konnak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Χτες ξαναγέμισα τα μελάνια του deskjet 920c, και επειδή είχε κάτι μικροπροβλήματα η ποιότητα της εκτύπωσης, και ο καθαρισμός των κεφαλών μέσω του utility της ΗP δεν απέδωσε καρπούς, έβγαλα τα catridges να τα καθαρίσω με μπατόν και αποστειρωμένο νερό (όπως λέει στο άθλια μεταφρασμένο εγχειρίδιο). Αλλά έκανα το λάθος και καθάρισα και την "πλάκα στομίων" (nozzle plate), κάτι το οποίο το manual τονίζει να μην κάνω - στραβομάρα! Τι συνεπάγεται αυτό; Τι μπορεί να προκαλέσει; Μέχρι στιγμής πάντως η ποιότητα διορθώθηκε και είναι κομπλέ. Αλλά δεν βλέπει τα μελάνια στο "Estimated Ink Level" και κάποιες φορές μου βγάζει στο άσχετο μηνύματα ότι το μαύρο ή το έγχρωμο μελάνι έχουν χαμηλή στάθμη. Για δώστε τα φώτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Den exeis provlhma.Etsi ginete,tha sou deinxei oti na nai sth statmhi toy melanioy.Mh dineis shmasia.Egw ta xw gemisei 5-6 fores k ta 2 melania (930c) k sto kekarfwto ekei pou mou leei oti ine adeia mou leei px 70% to egxrwmo,ksanagemiszoun mona toys dhladh.O metrhths statmhis ine edelws moufa.Efoson typwneis kala ise ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Exw ton 920c. Auto pou symbainei me ta melania einai to ekshs: H sta8mh gia to melani kathe kefalhs metratai apo ton metrhth oxi analoga me to poso melani periexei pragmatika alla me analoga me thn xrhsh ths. Auto den eksartatai apo tous drivers h to software, einai hardware metrhths. Opote otan to ksanagemizeis, auto den to katalabainei kai nomizei oti einai akoma adeio. Yparxei omws lysh: An allakseis thn kefalh me mia kainourgia (px danikh apo filo), asxeta an einai adeia teleiws h oxi, tha sou to anagnwrisei ws neo melani 100% gemato. An omws meta epanafereis thn palia tha thn ksanadei ws adeia. Auto giati ston 920c (kai 930c) yparxei mnhmh 2 diagoretikwn kefalwn melanhs gia kathe xrwma. Tis shmainei auto? Oti an diatheteis kai mia 3h nea kefalh tote mporeis na sbhseis apo th mnhmh to prwto diko sou. Bazeis me th seira: 1 ksenh kefalh, 2h ksenh kefalh, kai trito to diko sou, tote tha anagnwristei to diko sou ws nea kefalh me 100% melani! Bebaia, thelei na exeis alles 2 kefales gia kathe xrwma, estw kai teleiws adeies. Yparxei omws kai tropos na ksegelaseis ton ektypwth bazontas monotikh tainia panw se kapoia sygkekrimena pinakia ths kefalhs kai na thn blepei ws nea kefalh. Meta allazeis thesh sthn tainia skepazontas kapio allo pinaki me apotelesma na to blepei ws 2h nea kefalh. Kai meta bgazeis thn monotikh tainia kai bazeis thn kefalh sou sth thesh ths, o ektypwths thn anagnwrizei ws nea kefalh me 100% melani Edw to sxetiko link me odhgies kai photos: http://www.misterinkjet.com/hpreset.htm Edw ena pdf alla me mia methodo mono, xlwmo na doulepsei: http://www.repeatotype.com/instructions/HPReset.pdf Afou ksekolhsei h stathmh apo to 0%, h proeidopoihsh xamhlhs stathmhs feygei me ksanasthsimo tou logismikou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 gspock thanx, θα τα τσεκάρω τα links και θα επανέλθω, αν και με 25 ευρώ το γέμισμα και των δύο (εκεί που θα δινα 70-80 για τα αυθεντικά),δε με νοιάζει και ιδιαίτερα που είναι η στάθμη. panxris, πρόσεξα ότι είσαι και συ από Πάτρα, για πες που τα γεμίζεις, και για πόσο. Εγώ βασικά δεν το ψαξα πολύ πήγα σε έναν στη Φιλοποίμενος, 25 ευρώ και τα δύο όπως είπα. Ξέρεις κάτι καλύτερο/φθηνότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ΟΚ πρόβλημα λήξαν thanks to qspock...Βάλε βγάλε με ταινίες πάνω στις ακίδες (με τον τρόπο που λέει το 2ο link), και νάτη η στάθμη. Ωστόσο panxris, ισχύει η ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Πατρα δε τα γεμισα ακομα ,ειμαι καινουριος εδω,εχω παρει μελανι Inktec και τα γεμιζα μονος μου με τα ειδικα kit απο Θεσσαλονίκη.Εδω τα ειδα οτι τα εχει ενας στην Καρόλου λιγο κατω απ την Κορίνθου.Εφοσον ομως εχω τα kit περνω μπουκαλι σκετο με μελανι.20 ευρω 200ml μελανι μαυρο!Βασικα δε το χρησιμοποιω πολυ και δε το τελειωνω,αν θες για μαυρο στειλε μου pm na βρεθουμε να το γεμισουμε μαζι,μου πληρωνεις μονο οσο βαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Επειδή προβλέπεται, ελέω εξεταστικής, τον Φλεβάρη να πάρει φωτιά ο HP, παίζει να σε βρω τότε. Τώρα μόλις γέμισα. Θα επικοινωνήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.