Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μόνο που θα είναι στα νιάτα του, οπότε άλλος ηθοποιός...

Μακάρι. Η μόνη ταινία της τελευταίας δεκαετίας που δεν βαριόταν αφάνταστα και έπαιξε νορμάλ ήταν το Blade Runner 2049. Αυτό φαντάζομαι επειδή το γούσταρε και δεν ήταν άλλη μια σούπα για την αρπαχτή...

Δημοσ.

γτ σου αρεσε το the force awakens?

όλα μου άρεσαν άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο! (τα πρώτα βέβαια είναι τα καλύτερα) αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής έχουν κρατήσει ένα επίπεδο στις ταινίες και μπορούμε να πούμε ότι σεβάστηκαν τον κόσμο που περίμενε να δει κάτι κοντά στην παλαιά ατμόσφαιρα των ταινιών που είχαν βγει

• Super Moderators
Δημοσ.

Μακάρι. Η μόνη ταινία της τελευταίας δεκαετίας που δεν βαριόταν αφάνταστα και έπαιξε νορμάλ ήταν το Blade Runner 2049. Αυτό φαντάζομαι επειδή το γούσταρε και δεν ήταν άλλη μια σούπα για την αρπαχτή...

Γιατί μακάρι? Έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό, δεν είναι υπόθεση/ευχολόγιο. :P

http://www.imdb.com/title/tt3778644/combined

Dis one http://www.imdb.com/name/nm2403277/

Δημοσ.

γιατί  σου άρεσαν τα τελευταία; Ειδικά ο εγγονός του darth είναι για κλάματα. Τόλμη και γοητεία κατάντησε. Καλύτερα να βγάλουν κάτι παρόμοιο παρά να πατάνε στις δάφνες του star wars

φίλε το ξέρω πως έπαιρνε αρκετή βελτίωση αλλά στην εποχή τις άρπα-κόλλας που ζούμε και βλέποντας και τα χάλια άλλων ταινιών που κατάντησαν, αυτά τα επεισόδια του star wars μπορούμε να πούμε ότι είναι αποδεκτά και αξίζει κάποιος (fan του είδους) να πάει cinema να δει

Δημοσ.

Εμενα δεν με χαλάει να βλέπω ταινιες star wars. Απλά θα προτιμουσα ιστορία από παλιοτερες εποχές. Εποχές Old republic ή και πιο παλιά

Δημοσ.

φίλε το ξέρω πως έπαιρνε αρκετή βελτίωση αλλά στην εποχή τις άρπα-κόλλας που ζούμε και βλέποντας και τα χάλια άλλων ταινιών που κατάντησαν, αυτά τα επεισόδια του star wars μπορούμε να πούμε ότι είναι αποδεκτά και αξίζει κάποιος (fan του είδους) να πάει cinema να δει

Ναι αλλά τα βλέπουμε τιμής ένεκεν στα παλιά. To rogue one προσωπικά τουλάχιστον μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το 7. Το μόνο εντυπωσιακό είναι η δύναμη του Ρεν που σταματάει την δέσμη στην αρχή της ταινίας. Από 'κει κι έπειτα μάπα το καρπούζι. Με χαλάει επίσης και η αμαζόνα jedi που παραπέμπει σε lara croft και χαλάει όλη την υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι και να εκανε η Disney, θα εβγαιναν να πουνε οτι ειναι μαπα οι ταινιες. H νοσταλγια δεν χτυπιεται με τιποτα. Μια χαρα το Awakens, μια χαρα το Rogue. Στην τελικη πιστευει καποιος οτι ο Lucas θα τις εκανε καλυτερες? Αν ειχατε σκασει 4 δις, θα καθοσασταν ετσι?

Εγω σαν καμμενος μεγαλωνοντας με αυτες, μου αρεσουν ολες και ξαναγινομαι παιδι βλεποντας τες, ακομα και το Phantom Menace (!!!). Απλα θα τις κρινω ξεχωριστα. Αλλο η 9λογια Skywalker storyline, αλλο τα Rogue, Solo etc, αλλο η νεα τριλογια, και αλλο οι ταινιες μετα απο αυτες, γιατι σιγουρα θα υπαρξουν και αλλες και αλλες... Σαν starwars φαν χαιρομαι που καθε χρονο θα εχω κατι να βλεπω.

Και οσο και αν κραζετε και ειστε αρνητικα προκατελημενοι, οι περισσοτεροι θα πατε να την δειτε σινεμα. It is your ...destiny.

Peace.

• Like 3
Δημοσ.

Αλλο η 9λογια Skywalker storyline, αλλο τα Rogue, Solo etc, αλλο η νεα τριλογια, και αλλο οι ταινιες μετα απο αυτες, γιατι σιγουρα θα υπαρξουν και αλλες και αλλες... Σαν starwars φαν χαιρομαι που καθε χρονο θα εχω κατι να βλεπω.

Το θέμα βέβαια είναι ότι άλλο η 9λογία (σαν σύνολο) του Lucas όπως θα την ήθελε/σκέφτηκε και άλλο τα 7-9 που βλέπουμε/θα δούμε

δεν έχουν σχέση τα 7-9 που ήθελε/σκέφτηκε ο Lucas με τα 7-9 της Disney

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...