Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tούμπανο το setup σου αδερφέ!

Οι μνήμες σου άν δεν είναι 1600άρες και απλά τρέχουν stock εκεί, ενεργοποίησε xmp στο bios θα έχεις καλύτερες τιμές στα low fps.

Στο θέμα σου τώρα μόνο για gaming κι εγώ την ΒΕΝQ XL2411 θα σου πρότεινα ενώ για all around την sammy.

It's up to u

1600αρες ειναι απλα ειναι 3 dim και τα 3 ειναι διαφορετικα μοντελα, ειναι ολα Kingston Hyperx αλλα διαφορετικα μοντελα :P ηθελα να κανω αναβαθμιση και δεν εβρισκα ποτε τις ιδιες που ειχα παρει.. Οποτε το ρισκαρα ειχα τα θεματακια μου αλλα η μητρικη αυτη τα σπαει δεν ειχε προβλημα να της κανει λειτουργικες στο τελος, απλα δεν πειραζω profiles τωρα μην γινει πατατια.

Οσο για τα Monitos ειδα την Samsung και δεν ειδα τρελες διαφορες με τα υπολοιπα οποτε μαλλον θα μεινω αναμεσα σε BenQ και ViewSonic

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο για τα Monitos ειδα την Samsung και δεν ειδα τρελες διαφορες με τα υπολοιπα οποτε μαλλον θα μεινω αναμεσα σε BenQ και ViewSonic

Tότε benq ;)

Άν είχες καμμια rx580-vega 56  ok θα πήγαινες ασυζητητί στην view.

Δημοσ.

Τί διαφορές ήθελες να δεις δηλαδή; Κυρτή και άλλου τύπου panel (va- πιο καλό για all around περιπτώσεις κτλ-) είναι η samsung, αυτές είναι οι διαφορές.

Δημοσ.

Τί διαφορές ήθελες να δεις δηλαδή; Κυρτή και άλλου τύπου panel (va- πιο καλό για all around περιπτώσεις κτλ-) είναι η samsung, αυτές είναι οι διαφορές.

Στην εικονα και στα χρωματα δεν ειδα διαφορα στο βιντεο, ισως να μην σωστο το κριτηριο γιατι δεν εχω live της οθονες να της δω με γυμνο ματι, αλλα απο τα reviews που ειδα δεν εντοπισα μεγαλες διαφορες στην εικονα με την Samsung

Δημοσ.

Στην εικονα και στα χρωματα δεν ειδα διαφορα στο βιντεο, ισως να μην σωστο το κριτηριο γιατι δεν εχω live της οθονες να της δω με γυμνο ματι, αλλα απο τα reviews που ειδα δεν εντοπισα μεγαλες διαφορες στην εικονα με την Samsung

Αυτό ακριβώς σου γράφω...Πρόκειται για ίδιας κατηγορίας οθόνες κατά βάση,γι'αυτό και δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με εσένα εάν θέλεις κυρτή ή όχι σε αυτές τις ίντσες, va panel ή tn panel...

https://elitegamingcomputers.com/display-panel-types-tn-ips-va/

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, κάνω και εδώ μια προσπάθεια γιατί στο Οθόνες topic γειώθηκα...

8600κ

Asus Prime Z370A

Κάρτα γραφικών θα μπεί 1080 (μάλλον MSI) αρχες Δεκέμβρη. Ψάχνω άμεσα οθόνη: 27'' / 144hz για gaming χρήση κυρίως. Budget: γύρω στα 500. ΤΝ / IPS διαφορές;

καμιά πρόταση;;

Δημοσ.

8600κ

Asus Prime Z370A

Κάρτα γραφικών θα μπεί 1080 (μάλλον MSI) αρχες Δεκέμβρη. Ψάχνω άμεσα οθόνη: 27'' / 144hz για gaming χρήση κυρίως. Budget: γύρω στα 500. ΤΝ / IPS διαφορές;

καμιά πρόταση;;

Αρχικά για ips και 27 - 144hz πας για 600-700ε τουλάχιστον  . Εκτός αν κοιτάξεις απο εξωτερικό , αλλά δεν έχω καμιά εικόνα τιμών . 

Δυστυχώς μιας και αναζητώ και γω για monitor 144hz θέλει χρήμα , οπότε κάπου πρέπει να κάνεις έναν συμβιβασμό . 

• Like 2
Δημοσ.

8600κ

Asus Prime Z370A

καμιά πρόταση;;

Στις 27 εχω διαβασει οτι ταιριαζει το 2K για να μην αλυωνονται τα πιξελ, προτιμησε 1080p 24" αλλιως προσπαθησε γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html

• Like 1
Δημοσ.

Στις 27 εχω διαβασει οτι ταιριαζει το 2K για να μην αλυωνονται τα πιξελ, προτιμησε 1080p 24" αλλιως προσπαθησε γι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html

Ας έχει το νου του και στο amazon (.it , .fr , κυρίως) αυτές τις ημέρες μήπως βρει καμιά σε κατάσταση ''like new'' μεταξύ των τεσσάρων με gsync κοντά στο 600άρι. Άν δεν μπορεί να ανέβει πάνω από 500, αναγκαστικά ξεχνάει το gsync σε αυτές τις ίντσες.

• Like 2
Δημοσ.

Ας έχει το νου του και στο amazon (.it , .fr , κυρίως) αυτές τις ημέρες μήπως βρει καμιά σε κατάσταση ''like new'' μεταξύ των τεσσάρων με gsync κοντά στο 600άρι. Άν δεν μπορεί να ανέβει πάνω από 500, αναγκαστικά ξεχνάει το gsync σε αυτές τις ίντσες.

Νομιζω δεν ειναι απαραιτητο το G-Sync η το Free-Sync γενικα, ειδικοτερα οταν πας σε monitor το οποιο εχει 144hz

Δημοσ.

Νομιζω δεν ειναι απαραιτητο το G-Sync η το Free-Sync γενικα, ειδικοτερα οταν πας σε monitor το οποιο εχει 144hz

πολύ σημαντική πληροφορία, που δεν τη γνώριζα και αυξάνει τις επιλογές.. ισχύει;

Δημοσ.

Το ''απαραίτητο'' είναι σχετικό. Και τα 144hz για άλλους δεν είναι απαραίτητα, και τα 1440p ανάλυσης επίσης. Είναι υποκειμενικό και σχετικό όμως.Το gsync κάνει πιο αρμονικό το παιχνίδι, ακόμη και με οθόνη των 144hz λόγω του ότι συγχρονίζει τη συχνότητα της οθόνης με τα παραγόμενα από την κάρτα fps. Ακόμη και η 1080 δεν θα πιάνει 144hz σε 1440p στα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια. Συνεπώς, ναι-και εκεί κάνει την δουλειά του το gsync. Ότι το πληρώνεις ακριβά, το πληρώνεις χωρίς αμφισβήτηση.

πολύ σημαντική πληροφορία, που δεν τη γνώριζα και αυξάνει τις επιλογές.. ισχύει;

Οι επιλογές έχουν να κάνουν με το budget του καθενός. Άν το budget μπορεί να φτάσει στα 650 (αν βρεθεί ευκαιρία όπως γράφτηκε παραπάνω) με 700, αξίζει προφανώς να πάει σε μια από τις 4 με gsync, αν όχι-φυσικά θα κοιτάξει άλλες επιλογές όπως αυτή η asus --> https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html στο 600άρι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι επιλογές έχουν να κάνουν με το budget του καθενός. Άν το budget μπορεί να φτάσει στα 650 (αν βρεθεί ευκαιρία όπως γράφτηκε παραπάνω) με 700, αξίζει προφανώς να πάει σε μια από τις 4 με gsync, αν όχι-φυσικά θα κοιτάξει άλλες επιλογές όπως αυτή η asus --> https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html στο 600άρι.

Ψηθηκα για IPS και εγω αντι για TN και ειτε θα πεσω με τα μουτρα στις οικονομιες και θα παρω αυτην στο Link σου μιας και την ειδα και εγω και φαινεται καλη, ειτε δεν θα τα καταφερω και θα παρω αυτη https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html

Δημοσ.

Απο ips 60hz πηγα σε 144hz TN και συγεκριμενα στην LG 24GM79 αν θυμαμαι καλα το μοντελο.

Δεν θα ξανα πηγαινα ποτε σε κατι κατω απο 120hz και γενικα σε ips panel για gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...