Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από μαγαζι φίλου που μου το αφήνει τοσο τελευταιο κομμάτι. Οποτε αξιζει ? Θα εχω προβλημα που θα μείνει στο 6.0 εε? Ειναι πλεον αρκετα παλια μιας και έχουν βγει και τα 8 ε? Να το αφήσω λες? Και να πάω σε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτά?

Δημοσ.

Εξαρτάται , εγω πιστεύω οτι δεν θα έχεις θέμα. Και τα 200 ευρώ που σου πρότεινε ο φίλος σου είναι μια καλή τιμή για αυτά τα χαρακτηριστικά σε Ελλάδα. Με αυτήν την τιμή,οκταπύρηνο δύσκολα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό και δεν νομίζω να βρεις κάτι με τέτοια χαρακτηριστικά και σε τέτοια τιμή.

Τώρα όσο αφορά την έκδοση είναι ανάλογα τη θα του βάλεις και τι θες εσύ .

Η έκδοση παίζει ρόλο για μελλοντικές αναβαθμίσεις στις εφαρμογές που θα τρέχουν στο λειτουργικό σύστημα.

Σε όλα τα άλλα από θέμα μπαταρίας, επεξεργαστή,ram κλπ δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok με καλύψετε πλήρως. καποιος που να έχει 6.0 και να έχει προβλήματα υπαρχει?

Το να έχει κάποιος προβλήματα και να έχει android 6.0 δεν σημαίνει οτι φταίει απαραίτητα το λογισμικό αλλά ενα σωρό άλλοι παράγοντες .

Επεξ/σία από d_crazy
Δημοσ.

Σορρυ το διατύπωσα λαθος. Ηθελα να πω αν οι εφαρμογές τωρα θα μου πειτε ποιες γενικα αν στο μέλλον θα σταματήσουν να δουλεύουν στα 6.0

Δημοσ.

Σορρυ το διατύπωσα λαθος. Ηθελα να πω αν οι εφαρμογές τωρα θα μου πειτε ποιες γενικα αν στο μέλλον θα σταματήσουν να δουλεύουν στα 6.0

Αυτό δεν το ξέρει κανένας μόνο αυτοί που τις φτιάχνουν.
Δημοσ.

Εγώ προχώρησα στην αγορά του τωρα καλη ειναι κακη ειναι δν το ξερω πειτε μου και εσείς τη γνωμη σας εύχομαι να μην με απογοητεύσει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να μην ανοίγω άλλο θέμα. Bitmore Tab 812i 8" Tablet

αξίζει η προσφορά;;;

Δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο review.

Το θέλω για 1ο tablet του 9χρονου γιου μου.

Θα κλαις τα λεφτά σου από την πρώτη ώρα.
  • Like 1
Δημοσ.

Θα κλαις τα λεφτά σου από την πρώτη ώρα.

Ok! Ευχαριστω για την απαντηση.

Αλλά δεν βοηθάς έτσι.

Πάνω από 50€ δεν δίνω.

Άλλη επιλογή;

Και μιλάμε για χρήση από 9χρονο που όταν παίζει block craft στο κινητό νομίζει ότι είναι τέλειο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...