firepc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μικρά γραφεία έχετε, εγώ με το συρτάρι για KB/Mouse ανοιχτό είμαι στο ένα μέτρο. Πάλι καλά που η οθόνη δεν είναι ακριβώς στο τέλος του γραφείου και έρχεται λίγο πιο κοντά. Πάω να πάρω καμία 34" 1080p non-Ultrawide να βρω το φως μου. αυτο εδω ειναι για σενα 1
g8anos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μία 27αρα 1080p samsung έχω εδώ κ 5 χρόνια περίπου στο γραφείο μου σε απόσταση χειρός.. Το μέγεθος ειναι μια χαρά, αυτό που με χαλάει είναι οτι λόγο της μικρής απόστασης η ανάλυση θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, για να μην βλέπεις τα pixels. Αν έπαιρνα τωρα οθονη παλι για 27αρα θα κοίταζα με >1080p ανάλυση κ όσα περισσότερα hertz μπορεί να σηκώσει η τσέπη μου (ισως κ κανενα gsync) 1
iMacFreak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εγώ με imac 27'' την πρώτη εβδομάδα (πριν 4 χρόνια) θόλωσα..... τώρα την θεωρώ μικρή την 27αρα...
pogchamp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Από όσο κατάλαβα στους περισσότερους στην αρχή φάνηκε κάπως αλλά μετά το αγκάλιασαν.
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτάται από τη χρήση που θέλεις να κάνεις φίλε.Το βασικότερο δεν μας λες. Εάν θέλεις να βλέπεις ταινίες ή να παίζεις παιχνίδια και 4k σε 27ρι να πάρεις δεν θα σε πειράξει.Ίσα ίσα. Εάν θέλεις να ασχολείσαι με εφαρμογές γραφείου εξαρτάται από εσένα τον ίδιο και θα πρέπει να το δεις κάπου εν λειτουργία, ανεξάρτητα από το τι σου λέει ο καθένας.Ο ίδιος είμαι 7 χρόνια σε 27ρα 1440p, ναι φοβερή ευκρίνεια κλπ κλπ, φοβερή στα παιχνίδια, μια μέση κατάσταση ανάμεσα στο fhd και το 4k, αλλά επειδή χρησιμοποιώ word πολλές ώρες σε αυτή την οθόνη, πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πιο κουραστική γι' αυτή τη χρήση σε σχέση με την fhd 24ρα του γραφείου.Και ας είναι πιο ξεκούραστη σαν οθόνη γενικά.Δεν θα την άλλαζα εύκολα σαν οθόνη, αλλά η επόμενη που θα έρθει λογικά θα είναι 32 1440p και ας χάσω σε dot pitch στα (όποια) παιχνίδια παίζω. 1
michalis1984 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που διάβασα κάπου ότι όταν βλέπεις βίντεο 1080p σε οθόνη 2k φαίνεται πιο χάλια παρά αν το έβλεπες σε οθόνη 1080p ισχύει;
firepc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτό που διάβασα κάπου ότι όταν βλέπεις βίντεο 1080p σε οθόνη 2k φαίνεται πιο χάλια παρά αν το έβλεπες σε οθόνη 1080p ισχύει; ναι ισχυει. Native ειναι παντα καλυτερα
g8anos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μία 27αρα 1080p samsung έχω εδώ κ 5 χρόνια περίπου στο γραφείο μου σε απόσταση χειρός.. Το μέγεθος ειναι μια χαρά, αυτό που με χαλάει είναι οτι λόγο της μικρής απόστασης η ανάλυση θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, για να μην βλέπεις τα pixels. Αν έπαιρνα τωρα οθονη παλι για 27αρα θα κοίταζα με >1080p ανάλυση κ όσα περισσότερα hertz μπορεί να σηκώσει η τσέπη μου (ισως κ κανενα gsync) Τελικά τσίμπησα στα black friday πάλι 27αρα κυρτή 1080p , αλλα 144hz g-sync (lenovo y27g), μιάς κ το θέλω αποκλειστικά για gaming το desktop pc. Θα ήθελα παραπάνω ανάλυση αλλα ξεφευγαν οι τιμές πολύ. Γενικά, αν θες για desktop χρήση κοιτάς για μεγαλύτερη ανάλυση, αν θες για gaming κοιτάς για hz και gsync/freesync.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα