Προς το περιεχόμενο

Ταξίδι Πουκέτ - Ταϊλάνδη

PavlosSage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και ο αδερφος μου γυναικα και παιδι εχει, αλλα κολλησε και εμεινε 6 μηνες αντι για 3, και αντι να στελνει δολαρια στην οικογενεια του στην Ελλαδα, ταιζε τους ταιλανδεζους. Οι ταιλανδεζοι λειτουργουν ολοι μαζι. Δηλαδη μαζι με την ταιλανδεζα κοπελα ταιζεις και την οικογενεια της, αδερφο,μανα ,πατερα κτλ (400 δολαρια το μηνα κοστιζε το ταισμα). Ομως η εταιρεια για τιμωρια τον εστειλε στον περσικο κολπο οπου και εφαγε απιστευτο πακετο. Συνηθως ο αδερφος μου σε τετοια μερη ταιλανδη,βραζιλια κτλ πληρωνει εναν ντοπιο "μαφιοζο" που γνωριζει τα κατατοπια για να εχει το κεφαλι του ησυχο.

στειλε ενα τραπεζικο λογαριασμο ταιλανδεζας να τσονταρουμε ολοι μαζι για να σε κρατησουν καναν χρονο εκει χωρις ιντερνετ

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στειλε ενα τραπεζικο λογαριασμο ταιλανδεζας να τσονταρουμε ολοι μαζι για να σε κρατησουν καναν χρονο εκει χωρις ιντερνετ

Δεν μπορω να βγαλω νοημα? Μπορεις να τα γραψεις πιο απλα?

δυσκολο, μου τα δαχτυλογραφει ο κινεζος που με φιλοξενει εδω και εναν χρονο

παρότι δοκιμάστηκε το εγχείριμα και με μένα, κατάφερα τελικώς να δωροδοκήσω για λίγο ίντερνετ

• Like 2

δυσκολο, μου τα δαχτυλογραφει ο κινεζος που με φιλοξενει εδω και εναν χρονο

παρότι δοκιμάστηκε το εγχείριμα και με μένα, κατάφερα τελικώς να δωροδοκήσω για λίγο ίντερνετ

εισαι εντελως ακυρος. δεν εχεις ποσταρει ποτε σου και βρηκες εμενα να μου την πεις!!!!!!

καλα απο παιδοφιλο ανωμαλο ειναι αναγκη να βοηθηθείτε; :-)

αποφυγετε αυτο παντως

http://www.iefimerida.gr/news/348357/nisi-toy-thanatoy-stin-tailandi-7-toyristes-ehoyn-pethanei-mystiriodos-se-tria-hronia

Ανώμαλος μπορεί να είναι παιδόφιλος απο όσο γνωρίζω όχι. Παντ διαλέγει ενήλικες τα προσέχει αυτα δε θέλει να μπλέξει. Reputable organizations only.

εισαι εντελως ακυρος. δεν εχεις ποσταρει ποτε σου και βρηκες εμενα να μου την πεις!!!!!!

Και να πεις ότι δίνεις και στόχο πάει στο διάολο...

• Like 4

Και να πεις ότι δίνεις και στόχο πάει στο διάολο...

Γνωριζεις κατι απο Ταιλανδη η οχι? Μπορεις να συμβουλέψεις τον φιλο που ψαχνει πληροφοριες η οχι? Και μην ασχολεισαι με εμενα, εισαι ακομα μικρος. 

Γνωριζεις κατι απο Ταιλανδη η οχι? Μπορεις να συμβουλέψεις τον φιλο που ψαχνει πληροφοριες η οχι? Και μην ασχολεισαι με εμενα, εισαι ακομα μικρος. 

τα μισά να μου λεγε

• Like 2

Ενα φιλικό ζευγάρι που πήγε ΔΕΝ ενθουσιάστηκε.Φαγητό για πέταμα (έτρωγαν συνεχώς σε πιτσαρίες )  θάλασσα ακατάλληλη για μπάνιο  και εκτός από κάποια τοπία που τα έβρισκες μόνο σε εκδρομή με σκαφάκια τίποτα τρομερό. Κουλτούρα ανύπαρκτη και μακριά από τα ακριβά ξενοδοχεία σε έπιανε κατάθλιψη από την εξαθλίωση. καλύτερα να πάτε κάπου αλλού.Η καλύτερη φάση για μένα κρουαζιέρα καραϊβική.Κούβα - Μεξικό - Τζαμάϊκα - Νησιά Κέϋμαν Αλλά ξεφεύγεις πολύ στα χρήματα (1800 ευρώ το άτομο για 7 ημέρες όλα πληρωμένα)

Τσέκαρε και το samui είναι το νούμερο 2 σε νησί εκεί, πήγα πέρσυ 6 μέρες εκεί και 7 Μπανγκόκ με την σύζυγό, γενικά Ταϊλάνδη είναι πολύ ωραία εγω άνετα πήγαινα ξανά και ξανά. Στα νησιά έχουν συγκεκριμένη ταρίφα όλες οι μετακινήσεις, γενικά να ξέρεις θα κάνεις αρκετά παζάρια στις αγορές σου, σχεδόν στο 1/3 της τιμής θα ζητάς να αγοράσεις οποιοιδήποτε σουβενίρ ή αγορές θέλεις να κάνεις! τινγκα στις μαϊμούδες είναι η γυναίκα σου θα τρελαθεί παρε και δεύτερη βαλίτσα χαχαχαχα. η ζωη στο νησί είναι πιο ακριβή αλλα και πάλι σε εσένα θα φανούν χώμα οι τιμές. Αφού πας ως εκεί εξάντλησε τις πιθανότητες να πας σε πολλά μέρη γιατί είναι πολύ μακριά, εγω το μετάνιωσα που δεν πήγα και Βιετνάμ

Καλημέρα, αφου πήρες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σου αλλα και για τη ζωή γενικότερα, να πω κι εγώ την άποψη μου.

Είχα πάει με την τότε κοπέλα μου 13 ημέρες: 4 Μπανγκογκ και 9 Κο Σαμούι. Αρχικά θέλαμε Πουκέτ σαν δεύτερο σκέλος αλλά να 'ναι καλά μια πράκτορας που μας πρότεινε το Σαμούι και γλιτώσαμε τους μουσώνες (είχα πάει τον Ιούλιο του 2010) λόγω διαοφρετικής ακτογραμμής.

Θεωρώ ότι 21 ημέρες είναι πάρα πολλές και αν σας παίρνει οικονομικά να κάνατε και ένα ταξιδάκι ακόμη. Είναι ευκαιρία μιας και έχεις ήδη πληρώσει αεροπορικά μέχρι εκεί να το συνδυάσεις με κάτι ακόμη, ειναι πολλές οι μέρες και εγώ στις 9 ημέρες είχα "χορτάσει".

Αν δεν ψαχτείς με νυχτερινά παζάρια και περίεργα πράγματα, δεν κινδυνεύεις. Εγώ τόσες μέρες νοίκιασα αυτοκίνητο στο Κο Σαμούι και δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμη και όταν χάθηκα σε κάτι άκυρα μέρη. 

Τα αγγλικά τους είναι προφανώς φτωχά όπως και οι ίδιοι :) Πολύ χαμογελαστοί άνθρωποι και ευγενικοί. Στα παζάρια αποζητούν το παζάρι και σχεδόν παρεξηγούνται αν δεν τους κάνεις παζάρι σε αυτά που προσφέρουν - θα τους δεις να σου δείχνουν το ποσό σε ένα κομπιουτεράκι γραμμένο γιατί δυσκολεύονται.

Το φαγητό το βρήκα εξαιρετικό, καμία σχέση με αυτά που τρώμε εδώ ακομη και σε ακριβά εστιατόρια, η κουζίνα τους μοιάζει παά πολύ με την κινέζικη. 

Οι θάλασσες δε με ενθουσίασαν για μπάνιο καθώς είναι πολύ αβαθείς κι επομένως ζεστες και "κουραστικές για μπάνιο.

Αν σου αρέσει σαν ιδέα θα σου συνέστηνα ανεπιφύλακτα το scuba diving, εγώ έκανα (είχα ξανακάνει Ελλλάδα 2 φορές) και χάζεψα από την ομορφιά του βυθού. Μας πηγάνε κιόλας σε ένα απομωνομένο νησάκι, κι έτσι είδαμε άλλο ένα υπέροχο μέρος.

Πως έχετε προγραμματίσει να κατανείμετε τις ημέρες σας; Έχετε κλείσει διαμονές και δραστηριότητες;

• Like 1

OP έχοντας μείνει σχεδόν δυο μήνες στην Ταυλάνδη, προφανώς τη βρίσκω μια υπέροχη χώρα και ζηλεύω απίστευτα για το ταξίδι που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Θα σου έλεγα να αποφύγεις και το Phuket και το Koh Samui μιας και είναι οι πλέον τουριστικοί προορισμοί (και εγώ εκεί πήγα στα πρώτα μου ταξίδια) που σημαίνει οτι έχουν δυστυχώς τσιμεντώσει μέχρι εκεί που σκάει το κύμα. Αν θέλεις να δεις λίγο πιο ομορφα τοπία και δεν σε νοιάζιε να παρτάρεις με τα πιτσιρίκια, θα σου πρότεινα στο Andaman, να περάσεις από Krabi εκεί θα δεις Ao Nang, Ton Sai, Phra Nang, Railay με τους υπέροχους τεράστειους βράχους (εκεί συνήθως μαζεύει πολύ τουρίστα) και μετά θα πρότεινα Koh Lanta (όσο πιο νότια εκεί τόσο πιο παρθένα τα μέρη και τόσο λιγότεροι τουρίστες), και οπωσδήποτε με καραβάκι στα μικρά νησάκια νότια. Αν θες ακόμα περισσότερα ησυχία πας νοτιότερα στα σύνορα με Μαλαισία. Αν θες να μείνει στο Thailand gulf τα πιο ωραία μέρη είναι Koh Chang και Samet. Και για μένα δεν νοείται να πας Ταυλάνδη και να μην κάνεις μια στάση στο Chiang Mai την ομορφότερη πόλη της χώρας, με την ωραιότερη ατμόσφαιρα και φαγητό. Για 21 μέρες ειναι μια χαρά: 3-4 Bangkok, 4-5 Chiang Mai, 4-5, Krabi Phi Phi κοκ, και το υπόλοιπο Koh Lanta.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σας παιδιά με βοηθάτε πάρα πολύ. Κοιτάξτε είπα 21 μέρες (μη νομίζετε ότι είμαστε τίποτα ζάμπλουτοι) απλά τα αεροπορικά από Αθήνα για Πουκέτ (με ανταπόκριση από Σιγκαπούρη) είναι 380 ευρώ και η διαμονή για 21 μέρες σε ξενοδοχείο 3 αστέρων δίπλα στη θάλασσα βγαίνει 250 το άτομο (λίγο παραπάνω από 10 ευρώ τη μέρα) για όλες τις μέρες με τη προοπτική να νοικιάσουμε αμάξι να γυρίσουμε όλο το Πουκέτ και να κάνουμε και τα συναφή trips σε Phi Phi, Phang Nga κλπ. Τώρα αν είναι να επισκεφθούμε τα μέρη που λέτε και δούμε ότι η διαμονή συνολικά βγαίνει ακριβότερη συν τα μεταφορικά εκεί για να πάμε παντού, προφανώς και οι μέρες από 20-25 θα πέσουν στους 10-14.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...