snookeraas` Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδες! Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο κινητο? Το εχει παρει κανεις??? Ευχαριστω!
kp1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα απο τα review που εχω δεν εχει τοσο καλη καμερα,αλλα εχει καλη οθονη μπαταρια,καλο φαινεται αλλα δεν ξερω αν θες να δωσεις για μια ασημη μαρκα απο κινα 155€ βγαινει με priority για να γλυτωσεις τελωνειο....Και δν υπαρχει review με το gps που εχουν θεμα συνηθως οι ΜΤΚ επεξεργαστες,,,!Και απο εμφανηση τα σπαει και διαβασα οχι καλα σχολια για συνδεσιμοτητα!
snookeraas` Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 για το gps ειδα οτι πραγματι εχει ενα θεματακι αλλα δεν ηξερα οτι ειναι προβλημα ολων των ΜΚΤ
korfiatis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εχω εδω και λιγες μερες το thor e και μπορω να πω οτι για 100 ευρω που εδωσα ειμαι υπερ ..ευχαριστημενος.Δεν κολλαει -μπαταρια ολη μερα wifi και serfαρισμα δεν εχει πεσει κατω απο 40% καμερα..Μετρια προς καλη αμα ψαχτεις λγο με τις ρυθμίσεις.Ωραια κατασκευη μεταλλικο πλαισιο και μεταλλικο πισω μερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα