Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω με 27αρι ημουν μια 5ετια και ημουν σουπερ ευχαριστημενος, δυστυχως λογω χωρου εφυγε ολο το desktop και εχουμε πεσει σε λαπτοπ. 

Αν μου λειπει κατι απο το desktop ειναι αυτη η οθονη.

Δημοσ.

Εγώ που έχω 3 χρόνια μια 24άρα, ακόμα δεν την έχω συνηθίσει για δουλειές γραφείου και με ενοχλεί. 

Βολεύει βέβαια όταν θες να έχεις 2-3 παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά, αλλά κουράζει ειδικά όταν ασχολείσαι με το excel πχ.

Απ την άλλη, στο gaming είναι πολύ ωραία εμπειρία και δε συγκρίνεται. Φαντάζομαι πως και η 27άρα θα είναι ακόμα πιο ωραία.

Δημοσ.

Είμαι με 27αρα εδώ και κανα χρόνο , μια χαρά είναι καθόλου κουραστική , καλύτερα απο την 23αρα που είχα.

Μην το σκέφτεσαι για εμένα αν δεν έχεις κάποιο θέμα με την όρασή σου (που εκεί δεν μπορώ να σου πώ κάτι δεν γνωρίζω τι είναι καλύτερο).

Μετά απο ένα χρόνο θεωρώ ότι μπορεί μια wide 32αρα να είναι η καλύτερη λύση :D

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με 27αρα εδώ και κανα χρόνο , μια χαρά είναι καθόλου κουραστική , καλύτερα απο την 23αρα που είχα.

Μην το σκέφτεσαι για εμένα αν δεν έχεις κάποιο θέμα με την όρασή σου (που εκεί δεν μπορώ να σου πώ κάτι δεν γνωρίζω τι είναι καλύτερο).

Μετά απο ένα χρόνο θεωρώ ότι μπορεί μια wide 32αρα να είναι η καλύτερη λύση :D

εσυ να πας σε 34αρα και να τα αφησεις αυτα που ξερεις ;)  :)

ts, καλυτερα να πας σε ενα μαγαζι και να δεις μια 27αρα απο κοντα

• Like 1
Δημοσ.

εσυ να πας σε 34αρα και να τα αφησεις αυτα που ξερεις ;)  :)

ts, καλυτερα να πας σε ενα μαγαζι και να δεις μια 27αρα απο κοντα

Σωστός 34αρα ήθελα να πώ :D

Δημοσ.

Εγω με 1080p 27αρι ειμαι πολυ ικανοποιημενος, βεβαια αν ειχες την οικονομικη δυνατοτητα για μεγαλυτερη αναλυση θα ηταν πολυ καλυτερα. Παντως εγω την ευχαριστηθηκα και με το παραπανω την μεταβαση σε 27αρα και ας ειναι και 1080p

• Like 2
Δημοσ.

27" σε 1440p

Και μην ακούς για 1080, αν θεωρείς μικρά τα γράμματα, κάνεις ένα 125% resize από τα Win και είσαι θεός.

Για gaming τώρα, θα χρειαστείς δυνατή κάρτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...