zoranb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο Skype το κινητό μου! Επισυνάπτω μια φωτό από το πρόβλημα! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2017 από zoranb
iCyd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ξαναπαρτο απο την αρχη. Στο WiFi δεν συνδεεται ή στο Skype?
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μηπως εχεις "κοψει" τα permissions του skype;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρυθμισεις-εφαρμογες-επιλεγεις skype και μετα.... 1
zoranb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν κ έχω απαρχαιωμένο Android θα το κοιτάξω.
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Στα παλια ανδροιδ δεν θυμαμαι πως ακριβως ειναι και αν το ειχαν. Νομιζω οχι. Αν δεν το βρεις,ξηλωσε το σκαϊπ και οταν το κατεβαζεις παλι απο το στορ,δωσε τοτε τα δικαιωματα 1
zoranb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Βέβαια να σου πω πως, με αφήνει να εισαγάγω στα πεδία user/pass τους κωδικούς, απλώς μετά μου βγάζει αυτό το μήνυμα που βλέπεις στην εικόνα. Εάν δεν είχα δικαιώματα θα μπορούσα έστω κ να φτάνω μέχρι τα πεδία για user/pass?
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Λογικα αν δεν ειχε δικαιωματα δεν θα περνουσε ονοματα και κωδικους. Αρα ουτε η cache ειναι αλλα προσπαθησε μια να την διαγραψεις(προσωρινη μνημη)
zoranb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Λογικα αν δεν ειχε δικαιωματα δεν θα περνουσε ονοματα και κωδικους. Εννοείς δεν θα μου εμφάνιζε τα πεδία για να περάσω username/pass? Αρα ουτε η cache ειναι αλλα προσπαθησε μια να την διαγραψεις(προσωρινη μνημη) Tί εννοείς ούτε η cache είναι και από πού να την διαγράψω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα