psaxnomai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα αγαπητα μελοι ειμαι αναμεσα στο να αγορασω ενα κινητο απο τα εκατερωθεν που εχω βαλει στον τιτλο εκανα λαθος σορρυ (huawei p10 lite (4ram) vs i xiaomi Mi A1 vs Huawei nova)και με ενδειαφερει κυριως Καλη ΟΘΟΝΗ Χρωματα αναλυση,Καλυτερη καμερα μερα-βραδυ αν καποιο απο τα 3 εχει λιγο καλυτερη με ενδειαφερει,multitasking γτ τα 2 εχουν ποιο πολυ ραμ απο τα τρια.και φυσικα μπαταρια αυτονομια,GPS ακριβεια. Δεν θα με βοηθησουν οι απαντησεις ιδια ειναι παρε οποιο βρεις ποιο φτηνο παρακαλω οποιος ξερει να απαντησει ή τα εχει δουλεψει....το καλυτερο θελω εστω και μικρη διαφορα γτ η διαφορα ειναι που κανει τον πρωταθλητη!!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων(Ξερω ειναι δυσκολη η συγκριση αλλα για αυτο θελω την εμπειρια σας )
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Huawei nova καμερα,οθόνη ίδιο επεξεργαστή με το Mi A1. Huawei p10 lite επεξεργαστής και καλό σήμα (gps κλπ) xiaomi Mi A1 stock android , επεξεργαστή , μεταλλική κατασκευή, μπαταρία. Αν μου πεις ποιο έχει την καλύτερη κάμερα το Nova και μετά το P10 lite.
kp1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μπερδευτηκα λιγο αν μπορουσες να τα βαλεις σε σειρα απο το καλυτερο στο λιγοτερο χειροτερο απλα με προβληματιζει οτι το nova εχει 3 ραμ σε σχεση με την 4 τα αλλα ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πάλι άνοιξες καινούργιο θέμα με άλλο λογαριασμό!!!! 1
kp1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Οχι απλα μου φανηκε ενδειαφερον για αυτο εγραψα και εγω απο κατω γτ ακομα ψαχνω κινητο..
psaxnomai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλημερααα παιδιααα ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μην τσακωνεστε χαχ ναι και εγω θα ηθελα μια επεξηγησ καλυτερη αν μπορεις φιλε saruman και οποιος αλλος εχει γνωμη ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Αααα καλά..... Δεν μπορείς να τα βάλεις με την σειρά γιατί το κάθε ένα έχει κάτι ξεχωριστό από το άλλο. Κοιτάς πρώτα τις προτεραιότητες σου και μετά βλέπεις. 1
psaxnomai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΝ ξερω ειλικριναα θελω και καλη καμερα οσο γινεται και να μην μου κολαει με το Nova με φοβιζει πολυ η 3 ραμ ενω τα αλλα εχουν 4..Οποιος αλλος ξερει ας απαντησει!
saruman123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΝ ξερω ειλικριναα θελω και καλη καμερα οσο γινεται και να μην μου κολαει με το Nova με φοβιζει πολυ η 3 ραμ ενω τα αλλα εχουν 4..Ώπα κάτσε λίγο... θεωρείς ότι τα 3gb είναι λίγα!! Εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Αν θες κοίταξε το Honor 8(σε μεταχειρισμένο)που τα συνδιάζει αυτά που θες.
psaxnomai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Oχι δν τσ θεωρώ λιγα αλλα αν μπορω να βρω κατι με 4 ραμ αντιστοιχο οικονομικο γτ οχι..Δεν θελω μεταχειρισμένο ευχαριστώ.ακουω αλλες απαντησεις
vairass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Πάρε το xiaomi note 4x 4/64 και είσαι κομπλέ για 2 χρόνια σίγουρα.
psaxnomai Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Απλα το 4χ εχει χειροτερη καμερα και οθονη απο τα αλλα τρια.. Απο τα τρια που προανεφερα τα εχει δοκιμασει κανεις?
AggelosTz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εφόσον θες καλή κάμερα και να μην κολλάει θυσίασε την οθόνη και πάρε κλασικά https://www.skroutz.gr/s/8628040/Apple-iPhone-SE-16GB.html Με google photos θα έχεις άπειρο αποθηκευτικό χώρο οπότε λύθηκε και το θέμα του περιορισμένου χώρου (16gb)
psaxnomai Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω aggelosTz αλλα δεν θελω να παω σε ιοs προτιμω android απο τα 3 που προανεφερα εχεις καποιος αλλος αποψη??
dimips Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πανε σε mi a1 επειδή είναι Android one. Οι κάμερες σε αυτή τη κατηγορία είναι όλες ίδιες. Τη μέρα κομπλέ, τη νύχτα χάλι. Θα πρέπει να το πάρεις όμως από κανένα public ή Κοτσοβολο κλπ αν θες 2 χρόνια εγγύηση. Από Σκρουτζ έχεις 1 χρόνο καταστήματος, που σημαίνει το πας και το στέλνουν Κίνα αυτοί ή το φτιάχνουν τα λαϊκά μαστορια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα