Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   εως 350 ΕΥΡΩ αλλα και παραπανω δεδομενου οτι θα πεσει η τιμη στην Black Friday

2) Την χρήση του κινητού:  Gaming,facebook,messenger,youtube,browsing,camera,viber

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:  4.5 - 5.5 inch αλλα γενικα ουτε να μην χωραει στην τσεπη ουτε και να χανεται.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει :  Οτι add  ναι one εχει ακομα καλυτερα, αδιαβροχο, finger - iris scanner κλπ

5)  Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Να ι αλλα οχι και κατι τρομερο

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;   ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδαναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;   οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;   ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;   μονο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);   κυριως μεγαλα καταστηματα, αποφευγω το skroutz εκτος αν υπαρχει αξιοπιστια ή μεγαλη διαφορα στην τιμη
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;    καινουργιο

Γενικα εχω μια δυσπιστια, για να σας προλαβω, προς τα κινεζικα brands ασχετα αν ολα κατασκευαζονται καπου εκει :P , το κινητο που εχω τωρα ειναι το iphone 4s και μετα απο 6 χρονια κοντα θελω κατι να δω διαφορα στην ταχυτητα 4gb rom+ και καλο επεξεργαστη ωστε (οτι και αν παρω βεβαια θα δω διαφορα απο τα 500 mb ram που ειμαι τωρα) να εχει αντοχη γενικα στο χρονο. Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ψαχνω και γω κατι παρομοιο σαν τον φιλο :D

- Οπωσδηποτε fingerprint scanner

- Θελω καινουριο android , και να μπορει να αναβαθμιζεται οταν βγαινει καποια καινουρια εκδοση (οχι οπως τα κινεζικα που τα παιρνεις με 7.0 και παραμενουν με 7.0 για τα επομενα 20 χρονια)..

- Οθονη οχι πανω απο 5.2 ιντσων.. και οχι κατω απο 4.5 ιντσων (δεν αγοραζω ταμπλετ , κινητο αγοραζω..)

- Η τιμη ιδια με του φιλου απο πανω (οχι πανω απο 350 ευρά)

- Μεγαλη μπαταρια (πανω απο 3250mah  , και 4000mah και 104.0000mah ακομα καλυτερα :D )

*Κατι εξτρα που δε ξερω αν βοηθαει , με ενδιαφερει η ασφαλεια. Αν εχετε κανενα κινητο υπ'οψιν που να καλυπτει και αυτον τον παραγοντα , τοτε θα εχω βρει ολο το πακετο ! ;)

Ολα τα υπολοιπα που εχει το ερωτηματολογιο ειναι ιδια με του προλαλησαντα dinho.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ποτε ειναι αυτη η περιφημη bf ρε παιδια?

Νομίζω οτι πέφτει Παρασκευή , αλλα θα σε γελάσω :D :D

Τι γνώμη έχετε για τα BlackBerry ? (αυτα που φορανε πλεον ανδροιδ) , παιρνουν συχνα αναβαθμισεις ή με οτι τα παρεις , αυτα θα φορανε για παντα ?

Δημοσ.

ποτε ειναι αυτη η περιφημη bf ρε παιδια?

24 Νοεμβρίου 

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   εως 350 ΕΥΡΩ αλλα και παραπανω δεδομενου οτι θα πεσει η τιμη στην Black Friday

Samsung Galaxy 2017 32GB

https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html

Όσο αφορά της εγγυήσεις επίσημη από Ελλάδα και μη επίσημη από σκρουτζομάγαζο για μένα η διαφορές είναι μηδενικές

καθώς και στης δυο των περιπτώσεων εντός εγγυήσεως καταλήγουν στα service τησ arvato smartec procordia 

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...