kogi4ever Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω αγορασει ενα τηλεκοντρολ απο ενα τοπικο καταστημα γυρω στα 12-15 ευρω το αγορασα και δουλευει μια χαρα,ομως αργοτερα βρηκα το ιδιο ακριβως στο ebay με 4 ευρω.Παραγγειλα λοιπον 4 τηλεκοντρολ και ηρθαν και για καποιον λογο δεν αναγνωριζουν την συχνοτητα του γκαραζ ενω.Τα ξεβιδωσα και λενε πανω πως ειναι ιδιας συχνοτητας και τα 2....Δεν ξερω και πολλα παντως: Αυτο που δουλευει λεει: DR1433.92 Ενω αυτο που πηρα απο το ebay λεει: BXR433A Ενταξει αυτα τα 4 τελειωσαν αφου δεν ειναι συμβατα με το γκαραζ μου τελειωσε,απλα θελω να ξαναπαραγγειλω και δεν θελω να την πατησω αυτην την φορα...Τι ακριβως πρεπει να προσεξω;;;
sil_unique Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 2 πράγματα παίζουν, είτε δεν προγραμμάτισες σωστά τα καινούρια είτε χρειάζεσαι κυλιόμενου κωδικού και αυτά που πήρες δεν είναι για δώσε περισσότερες πληροφορίες πώς έκανες τον προγραμματισμό αυτού που σου παίζει
kogi4ever Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ο προγραμματισμός είναι σίγουρα σωστος. Πατάς συνεχόμενα το κουμπί από ορίτζιναλ τηλεκοντρόλ και μετά πατάς πατημένο από τον κλονο και τα κολλάς . Τι εννοείς κυλιόμενου κωδικού? Του γκαράζ το τηλεκοντρόλ το κανονικο έτσι είναι πάντως
kogi4ever Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Γτ όχι? Κάποιος με αυτόν τον κωδικό μπορεί να ανοίξει το γκαράζ
sil_unique Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 κάτι μου λέει ότι είναι κυλιόμενου κωδικού αν και δεν πίστευα ότι έχουν και dip switch αυτά λέγοντας κυλιόμενο κωδικό εννοώ ότι κάθε φορά που πατάς το κουμπί αυτό εκπέμπει διαφορετικό κωδικό που επαληθεύει έναν αλγόριθμο και ο δέκτης δεν δέχεται δεύτερη φορά τον ίδιο κωδικό
kogi4ever Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το προβλημα ειναι οτι το ιδιο το τηλεκοντρολ δεν μπορει να αντιγραψει τον κωδικο που βγαζει το μαμα τηλεκοντρολ
soteras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον τα κοντρολ που εχουν κουμπια ειναι ολα αντιγραφικα συνηθως τα δυο μικρα στο αδειο κοντρολ τα πατα συνεχομενα και αυτα αρχηζει να αναβοσβηνει εσυ μετα απο το κανονικο κοτρολ πατα το κουμπι που θες να αντιγραψεις και στο αντιγραφικο το κουμπι που θες να μπει ο κωδικο που εκπεμπεται βεβαια τα κολας κολητα για να γινει η δουλεια καπως ετσι ειχα αντιγραψει εγω το θεμα ειναι τα κοντρολ να εκπαιμπουν τα ιδια χερτζ δηλαδη πρεπει και τα δυο να εκπαιμπουν στα 42 πχ που λαμβανει η πορτα αμα αυτο που αγορασες εκπαιμπει κωδικος στα 58 πχ ειναι αδυνατον να γινει η δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα