dinhio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 ΕΥΡΩ αλλα και παραπανω δεδομενου οτι θα πεσει η τιμη στην Black Friday 2) Την χρήση του κινητού: Gaming,facebook,messenger,youtube,browsing,camera,viber 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4.5 - 5.5 inch αλλα γενικα ουτε να μην χωραει στην τσεπη ουτε και να χανεται. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : Οτι add ναι one εχει ακομα καλυτερα, αδιαβροχο, finger - iris scanner κλπ 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να ι αλλα οχι και κατι τρομερο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο ελλαδα13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); κυριως μεγαλα καταστηματα, αποφευγω το skroutz εκτος αν υπαρχει αξιοπιστια ή μεγαλη διαφορα στην τιμη14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Γενικα εχω μια δυσπιστια, για να σας προλαβω, προς τα κινεζικα brands ασχετα αν ολα κατασκευαζονται καπου εκει , το κινητο που εχω τωρα ειναι το iphone 4s και μετα απο 6 χρονια κοντα θελω κατι να δω διαφορα στην ταχυτητα 4gb rom+ και καλο επεξεργαστη ωστε (οτι και αν παρω βεβαια θα δω διαφορα απο τα 500 mb ram που ειμαι τωρα) να εχει αντοχη γενικα στο χρονο. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω και γω κατι παρομοιο σαν τον φιλο - Οπωσδηποτε fingerprint scanner - Θελω καινουριο android , και να μπορει να αναβαθμιζεται οταν βγαινει καποια καινουρια εκδοση (οχι οπως τα κινεζικα που τα παιρνεις με 7.0 και παραμενουν με 7.0 για τα επομενα 20 χρονια).. - Οθονη οχι πανω απο 5.2 ιντσων.. και οχι κατω απο 4.5 ιντσων (δεν αγοραζω ταμπλετ , κινητο αγοραζω..) - Η τιμη ιδια με του φιλου απο πανω (οχι πανω απο 350 ευρά) - Μεγαλη μπαταρια (πανω απο 3250mah , και 4000mah και 104.0000mah ακομα καλυτερα ) *Κατι εξτρα που δε ξερω αν βοηθαει , με ενδιαφερει η ασφαλεια. Αν εχετε κανενα κινητο υπ'οψιν που να καλυπτει και αυτον τον παραγοντα , τοτε θα εχω βρει ολο το πακετο ! Ολα τα υπολοιπα που εχει το ερωτηματολογιο ειναι ιδια με του προλαλησαντα dinho. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
nickmanak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ισως παιξει το samsung galaxy s7 στα 200-250€ τη μαυρη παρασκευη. Σε επιφυλακη λοιπον.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ποτε ειναι αυτη η περιφημη bf ρε παιδια? Νομίζω οτι πέφτει Παρασκευή , αλλα θα σε γελάσω :D Τι γνώμη έχετε για τα BlackBerry ? (αυτα που φορανε πλεον ανδροιδ) , παιρνουν συχνα αναβαθμισεις ή με οτι τα παρεις , αυτα θα φορανε για παντα ?
driverpit Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ποτε ειναι αυτη η περιφημη bf ρε παιδια? 24 Νοεμβρίου 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 ΕΥΡΩ αλλα και παραπανω δεδομενου οτι θα πεσει η τιμη στην Black Friday Samsung Galaxy 2017 32GB https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html Όσο αφορά της εγγυήσεις επίσημη από Ελλάδα και μη επίσημη από σκρουτζομάγαζο για μένα η διαφορές είναι μηδενικές καθώς και στης δυο των περιπτώσεων εντός εγγυήσεως καταλήγουν στα service τησ arvato smartec procordia 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα