Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγορασει ενα τηλεκοντρολ απο ενα τοπικο καταστημα γυρω στα 12-15 ευρω το αγορασα και δουλευει μια χαρα,ομως αργοτερα βρηκα το ιδιο ακριβως στο ebay με 4 ευρω.Παραγγειλα λοιπον 4 τηλεκοντρολ και ηρθαν και για καποιον λογο δεν αναγνωριζουν την συχνοτητα του γκαραζ ενω.Τα ξεβιδωσα και λενε πανω πως ειναι ιδιας συχνοτητας και τα 2....Δεν ξερω και πολλα παντως:

Αυτο που δουλευει λεει: DR1433.92

Ενω αυτο που πηρα απο το ebay λεει: BXR433A

Ενταξει αυτα τα 4 τελειωσαν αφου δεν ειναι συμβατα με το γκαραζ μου τελειωσε,απλα θελω να ξαναπαραγγειλω και δεν θελω να την πατησω αυτην την φορα...Τι ακριβως πρεπει να προσεξω;;;

hst3kl.jpg

Δημοσ.

2 πράγματα παίζουν, είτε δεν προγραμμάτισες σωστά τα καινούρια είτε χρειάζεσαι κυλιόμενου κωδικού και αυτά που πήρες δεν είναι

για δώσε περισσότερες πληροφορίες πώς έκανες τον προγραμματισμό αυτού που σου παίζει

Δημοσ.

Ο προγραμματισμός είναι σίγουρα σωστος. Πατάς συνεχόμενα το κουμπί από ορίτζιναλ τηλεκοντρόλ και μετά πατάς πατημένο από τον κλονο και τα κολλάς . Τι εννοείς κυλιόμενου κωδικού? Του γκαράζ το τηλεκοντρόλ το κανονικο έτσι είναι πάντως

iv9swk.jpg

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι είναι κυλιόμενου κωδικού αν και δεν πίστευα ότι έχουν και dip switch αυτά

λέγοντας κυλιόμενο κωδικό εννοώ ότι κάθε φορά που πατάς το κουμπί αυτό εκπέμπει διαφορετικό κωδικό που επαληθεύει έναν αλγόριθμο και ο δέκτης δεν δέχεται δεύτερη φορά τον ίδιο κωδικό

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι το ιδιο το τηλεκοντρολ δεν μπορει να αντιγραψει τον κωδικο που βγαζει το μαμα τηλεκοντρολ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον τα κοντρολ που εχουν κουμπια ειναι ολα αντιγραφικα συνηθως τα δυο μικρα στο αδειο κοντρολ τα πατα συνεχομενα και αυτα αρχηζει να αναβοσβηνει εσυ μετα απο το κανονικο κοτρολ πατα το κουμπι που θες να αντιγραψεις και στο αντιγραφικο το κουμπι που θες να μπει ο κωδικο που εκπεμπεται βεβαια τα κολας κολητα για να γινει η δουλεια καπως ετσι ειχα αντιγραψει εγω το θεμα ειναι τα κοντρολ να εκπαιμπουν τα ιδια χερτζ δηλαδη πρεπει και τα δυο να εκπαιμπουν στα 42 πχ που λαμβανει η πορτα αμα αυτο που αγορασες εκπαιμπει κωδικος στα 58 πχ ειναι αδυνατον να γινει η δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...