aldakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εχω της εξης μητρική: MSI Z87m Μετα απο ολοκληρωμενο bios update,ενω το συστημα ξεκιναει,δεν postαρει εικονα!Δοκιμασα τα εξης: 1)Αποσυνδεσα ολους τους δισκους και να bootαρω μονο με το bios 2)Και με την καρτα γραφικων και με τα onboard graphics 3)Τα εβγαλα απο το κουτι και εκανα test build 4)Εβγαλα και τα cmos 5)Δοκιμασα την ram σε ολες τις θεσεις Υποθετω η μητρικη εχει μπρικαρει! Τι κανω απο εδω και περα παιδια!!Δεκτες ολες οι προτασεις!(Σημειωση: Η εγγύηση εχει ληξει)
bebius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δες και εδώ: https://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3046
aldakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Το δοκιμασα,τιποτα!! Απο μαγαζια που να ασχολουνται με αυτα τα προβληματα ξερουμε κατι?
SeXBOX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Κράτα πατημένο το Power button που είναι πάνω στην μητρική αν ανάψει περίμενε να σβήσει, ακόμα το κρατάς πατημένο και την ίδια ώρα κλείνεις το τροφοδοτικό ή ακόμα καλύτερα βγάζεις το καλώδιο για 10" το ξανά ενεργοποιείς ή ξαναβάζεις το καλώδιο. Αν δεν ανάψει ενώ το έχεις πατημένο το Power τότε άφησε το και πάτα το. Αυτή η διαδικασία με έχει βοηθήσει σε μερικές μητρικές που οι κάτοχοι τους τις θεωρούσαν "νεκρές",
bebius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Επίσης υπάρχει και μέθοδος να ξαναγραφεί το bios πάνω στο αντίστοιχο τσιπάκι με εξωτερική παρέμβαση ή να αντικατασταθεί το ίδιο το chip. Μου το έκανε ένας μάστορας στη Θεσσαλονίκη σε laptop Αsus που μπρίκαρε κατα το bios update. Δεν είναι καμία πολύ ψαγμένη διαδικασία και νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τεχνικοί που έχουν αυτή τη δυνατότητα. 1
duffyduck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 και μπορει να παρει απο ebay κλπ. τετοιους bios flashers Καποιο παρομοιο bios flasher εχουν και οι τεχνικοι που ασχολουνται με το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα