν γνωρίζω αν η αυτή η προσφορά ισχύει και για CU.

Επίσης, αν μπείτε από την android εφαρμογή, στις ειδοποιήσεις θα βρείτε μήνυμα με δώρο 1Gb για δύο συνεχόμενα ΣΚ, υπό προϋποθέσεις.

[SHysJDb.jpg

FmgD1nN.jpg

• Like 2
Δημοσ.

@FKLDS στην android εφαρμογή που φαίνονται οι ειδοποιήσεις;

μόλις μπεις στην εφαρμογη, πάνω δεξιά κλικαρεις στις 3 γραμμες και σου βγάζει το μενού όπου υπάρχουν και οι ειδοποιήσεις.

Δημοσ.

@FKLDS ευχαριστώ, δεν το έβλεπα γιατί δεν είχα αναβαθμίσει την εφαρμογή. Παρόλαυτα και ενω έχω πάρει τα λεπτά ομιλίας, στις ειδοποιήσεις δεν μου ήρθε κατι για 1gb.

Δημοσ.

@FKLDS ευχαριστώ, δεν το έβλεπα γιατί δεν είχα αναβαθμίσει την εφαρμογή. Παρόλαυτα και ενω έχω πάρει τα λεπτά ομιλίας, στις ειδοποιήσεις δεν μου ήρθε κατι για 1gb.

Μήπως είχες ενεργοποιήσει την προσφορά τις προηγούμενες ημέρες; εγώ την είχα πάρει και δεν μου επιτρέπει να την ξαναπάρω.

Δημοσ.

Για cu φοιτητικο δεν ισχυει.

Για φοιτητικό στείλτε "STUDENT" στο 1252 και θα πάρετε 3GB για καθε Σαββατοκύριακο ως 3/12 (ισχύς MBs από Παρασκευή 18:00 - Κυριακή 23:59)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...