Προς το περιεχόμενο

Ταξίδι Πουκέτ - Ταϊλάνδη

PavlosSage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου θα πας προς τα εκει προσπαθησε να δεις λιγο και τη Σιγκαπουρη, ειναι ισως η καλυτερη μιξη Δυσης/Ανατολης. Θα σου ελεγα να πας και Τοκυο (ειναι καταπληκτικα για εναν Ευρωπαιο, απο τα λιγα ταξιδια που θα ξαναεκανα) αλλα καταλαβαινω οτι ειναι εκτος σχεδιου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και επίσης δε πάμε εκεί για το βράδυ. Πάμε για τις εκδρομές, τις εμπειρίες, τη πρωινή ζωή και το βράδυ ύπνο για να μη μπλέξουμε κιόλας πουθενά χαχαχα

Πάντως φίλε μου στο Phuket που διάλεξες θα σας πιάσουν τον κ@@λο στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία (άσε που τα φθηνά στο Phuket είναι τελείως μούφες). Είναι σαν να μου λες είναι ακριβά να πάω στη Σάμο γιατί έχω κλείσει 10 μέρες Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κοιτάς για Patong. :) Επίσης δες και airbnb, αφενώς υπάρχουν άπειρα πολύ καλά condos στην Ταυλάνδη και βέβαια μια κουζίνα θα φανεί πολύ χρήσιμη στις 3 εβδομάδες που σκέφτεσαι να μείνεις.

Πάντως φίλε μου στο Phuket που διάλεξες θα σας πιάσουν τον κ@@λο στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία (άσε που τα φθηνά στο Phuket είναι τελείως μούφες). Είναι σαν να μου λες είναι ακριβά να πάω στη Σάμο γιατί έχω κλείσει 10 μέρες Μύκονο. Ελπίζω μόνο να μην κοιτάς για Patong. :) Επίσης δες και airbnb, αφενώς υπάρχουν άπειρα πολύ καλά condos στην Ταυλάνδη και βέβαια μια κουζίνα θα φανεί πολύ χρήσιμη στις 3 εβδομάδες που σκέφτεσαι να μείνεις.

Εσύ φίλε μου που θα μας πρότεινες να πάμε για αυτές τις 20 μέρες; Εκτός από Μπανγκογκ. Σε όμορφα μέρη να δούμε τόπια παραλίες κλπ. Πέρα από τις εκδρομές που σκεφτόμαστε να κάνουμε σε Phi Phi και Phang Nga

Φιλε μου θελει και πολυ προσοχη στο φαγητο. Στον αδερφο μου και στην παρεα του,του εφεραν πεντανοστιμο ψητο αλλα ηταν λιγο σκληρο. Μετα εμαθαν οτι το φαγητο ηταν σκυλος. Γι αυτο προσοχη στα φαγητα.

• Like 1

Απλά το θέμα είναι πως μετακινείσαι για να πας από το ένα μέρος στο άλλο και πόσο θα σου βγουν αυτές οι μετακινήσεις κλπ

Για μεγάλες αποστάσεις με εσωτερικές πτήσεις. Air Asia είναι πάμφθηνες για παράδειγμα. Για μικρές έχει τρένα, καράβια κοκ. Ακόμα και ταξί να πάρεις (συμφωνείς την τιμή από πριν) σου βγάνει κάτι του στυλ 20 ευρώ την ώρα.

Φιλε μου θελει και πολυ προσοχη στο φαγητο. Στον αδερφο μου και στην παρεα του,του εφεραν πεντανοστιμο ψητο αλλα ηταν λιγο σκληρο. Μετα εμαθαν οτι το φαγητο ηταν σκυλος. Γι αυτο προσοχη στα φαγητα.

Πολύ κακό αν γίνει κάτι τέτοιο. Και πως κατάλαβαν δλδ ότι ήταν σκύλος;;;;;

Για μεγάλες αποστάσεις με εσωτερικές πτήσεις. Air Asia είναι πάμφθηνες για παράδειγμα. Για μικρές έχει τρένα, καράβια κοκ. Ακόμα και ταξί να πάρεις (συμφωνείς την τιμή από πριν) σου βγάνει κάτι του στυλ 20 ευρώ την ώρα.

Αδερφέ μου με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ να ξες. Θέλει να κάτσεις 2-3 μέρες για να οργανώσεις φουλ καλά αυτό το ταξίδι. Αλλά θα σε εμπιστευτώ επειδή φαίνεται ότι τα ξέρεις πολύ καλά και θα πάω εκεί που μου είπες εκτός από Μπανγκογκ. Δηλαδή θα κοιτάξω για Τσιανγκ Μέι, Κράμπι, Κο Λαντά σίγουρα και ακόμα κάπου που να αξίζει. Απλά θέλει τρομερή οργάνωση και ψάξιμο.

Bangkok είναι πάντος σόκ αν έχεις πάει είτε στο νότο σε νησιά, είτε σε βορρά (Τσιανκ Μέι) και προσωπικά δεν τρελάθηκα (είναι απλά μια μεγαλούπολη την οποία απλά λες άντε επειδή είναι η πρωτεύσουσα....). Γενικά τώρα μετά και την περιόδο των μουσώνων που διαδέχετε το hi season period με το καλοκαίρι, θα έχει πάρα πάρα πολύ κόσμο (ειδικά Phi Phi...Maybay beach..., phuket, koh samui,pattaya) και οι τιμές θα είναι hi season ;). Γενικά και απο Πουκέτ θα βρείς πολλές εκδρομές σε διάφορα νησάκια τριγύρω και σχετικούς προορισμούς.

Πολύ κακό αν γίνει κάτι τέτοιο. Και πως κατάλαβαν δλδ ότι ήταν σκύλος;;;;;

Μολις τελειωσαν το φαγητο ρωτησαν γιατι ενω ειναι τοσο νοστιμο ειναι λιγο σκληρο? Και τους ειπαν οτι ηταν σκυλος γαλακτος, μικρος σε ηλικια. Φρικαραν μολις το εμαθαν, αλλα αξιζε γιατι ηταν πεντανοστιμος ο σκυλος.

Πηγαίνοντας πάντως κάποιος Ταϊλάνδη, συντηρεί έστω και άθελά του ή μη συμμετέχοντας ο ίδιος ένα σάπιο, μίζερο σύστημα που οι οικογένειες πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά για να ικανοποιήσουν τους «τουρίστες»...είναι άσχημο αν το σκεφτεί κανείς.

• Like 1

Πηγαίνοντας πάντως κάποιος Ταϊλάνδη, συντηρεί έστω και άθελά του ή μη συμμετέχοντας ο ίδιος ένα σάπιο, μίζερο σύστημα που οι οικογένειες πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά για να ικανοποιήσουν τους «τουρίστες»...είναι άσχημο αν το σκεφτεί κανείς.

Τι εννοείς ακριβώς "πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά"; Γιατί όσες φορές πήγα δεν αγόρασα κανένα παιδί.

Τι εννοείς ακριβώς "πουλάνε τα ίδια τους τα παιδιά"; Γιατί όσες φορές πήγα δεν αγόρασα κανένα παιδί.

Ε καλά εσύ δεν αγόρασες πολλοί αγοράζουν (νοικιάζουν) όμως...δεν λέω να μη πάει κάποιος, αλλά είναι κάπως.

Ναι απλά δεν κατάλαβα πως εγώ "άθελα μου" συντηρώ τα κυκλώματα παιδοφιλίας της Ταυλάνδης απλώς επείδη πήγα εκεί διακοπές;! Η χώρα έχει τόσα πολλά να δείξει σε κάποιο επισκέπτη, και όμως το ένα και μόνο πράγμα που αναφέρει ο καθένας είναι αυτό το θλιβερό θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...