PavlosSage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα ταξίδι στο Πουκέτ. Έκατσα ψάχτηκα πολύ για το που μπορούμε να πάμε κλπ απλά θα ήθελα να μάθω από όποιον έχει πάει, που θα μας πρότεινε να πάμε σίγουρα, τι να προσέξουμε και όλα τα συναφή με το ταξίδι (21 μέρες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα ταξίδι στο Πουκέτ. Έκατσα ψάχτηκα πολύ για το που μπορούμε να πάμε κλπ απλά θα ήθελα να μάθω από όποιον έχει πάει, που θα μας πρότεινε να πάμε σίγουρα, τι να προσέξουμε και όλα τα συναφή με το ταξίδι (21 μέρες). Αν πήγαινες μόνος σου θα μπορούσα να σου προτείνω μερικά μέρη για σεξοτουρισμό. Έχω ένα φιλαράκι Καναδό εκεί κάτω, πάντα, και τα έχει δοκιμάσει όλα συμπεριλαμβάνοντας και αγοροκυρίες στο μενού. Οι συγκεκριμένες είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και οι άντρες δεν αποτελούν αποκλειστική πελατεία τους επομένως αν ενδιαφέρεσαι μου λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 O αδερφος μου πηγαινε συνεχεια,αλλα επειδη κολλαγε και ξεχνιοταν η εταιρεια που δουλευε τον εβαλε τιμωρια και τον εστειλε στον περσικο κολπο. Το καλυτερο ειναι να πας μονος σου διακοπες σε τετοια μερη, αλλα μην ξεχαστεις και μεινεις για κανενα χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Αν πήγαινες μόνος σου θα μπορούσα να σου προτείνω μερικά μέρη για σεξοτουρισμό. Έχω ένα φιλαράκι Καναδό εκεί κάτω, πάντα, και τα έχει δοκιμάσει όλα συμπεριλαμβάνοντας και αγοροκυρίες στο μενού. Οι συγκεκριμένες είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και οι άντρες δεν αποτελούν αποκλειστική πελατεία τους επομένως αν ενδιαφέρεσαι μου λες. o φιλαράκος σου εκτος από τουρισμο τετοιου είδους μπορει να μας φτιαξει με κανενα καλο σπιτακι να μεινουμε σε καλη τιμη. και να μας πει κανενα info για την περιοχη? γιατι σκέφτομαι και εγω να παω κατά τον φεβρουαριο μαζι με την κοπελα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlosSage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Παίδες ξέρω ξέρω και τι δεν έχω ακούσει για σεξοτουρισμό αλλά εντάξει γυναίκα έχουμε και είμαστε ευτυχισμένοι χαχαχαχα Οπότε ψάχνω για κάνα info που να γυρίσουμε εκεί τι να κάνουμε τι να δούμε που να πάμε κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και ο αδερφος μου γυναικα και παιδι εχει, αλλα κολλησε και εμεινε 6 μηνες αντι για 3, και αντι να στελνει δολαρια στην οικογενεια του στην Ελλαδα, ταιζε τους ταιλανδεζους. Οι ταιλανδεζοι λειτουργουν ολοι μαζι. Δηλαδη μαζι με την ταιλανδεζα κοπελα ταιζεις και την οικογενεια της, αδερφο,μανα ,πατερα κτλ (400 δολαρια το μηνα κοστιζε το ταισμα). Ομως η εταιρεια για τιμωρια τον εστειλε στον περσικο κολπο οπου και εφαγε απιστευτο πακετο. Συνηθως ο αδερφος μου σε τετοια μερη ταιλανδη,βραζιλια κτλ πληρωνει εναν ντοπιο "μαφιοζο" που γνωριζει τα κατατοπια για να εχει το κεφαλι του ησυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlosSage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και ο αδερφος μου γυναικα και παιδι εχει, αλλα κολλησε και εμεινε 6 μηνες αντι για 3, και αντι να στελνει δολαρια στην οικογενεια του στην Ελλαδα, ταιζε τους ταιλανδεζους. Οι ταιλανδεζοι λειτουργουν ολοι μαζι. Δηλαδη μαζι με την ταιλανδεζα κοπελα ταιζεις και την οικογενεια της, αδερφο,μανα ,πατερα κτλ χαχαχα ωραίες οι πληροφορίες αυτές αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα μας χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και ο αδερφος μου γυναικα και παιδι εχει, αλλα κολλησε και εμεινε 6 μηνες αντι για 3, και αντι να στελνει δολαρια στην οικογενεια του στην Ελλαδα, ταιζε τους ταιλανδεζους. Οι ταιλανδεζοι λειτουργουν ολοι μαζι. Δηλαδη μαζι με την ταιλανδεζα κοπελα ταιζεις και την οικογενεια της, αδερφο,μανα ,πατερα κτλ (400 δολαρια το μηνα κοστιζε το ταισμα). Ομως η εταιρεια για τιμωρια τον εστειλε στον περσικο κολπο οπου και εφαγε απιστευτο πακετο. Συνηθως ο αδερφος μου σε τετοια μερη ταιλανδη,βραζιλια κτλ πληρωνει εναν ντοπιο "μαφιοζο" που γνωριζει τα κατατοπια για να εχει το κεφαλι του ησυχο. Και; Το αναφέρεις ως παράδειγμα προς μίμηση; Ξεκάθαρα το μέλος θέλει να κάνει διακοπές με τη σύζυγό του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Και; Το αναφέρεις ως παράδειγμα προς μίμηση; Ξεκάθαρα το μέλος θέλει να κάνει διακοπές με τη σύζυγό του... Οτι γνωριζω το ποσταρα γιατι θελει μεγαλη προσοχη επειδη οι ταιλανδεζοι λειτουργουν ολοι μαζι. Εαν ξερεις και εσυ κατι πιο συγκεκριμενο μπορεις να το γραψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 υπερεκτιμημενο το πουκετ. ξοδεψε τα λεφτακια σου αλλου, τοσα μερη εχει να πας. στη ταιλανδη το καλυτερο που μπορειςνα φερεις πισω ειναι συφιλλη. ειδες και τον αδερφο του τολη τι επαθε. ακομα τρεχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σιγκαπουρη πιο καλα .Η ελβετια της ασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σιγκαπουρη πιο καλα .Η ελβετια της ασιας Ειναι οντως πολυ ωραια, το Τοκυο επισης. Οι τιμες ομως δεν ειναι συγκρισιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 o φιλαράκος σου εκτος από τουρισμο τετοιου είδους μπορει να μας φτιαξει με κανενα καλο σπιτακι να μεινουμε σε καλη τιμη. και να μας πει κανενα info για την περιοχη? γιατι σκέφτομαι και εγω να παω κατά τον φεβρουαριο μαζι με την κοπελα μου. καλα απο παιδοφιλο ανωμαλο ειναι αναγκη να βοηθηθείτε; αποφυγετε αυτο παντως http://www.iefimerida.gr/news/348357/nisi-toy-thanatoy-stin-tailandi-7-toyristes-ehoyn-pethanei-mystiriodos-se-tria-hronia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 καλα απο παιδοφιλο ανωμαλο ειναι αναγκη να βοηθηθείτε; αποφυγετε αυτο παντως http://www.iefimerida.gr/news/348357/nisi-toy-thanatoy-stin-tailandi-7-toyristes-ehoyn-pethanei-mystiriodos-se-tria-hronia Η ταιλανδη είναι πρωτη χωρα στον κοσμο σε απαγωγες... μαλλον θα το ξανασκεφτούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Η ταιλανδη είναι πρωτη χωρα στον κοσμο σε απαγωγες... μαλλον θα το ξανασκεφτούμε... Πηγαινετε καλυτερα Κουρουτα, τη "Μυκονο της Πελλοπονησου" (εχω "περιουσια", την προμοταρω τωρα που γιναμε φιρμες με το Μενιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα