Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να περασω το firewall και να μπορω να κατεβασω torrent?

ή πρεπει να πω στους ΙΤ να μου ανοιξουν πόρτα;

μήπως καποιο free proxy σεταρισμα θα δουέψει χωρις να τους ενοχλησω...

Δημοσ.

+ ότι εάν επιμένεις θα σε συ@#$%%..ζει τουλάχιστο για μια εβδομάδα!!<_κυκλοφορεί και αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι σε όλα. Κανένας σοβαρός ΙΤ δεν θα σε αφήσει να κάνεις τα παραπάνω σε εταιρικό δίκτυο...

ειναι μερος της δουλειας μου να κατεβάζω κατα αναγκη καποια πράγματα (τυπου free audio & video content)

αλλιως υπάρχει κάποιος άλλως τρόπος;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

την λυση θα στην δωσει το ΙΤ τμημα

ή μήπως μέσω proxy κάνω τη δουλεια μου χωρίς να ενοχλήσω κανέναν 

Δημοσ.

Το προβλημα σου ειναι οι πύλες και οχι η ip. Με proxy μαλλον δεν θα κάνεις δουλεια. Μόνο με vpn ίσως καταφέρεις να το ξεπεράσεις.

Βεβαια πάντα υπάρχει η λύση να μιλήσεις με τον it και να βρείτε λειτουργική λύση.

Δημοσ.

Μίλα με τον ΙΤ !!! (είμαι ο ΙΤ στην εταιρία μου) .

1) Αν το χρειάζεσαι για την δουλειά θα το κάνουν οπωσδήποτε και θα κάνουν και κολοτούμπες. Πες το και σε κανένα προϊστάμενο.

2) Αν το θες για πάρτη σου, ανάλογα τι χρειάζεσαι θα σε εξυπηρετήσουν B)

Μην κάνεις τίποτα άλλο γιατί στο παραμικρό μπλέξιμο θα την πληρώσεις, ανάλογα την εταιρία και την ζημιά.

• Like 1
Δημοσ.

ή μήπως μέσω proxy κάνω τη δουλεια μου χωρίς να ενοχλήσω κανέναν 

Δεν ειναι σωστη η λογικη σου. Θα το καταλαβεις αν η εταιρεια σου εχει Firewall και καταλαβει την πραξη σου σαν παραβιάσει του δικτυου και εκει θα τρεχουν ολοι γιατι εσυ δεν ρωτησες τον αρμοδιο

Δημοσ.

έχετε δίκιο guys. Οποτε πρέπει να ανοίξω το qbittorrent πχ και να τους ζητήσω να μου ανοίξουν η πορτα που έχει στις ρυθμίσεις;

δήλαδη κάτι του τυπου 61118; αυτό αρκεί;

Δημοσ.

Κανονικα δουλευει και χωρίς να  ανοίξεις πορτα απλα εχει μειωμένη αποδοση.

Δημοσ.

τι εννοεις; δε θα με ρωτησουν ποια πορτα θελω να μου ανοιξουν;

Δημοσ.

καμια περιπτωση δεν υπαρχει να κατεβαζει ουτε με 1ΚΒ αν το εχουν κοψει. Αυτο συμβαινει στο σπιτι σου μονο.

Αν μιλησεις με τον ΙΤ της εταιρειας σου, θα σου το ανοιξει εστω και μειωμενο για να μη ριχνει ολο το δικτυο της εταιρειας του απο τις πολλες συνδεσεις που κανουν τα τορρεντς. Θα σου δωσει μια μικρη ταχυτητα με λιγες συνδεσεις ετσι ωστε ολα να ειναι λειτουργικα και αν εσυ το παρακανεις, πειραξεις τις ρυθμισεις του client δλδ, θα στο ξανακλειδωσει.

Ολα αυτα με τη προυποθεση οτι σου ειναι 100% απαραιτητο στη δουλεια σου, γιατι κανονικα δε πρεπει να στο ανοιξει.

Για να ρωτας εδω ομως και οχι εκει....... το ξερεις ηδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...