aggelos87 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έχω έναν σκληρό δίσκο που παλιότερα τον είχα χωρίσει στα 2, στο ένα μέρος είχε το λειτουργικό και το άλλο το είχα για αποθήκευση αρχείων Πλέον την θέση του την έχει πάρει ένας ssd και αυτός χρησιμοποιείται ως αποθήκη, επειδή πάει καιρός δεν θυμάμαι αν είχα σκαλήσει καθόλου τον σκληρό με αποτέλεσμα να κάνω βλακεία αλλά το αποτέλεσμα είναι πως ενώ απ ότι φαίνεται στο disk management να είναι ακόμα χωρισμένος σε δυο partitions εγώ να μπορώ να δω μόνο το ένα. Και τα δυο partition παίρνουν το ίδιο γράμμα αν πάω να το αλλάξω σε ένα απ τα δυο Επίσης στο 'Ο υπολογιστής μου' ο 'Η' φαίνεται να έχει μέγεθος 365GB, όσο το partition της τότε αποθήκης δηλαδή Έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να δω τα αρχεία και του 2ου παρτίτιον; Παραθέτω και ένα screenshot για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ, ο δίσκος είναι ο H
JamesDelaney Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα. Πριν δοκιμασεις οτιδηποτε καλο ειναι να παρεις backup αν χρειαζεσαι τα δεδομενα. Ριξε μια ματια https://www.sevenforums.com/tutorials/26829-convert-dynamic-disk-basic-disk.html.
Diskimpex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δομικασε προγραμα για δισκους τυπου Ακρονις Δοκιμασε αλλη συνδεση σατα
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μαλλον πρεπει απο δυναμικο που τον εχεις κανει λογο "σκαλισματος", να τον κανεις ξανα βασικο δισκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα