dollyyy19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 εχω ενα μ5 και εδω και λιγο καιρο,οταν ανοιγω ασυρματο,εγκαθισταται μονο του μια εφαρμογη facebook,και τρεχουν τρεις διεργασιες ονοματι chromes.τις σβηνω αλλα ξανα εγκαθισταται μονες τους ,οσο το ασυρματο ειναι ανοιχτο.δεν εγκαθιστω προγραμματα για πλακα,εχω βρει αυτα που βολευουν και φτανουν.που να ψαξω να βρω τον λογο;για browser εχω τον οπερα μινι,και κανει και αυτος μερικα δικα του με διαφημησεις......να το παω εργοστασιακες κατευθειαν;
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Nαι, αν και μπορεί να μην αρκεί αυτό. Κάνε το και βλέπεις. Αν θες, τρέξε το malwarebytes (αν υπάρχει).
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play store και απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις έτσι ώστε όταν σβήσεις κάποια εφαρμογή να μην την εγκαταστήσει αυτόματα πάλι...
dollyyy19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ακολουθηθικαν οι οδηγιες,και εντελη το εκανα εργοστασιακο.ειναι απο τις λιγες φορες που κρατησα το λειτουργικο ενα ακριβως χρονο .πλεον πεταει.........
dollyyy19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 αμ δε.......εκανα την επαναφορα,και εγινε χειροτερο.στην αρχη μια χαρα.σημερα με τσουρνεψαν 9 ευρω.περιμενω ενημερωση,διοτι καποιο καταραμενο προγραμα ανοιγει το ασυρματο μονο του.τα chromes παλι εδω,δεν τα σβησα,εκοψα ολα τα permision που ειχαν................ποιο καταραμενο προγραμμα να κανει αυτες τις παπαριες;δεν εγκατεστησα τπτ ,περα απο ενα παλιο kingoffice apk και εναν cm browser για καλυτερα...............α,και φορτωθικα παλι το facebook σαν εφαρμογη.......ελεος......... το ασυρματο για να μην το ανοιγει,αναγκάστικα να το διαγραψω.και αν το χρειαστω,θα βαλω ξανα τον κωδικο.κοιτα να δεις τι κανει το καταραμενο κινητο.....καταραμενοι κινεζοι.......δωρεαν να μου τα δωσουν,δεν ξαναπαιρνω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα