Προς το περιεχόμενο

Huawei p10 lite(4gb)260€ vs huawei Mi A1 240€ VS Huawei Nova 189€ (who win?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητα μελοι ειμαι αναμεσα στο να αγορασω ενα κινητο απο τα εκατερωθεν που εχω βαλει στον τιτλο εκανα λαθος σορρυ (huawei p10 lite (4ram) vs i  xiaomi Mi A1 vs Huawei nova)και με ενδειαφερει κυριως Καλη ΟΘΟΝΗ Χρωματα αναλυση,Καλυτερη καμερα μερα-βραδυ αν καποιο απο τα 3 εχει λιγο καλυτερη με ενδειαφερει,multitasking γτ τα 2 εχουν ποιο πολυ ραμ απο τα τρια.και φυσικα μπαταρια αυτονομια,GPS ακριβεια.

Δεν θα με βοηθησουν οι απαντησεις ιδια ειναι παρε οποιο βρεις ποιο φτηνο παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει ή τα εχει δουλεψει....το καλυτερο θελω εστω και μικρη διαφορα γτ η διαφορα ειναι που κανει τον πρωταθλητη!!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων(Ξερω ειναι δυσκολη η συγκριση αλλα για αυτο θελω την εμπειρια σας )

Δημοσ.

Huawei nova καμερα,οθόνη ίδιο επεξεργαστή με το Mi A1.

Huawei p10 lite επεξεργαστής και καλό σήμα (gps κλπ)

xiaomi Mi A1 stock android , επεξεργαστή , μεταλλική κατασκευή, μπαταρία.

Αν μου πεις ποιο έχει την καλύτερη κάμερα το Nova και μετά το P10 lite.

Δημοσ.

Μπερδευτηκα λιγο αν μπορουσες να τα βαλεις σε σειρα απο το καλυτερο στο λιγοτερο χειροτερο απλα με προβληματιζει οτι το nova εχει 3 ραμ σε σχεση με την 4 τα αλλα ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημερααα παιδιααα ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μην τσακωνεστε χαχ ναι και εγω θα ηθελα μια επεξηγησ καλυτερη αν μπορεις φιλε saruman και οποιος αλλος εχει γνωμη ευχαριστω

Δημοσ.

Αααα καλά..... ;)

Δεν μπορείς να τα βάλεις με την σειρά γιατί το κάθε ένα έχει κάτι ξεχωριστό από το άλλο.

Κοιτάς πρώτα τις προτεραιότητες σου και μετά βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ ξερω ειλικριναα θελω και καλη καμερα οσο γινεται και να μην μου κολαει με το Nova με φοβιζει πολυ η 3 ραμ ενω τα αλλα εχουν 4..Οποιος αλλος ξερει ας απαντησει!

Δημοσ.

ΔΕΝ ξερω ειλικριναα θελω και καλη καμερα οσο γινεται και να μην μου κολαει με το Nova με φοβιζει πολυ η 3 ραμ ενω τα αλλα εχουν 4..

Ώπα κάτσε λίγο... θεωρείς ότι τα 3gb είναι λίγα!!

Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά.

Αν θες κοίταξε το Honor 8(σε μεταχειρισμένο)που τα συνδιάζει αυτά που θες.

Δημοσ.

Oχι δν τσ θεωρώ λιγα αλλα αν μπορω να βρω κατι με 4 ραμ αντιστοιχο οικονομικο γτ οχι..Δεν θελω μεταχειρισμένο ευχαριστώ.ακουω αλλες απαντησεις

Δημοσ.

Απλα το 4χ εχει χειροτερη καμερα και οθονη απο τα αλλα τρια..

Απο τα τρια που προανεφερα τα εχει δοκιμασει κανεις?

Δημοσ.

Εφόσον θες καλή κάμερα και να μην κολλάει θυσίασε την οθόνη και πάρε κλασικά

https://www.skroutz.gr/s/8628040/Apple-iPhone-SE-16GB.html

Με google photos θα έχεις άπειρο αποθηκευτικό χώρο οπότε λύθηκε και το θέμα του περιορισμένου χώρου (16gb)

Δημοσ.

Πανε σε mi a1 επειδή είναι Android one. Οι κάμερες σε αυτή τη κατηγορία είναι όλες ίδιες. Τη μέρα κομπλέ, τη νύχτα χάλι.

Θα πρέπει να το πάρεις όμως από κανένα public ή Κοτσοβολο κλπ αν θες 2 χρόνια εγγύηση. Από Σκρουτζ έχεις 1 χρόνο καταστήματος, που σημαίνει το πας και το στέλνουν Κίνα αυτοί ή το φτιάχνουν τα λαϊκά μαστορια τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...