Προς το περιεχόμενο

Ταξίδι Πουκέτ - Ταϊλάνδη

PavlosSage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά τώρα πάτε αλλού το θέμα, δε θα πάμε ταξίδι εκεί ούτε για τις Ταϊλανδέζες ούτε για τα παιδάκια, πάμε για να δούμε όμορφα μέρη και εμπειρίες θα θυμόμαστε μέχρι να πεθάνουμε. Άλλωστε και γι αυτό το λόγο δε θέλουμε να πάμε Μπανγκογκ γιατί ξέρουμε ότι θα δούμε (κυρίως) και θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες και άσχημες καταστάσεις, γιατί εκεί όλοι πεινάνε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι απλά δεν κατάλαβα πως εγώ "άθελα μου" συντηρώ τα κυκλώματα παιδοφιλίας της Ταυλάνδης απλώς επείδη πήγα εκεί διακοπές;! Η χώρα έχει τόσα πολλά να δείξει σε κάποιο επισκέπτη, και όμως το ένα και μόνο πράγμα που αναφέρει ο καθένας είναι αυτό το θλιβερό θέμα.

Επειδή στηρίζονται πολύ στον τουρισμό και ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αυτών που πάνε ενδιαφέρονται και γι'αυτό το κομμάτι όσο υπάρχει τουρισμός τόσο θα συνεχίζεται και αυτό το θέμα. Δεν είναι απλό να το ξεχωρίσεις πιστεύω, άτομα που έχουν πάει μου έχουν πει ότι αμέσως σου προτείνουν και τέτοιες «δραστηριότητες», είναι δύσκολο και γι'αυτούς να ξεφύγουν.

Παιδιά τώρα πάτε αλλού το θέμα, δε θα πάμε ταξίδι εκεί ούτε για τις Ταϊλανδέζες ούτε για τα παιδάκια, πάμε για να δούμε όμορφα μέρη και εμπειρίες θα θυμόμαστε μέχρι να πεθάνουμε. Άλλωστε και γι αυτό το λόγο δε θέλουμε να πάμε Μπανγκογκ γιατί ξέρουμε ότι θα δούμε (κυρίως) και θα αντιμετωπίσουμε δύσκολες και άσχημες καταστάσεις, γιατί εκεί όλοι πεινάνε.

Ναι ρε συ εννοείται, απλά μια σκέψη μου έγραψα επειδή τώρα δόθηκε η ευκαιρία. Να πάτε και να καλά να περάσετε :)

(Ήθελα να πάω κι εγώ παλιότερα, είχα κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχεία αλλά ακυρώθηκε το ταξίδι τελικά).

Κάνεις μεγάλο λάθος. Η Bangkok είναι μια πόλη με καμιά 10 αριά εκατομμύρια κατοίκους, προφανώς έχει άπειρα να δεις και να κάνεις δεν είναι απλά ένας σκουπιδότοπος με φτωχούς που πεινάνε. Έχει από slums μέχρι υπερχλιδάτα εστιατόρια και πολυκαταστήματα που ντρέπεσαι να περάσεις απέξω. Και φυσικά πανέμορφα ιστορικά κτίσματα και ναούς από εποχές της αυτοκρατορίας του Σιάμ. Βλέπω η παραπληροφόρηση πάει χεράκι χεράκι με την απαξίωση.

Φιλε μου θελει και πολυ προσοχη στο φαγητο. Στον αδερφο μου και στην παρεα του,του εφεραν πεντανοστιμο ψητο αλλα ηταν λιγο σκληρο. Μετα εμαθαν οτι το φαγητο ηταν σκυλος. Γι αυτο προσοχη στα φαγητα.

Πού ακριβώς στην Ταϊλάνδη συνέβη αυτό;

Κάνεις μεγάλο λάθος. Η Bangkok είναι μια πόλη με καμιά 10 αριά εκατομμύρια κατοίκους, προφανώς έχει άπειρα να δεις και να κάνεις δεν είναι απλά ένας σκουπιδότοπος με φτωχούς που πεινάνε. Έχει από slums μέχρι υπερχλιδάτα εστιατόρια και πολυκαταστήματα που ντρέπεσαι να περάσεις απέξω. Και φυσικά πανέμορφα ιστορικά κτίσματα και ναούς από εποχές της αυτοκρατορίας του Σιάμ. Βλέπω η παραπληροφόρηση πάει χεράκι χεράκι με την απαξίωση.

https://imgur.com/a/lJL5S

τι θα έλεγες γι αυτό;;; ή τι θα διόρθωνες;;; οι τιμές είναι τα αεροπορικά που βρήκα.

• Like 1

https://imgur.com/a/lJL5S

τι θα έλεγες γι αυτό;;; ή τι θα διόρθωνες;;; οι τιμές είναι τα αεροπορικά που βρήκα.

Μια χαρά. Αν διόρθωνα κάτι θα ήταν να μην πάω στο Phuket  :devil:

Που βρήκες πτήση Αθηνα Bangkok και πίσω με 404 ευρώ  :shock:

Btw Koh Lanta - Krabi (Ao Nang) πάει και ferry.

Μια χαρά. Αν διόρθωνα κάτι θα ήταν να μην πάω στο Phuket :devil:

Που βρήκες πτήση Αθηνα Bangkok και πίσω με 404 ευρώ :shock:

Btw Koh Lanta - Krabi (Ao Nang) πάει και ferry.

Skyscanner δες τιμές για Απρίλιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zio10

Ο υγιής τουρισμός μόνο να βοηθήσει μπορεί προς την κατεύθυνση της εξάλειψης του ανωμαλοsexoτουρισμου.

Γενικά ο υγιής τουρισμός σε όλα βοηθάει, πως τον ξεχωρίζεις είναι το θέμα!

Επεξ/σία από zio10

Πού ακριβώς στην Ταϊλάνδη συνέβη αυτό;

Στα περισσοτερα εστιατορια σερβιρουν σκυλο γαλακτος γιατι ειναι πολυ νοστιμος. Για εμας ειναι περιεργο αλλα εκει ειναι συνηθισμένο και ο σκυλος ειναι πεντανοστιμος. Εαν σου δωσουνε σκυλο γαλακτος θα τον φας, γιατι ειναι φανταστικος, αλλα εαν ρωτησεις στο τελος τι κρεας ειναι θα σου το πουνε.

• Like 1

Στα περισσοτερα εστιατορια σερβιρουν σκυλο γαλακτος γιατι ειναι πολυ νοστιμος. Για εμας ειναι περιεργο αλλα εκει ειναι συνηθισμένο και ο σκυλος ειναι πεντανοστιμος. Εαν σου δωσουνε σκυλο γαλακτος θα τον φας, γιατι ειναι φανταστικος, αλλα εαν ρωτησεις στο τελος τι κρεας ειναι θα σου το πουνε.

Τι ειναι ο σκυλος γαλακτος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...