Προς το περιεχόμενο

Xiaomi PLAY 2 3D VR Headset 13.73€ (Gearbest)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τόση καθυστέρηση και τόσο ρίσκο για μένα πρακτικά έχουν τελειώσει αυτές οι αγορές...

Με priority direct mail από banggood μ ήρθε μέσα σε 14 μέρες.

Τέτοιες αγορές αξίζουν.

Οι unregistered πλέον αργούν πολύ.

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι απαντούν με "ΕΛΕΟΣ" κλπ μιλούν από προσωπική εμπειρία; Εννοώ έχουν ζητήσει αναδασμολόγηση σε -κακώς- φορολογημένο προϊόν και έχουν βγάλει άκρη; Γιατί προσωπικά έχω διαβάσει πολλές αναφορές σε φόρουμ για άτομα που τους έχει βγει φιρμάνι για προϊόντα κάτω των 22 ευρώ επειδή θεώρησαν οι τελωνειακοί ότι δεν είναι η πραγματική τους αξία (άρα μάλλον δεν έχουν μάθει όλοι οι τελωνειακοί και συνεχίζουν να χρεώνουν ό,τι να'ναι). Ή ακόμα και για προϊόντα αξίας πάνω από 22 ευρώ που φορολογήθηκαν όμως σε μεγαλύτερη αρχική τιμή -πχ TV Box αξίας 25 ευρώ που θεωρήθηκε ότι είχε "πραγματική" τιμή 50 ευρώ οπότε προέκυψε επιπλέον κόστος 27 ευρώ, 24% + έξοδα εκτελωνισμού, μεγαλύτερο από την αξία του προϊόντος.

Ναι υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις επαναδασμολόγηση, αλλά επίσης υπάρχουν αναφορές για άτομα που περιμένουν απάντηση εδώ και κάτι μήνες. Όσο για το Paypal, δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αξιόπιστος τρόπος απόδειξης του πραγματικού ποσού που πλήρωσε κάποιος για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να καταλήξω να περιμένω 5-6 μήνες μέχρι να βγάλω άκρη και να έχω στα χέρια μου ένα προϊόν (σε αντίθεση με τον 1-1μιση μήνα που ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό) σίγουρα θα επανεκτιμήσω την διαφορά τιμής για αγορά από Ευρώπη.

Υπάρχει και σχετικό τόπικ

http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-539

, καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πού είναι πιθανόν να μπλέξει, δεν χρειάζονται υστερίες  :-)

Για μένα προσωπικά με τα παρόντα δεδομένα αγορές από Κίνα σημαίνει είτε ψιλολόγια (~10$ και μικρά σε μέγεθος) με απλή αποστολή που δεν με νοιάζει πόσο θα αργήσουν είτε μεγαλύτερα αντικείμενα με τριγωνική αποστολή για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο. 

ΥΓ. Αυτό για το οποίο δεν έχω καταλάβει 100% τι παίζει είναι αν υπάρχει και κόστος για την αίτηση επαναδασμολόγησης. Νομίζω πήρε κάπου το μάτι μου ότι υπάρχει κόστος 10 ευρώ, αλλά κάποιοι ανέφεραν ότι καταργήθηκε.

• Like 4
Δημοσ.

Με priority direct mail από banggood μ ήρθε μέσα σε 14 μέρες.

Τέτοιες αγορές αξίζουν.

Οι unregistered πλέον αργούν πολύ.

Μακάρι να πέσω έξω αλλά βλέπω να τελειώνει κι αυτό με το direct mail ή να ακριβαίνει.

Έχεις δοκιμάσει τέτοια συσκευή; Αξίζει καθόλου ή πεταμένα λεφτά είναι;

Δημοσ.

Μακάρι να πέσω έξω αλλά βλέπω να τελειώνει κι αυτό με το direct mail ή να ακριβαίνει.

μακαρι να μην γινει αυτό...γιατι εχουμε που εχουμε πλεον 1-2 εναλλακτικες αν τελειωσουν κ αυτές θα εχουμε ασχημα νεα...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!!!!  Οτι κι αν λεει ο τελωνειακος σε περιπτωση που το σταματησουν, εχετε χαρτι Paypal ή Visa για να αποδειξετε την αξια του και ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να την αποδεχτουν, αρα δεν φορολογειται. Το πολυ πολυ, να καθυστερησει με ολη αυτη τη διαδικασια. Υπαρχουν νομοι. Οτιδηποτε κατω απο 25 δολλαρια, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑ. Συνεχεια η ιδια καραμελα εδω μεσα . Ελεος !!!!!

επειδή έχω μπλέξει με περίπου 10 πακέτα από τον Αύγουστο με τελωνείο, δεν αξίζει το τρέξιμο, το άγχος και τις βενζίνες όλη η διαδικασία. Δεν έχει σημασία ότι υπάρχουν νόμοι, από την στιγμή που πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, έχεις μπει μέσα.

ΥΓ. Αυτό για το οποίο δεν έχω καταλάβει 100% τι παίζει είναι αν υπάρχει και κόστος για την αίτηση επαναδασμολόγησης. Νομίζω πήρε κάπου το μάτι μου ότι υπάρχει κόστος 10 ευρώ, αλλά κάποιοι ανέφεραν ότι καταργήθηκε.

είναι ατελώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαντάνε κιόλας. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι απαντούν με "ΕΛΕΟΣ" κλπ μιλούν από προσωπική εμπειρία; Εννοώ έχουν ζητήσει αναδασμολόγηση σε -κακώς- φορολογημένο προϊόν και έχουν βγάλει άκρη; Γιατί προσωπικά έχω διαβάσει πολλές αναφορές σε φόρουμ για άτομα που τους έχει βγει φιρμάνι για προϊόντα κάτω των 22 ευρώ επειδή θεώρησαν οι τελωνειακοί ότι δεν είναι η πραγματική τους αξία (άρα μάλλον δεν έχουν μάθει όλοι οι τελωνειακοί και συνεχίζουν να χρεώνουν ό,τι να'ναι). Ή ακόμα και για προϊόντα αξίας πάνω από 22 ευρώ που φορολογήθηκαν όμως σε μεγαλύτερη αρχική τιμή -πχ TV Box αξίας 25 ευρώ που θεωρήθηκε ότι είχε "πραγματική" τιμή 50 ευρώ οπότε προέκυψε επιπλέον κόστος 27 ευρώ, 24% + έξοδα εκτελωνισμού, μεγαλύτερο από την αξία του προϊόντος.

Ναι υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις επαναδασμολόγηση, αλλά επίσης υπάρχουν αναφορές για άτομα που περιμένουν απάντηση εδώ και κάτι μήνες. Όσο για το Paypal, δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αξιόπιστος τρόπος απόδειξης του πραγματικού ποσού που πλήρωσε κάποιος για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να καταλήξω να περιμένω 5-6 μήνες μέχρι να βγάλω άκρη και να έχω στα χέρια μου ένα προϊόν (σε αντίθεση με τον 1-1μιση μήνα που ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό) σίγουρα θα επανεκτιμήσω την διαφορά τιμής για αγορά από Ευρώπη.

Υπάρχει και σχετικό τόπικ

http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-539

, καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πού είναι πιθανόν να μπλέξει, δεν χρειάζονται υστερίες  :-)

Για μένα προσωπικά με τα παρόντα δεδομένα αγορές από Κίνα σημαίνει είτε ψιλολόγια (~10$ και μικρά σε μέγεθος) με απλή αποστολή που δεν με νοιάζει πόσο θα αργήσουν είτε μεγαλύτερα αντικείμενα με τριγωνική αποστολή για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Ναι και ΒΕΒΑΙΑ απο προσωπικη εμπειρια μιλαω. Πολλαπλή μάλιστα. Συνήθως με ρολόγια. Αλλα και άλλα αντικείμενα. Αν τα σταματησει τελωνειο, συνηθως περνουν τηλεφωνο και προσπαθουν να ψαρεψουν τιμη. Για ενα Seiko τους ειπα οτι κοστιζε 100 δολλαρια. Α !! Να το περασουμε για 150 τοτε, μου απαντησε. "ΟΧΙ !!! του λεω. Εκατο κοστιζει και ουτε σωστα εκατο, αλλα δεν καθομαι να παιζω με ψιλα. Πες μου που να σου στειλω το χαρτι του Paypal". ............. Σε λιγες μερες μου ηρθε χαρτι να παω ΕΛΤΑ να πληρωσω 24€ ΦΠΑ συν 15€ για τα ΕΛΤΑ και να παραλαβω το ρολοι.

Εαν σταματησει στα ΕΛΤΑ, στελνουν συστημενη επιστολη, και ζητουν αποδεικτικο. Αποδειξη, τιμολογιο, χαρτι απο τη VISA ή το Paypal. Σε αυτη την περιπτωση, την "εκατσες". Σου λενε να το στειλεις σε ενα μαιλ geta@elta(δε θυμαμαι ακριβως πως) ενα email το οποιο δε διαβαζει ποτε κανεις, ή να τους παρεις τηλ σε ενα τηλ που (οπως φανταζεστε) ΚΑΝΕΙΣ δε σηκωνει, ή να στειλεις FAX σε μια γραμμη που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ !!!!!!!!!!  Αναγκαστηκα απο γνωστο γνωστου, να βαλω μεσο εναν υψηλα ισταμενο εκει πανω για να καταφερω να παρω το αντικειμενο στα χερια μου μετα απο 3 μηνες, αφου φυσικα εστειλα τα αναλογα αποδεικτικα, με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ επιστολη, την οποια παρελαβαν.............ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ !!!!

Γι αυτο φιλε Sadako, προσεχε ποιον αμφισβητεις. Τα εχω σκασει χοντρα στους σχιστοματηδες..........

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραία φίλε xouzel, πάρα πολύ χρήσιμη η προσωπική σου μαρτυρία όπως και οι πληροφορίες.

Είναι βέβαια η πρώτη φορά που πέφτω σε αναφορά με θετική (ή έστω λογική) εξέλιξη και κυρίως αυτό με το τηλεφώνημα που ζητούν από εσένα που το αγόρασες πληροφορίες για την τιμή (!!!). Δεν το έχω δει πουθενά. Δεν σε αμφισβητώ προφανώς, ίσως απλά αυτοί που βγάζουν άκρη να μην μπαίνουν στην διαδικασία να αναφέρουν την εμπειρία τους, με αποτέλεσμα να μένει στα φόρουμ η στοίβα με τα παράπονα. Ή ίσως να είναι μια διαδικασία που ακολουθείται σε αντικείμενα στα οποία δεν είναι εύκολο να ψάξουν μόνοι τους τιμή. Πχ για ένα κινητό τους είναι εύκολο να βάλουν στο σκρουτζ και να πάρουν μια τιμή. Τι να σου πω, σε αυτό το κομμάτι υποθέσεις κάνω, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες στους τελωνειακούς ή ο καθένας κάνει όπως γουστάρει.

Προσωπικά όσες αναφορές έχω δει με τελωνειομπλεξίματα, παραπέμπουν στην δεύτερη -χαοτική- κατάσταση την οποία περιγράφεις, με αποστολές αποδεικτικών μέσω mail που -μάλλον- δεν διαβάζονται ποτέ, τηλέφωνα που δεν σηκώνουν κλπ. Γι'αυτό και αρκετοί δεν μπαίνουν στην διαδικασία να μπλέξουν.

Σε κάθε περίπτωση και από αυτό το ποστ σου, δεν ξέρω αν βγαίνει συμπέρασμα τύπου "ψωνίστε άφοβα και θα βρείτε την άκρη" ή "ψωνίστε και κάντε τον σταυρό σας".

Δημοσ.

Ναι και ΒΕΒΑΙΑ απο προσωπικη εμπειρια μιλαω. Πολλαπλή μάλιστα. Συνήθως με ρολόγια. Αλλα και άλλα αντικείμενα. Αν τα σταματησει τελωνειο, συνηθως περνουν τηλεφωνο και προσπαθουν να ψαρεψουν τιμη. Για ενα Seiko τους ειπα οτι κοστιζε 100 δολλαρια. Α !! Να το περασουμε για 150 τοτε, μου απαντησε. "ΟΧΙ !!! του λεω. Εκατο κοστιζει και ουτε σωστα εκατο, αλλα δεν καθομαι να παιζω με ψιλα. Πες μου που να σου στειλω το χαρτι του Paypal". ............. Σε λιγες μερες μου ηρθε χαρτι να παω ΕΛΤΑ να πληρωσω 24€ ΦΠΑ συν 15€ για τα ΕΛΤΑ και να παραλαβω το ρολοι.

Εαν σταματησει στα ΕΛΤΑ, στελνουν συστημενη επιστολη, και ζητουν αποδεικτικο. Αποδειξη, τιμολογιο, χαρτι απο τη VISA ή το Paypal. Σε αυτη την περιπτωση, την "εκατσες". Σου λενε να το στειλεις σε ενα μαιλ [email protected](δε θυμαμαι ακριβως πως) ενα email το οποιο δε διαβαζει ποτε κανεις, ή να τους παρεις τηλ σε ενα τηλ που (οπως φανταζεστε) ΚΑΝΕΙΣ δε σηκωνει, ή να στειλεις FAX σε μια γραμμη που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ !!!!!!!!!!  Αναγκαστηκα απο γνωστο γνωστου, να βαλω μεσο εναν υψηλα ισταμενο εκει πανω για να καταφερω να παρω το αντικειμενο στα χερια μου μετα απο 3 μηνες, αφου φυσικα εστειλα τα αναλογα αποδεικτικα, με ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ επιστολη, την οποια παρελαβαν.............ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ !!!!

Γι αυτο φιλε Sadako, προσεχε ποιον αμφισβητεις. Τα εχω σκασει χοντρα στους σχιστοματηδες..........

Είσαι η μοναδική περιπτωση που ξερω που παιρνουν τηλεφωνο απο το τελωνειο. Σε οσες περιπτωσεις δικες μου, συγγενων και φιλων εχει σταματησει τελωνειο, δεν υπηρξε καμια ειδοποιηση παρα μονο οταν το πακετο ήταν ηδη στα ΕΛΤΑ προς παραδοση στο σπιτι και μας παραδοθηκε χαρτι να παμε να παραλαβουμε απο το ταχυδρομειο με το μπουγιουρντι του κοστους (τα κλασσικα ΦΠΑ 24% συν το 12-15 ευρω ΕΛΤΑ).

Σε περιπτωση ενος tv box με αξια 20 δολλαρια που ηταν σε προσφορα και ειχε τιμολογηθει απο τον τελωνη 50, η ολη διαδικασια ειναι αυτη που περιγραφεις, πρεπει να στειλεις δικαιολογητικα καπου που δεν απανταει ποτε κανεις, και περιμενε 1-2 μηνες κτλ. Δεν αξιζει η ταλαιπωρια.

Μονος σου παραδεχεσαι οτι εβαλες βυσμα βυσματος πολυμπριζο και υποσταθμο ΔΕΗ για να καταφερεις να παρεις το πακετο 3 μηνες μετα και αφου ειχες στειλει τα δικαιολογητικα.

Μην λες λοιπον οτι αν εχεις δικαιολογητικα δικαιωνεσαι γιατι θα παρεις κοσμο στο λαιμο σου που θα νομιζει οτι στελνει τα δικαιολογητικα καπου νορμαλ και σε 1 βδομαδα μαξ εχει καθαρισει. Δεν ισχυει αυτο αν μπλεξεις με την γραφειοκρατια των ΕΛΤΑ και του τελωνειου. Θα ταλαιπωρηθεις παρα πολυ και ο χρονος και το κοστος και τα σπασμενα νευρα να μην σου απαντανε και να μην τους βρισκεις για τα 10-15 ευρω που μπορει να γλιτωσεις. Αν ο αλλος ειναι να βαλει βυσμα (αν εχει) και να περιμενει και 3 μηνες οπως εσυ για να παρει το πακετο με μειωμενο φορο, δεν θα κατσει να σπασει τα νευρα του και να περιμενει το προιον του 3 μηνες. Θα τους τα πληρωσει. Εκει πατανε.

Οποτε η προσωπικη σου εμπειρια δεν ειναι και πολυ του the point καθως δεν εχουν ολοι βυσμα, ουτε εχουν σκοπο να βρουνε ή να το χωσουνε για τα ΕΛΤΑ, ούτε την υπομονη να περιμενουν 3 μηνες για κατι που θα επρεπε να ειναι θεμα λιγων ημερων εφοσον υπαρχει υπαιτιοτητα των ΕΛΤΑ ή του τελωνη για την λαθος δασμολογηση.

Σε ενα ιδανικο κοσμο ναι θα επρεπε σχεδον αμεσα να ξεκαθαριζει το θεμα εφοσον εχεις τα νομιμα παραστατικα. Στο Ελλαδισταν το να χρειαζεσαι βυσμα (το αναφερεις μονο σου) και 2-3 μηνες υπομονη, συνηθως δεν αξιζει την διαφορα των 10-15 ευρω (θα τα φας σε φαρμακα για τα νευρα σου, βενζινες και χαμενες εργατοωρες). Για τετοιες διαφορες μιλαμε και μικροτερες οταν πχ το ρολοι σου ηθελε να το βαλει 150 αντι 100 η διαφορα στο ΦΠΑ 24% ειναι 12 ευρω. Για μικροτερες αξιες πχ tv boxes 50 αντι 25 οι διαφορες παιζουν σε μονοψηφια ευρωπουλα και κανενας δεν μπαινει στον κοπο και την ψυχικη ταλαιπωρια να υποστει αυτη την γραφειοκρατικη τρελα.

Φιλικα παντα

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι η μοναδική περιπτωση που ξερω που παιρνουν τηλεφωνο απο το τελωνειο. Σε οσες περιπτωσεις δικες μου, συγγενων και φιλων εχει σταματησει τελωνειο, δεν υπηρξε καμια ειδοποιηση παρα μονο οταν το πακετο ήταν ηδη στα ΕΛΤΑ προς παραδοση στο σπιτι και μας παραδοθηκε χαρτι να παμε να παραλαβουμε απο το ταχυδρομειο με το μπουγιουρντι του κοστους (τα κλασσικα ΦΠΑ 24% συν το 12-15 ευρω ΕΛΤΑ).

Σε περιπτωση ενος tv box με αξια 20 δολλαρια που ηταν σε προσφορα και ειχε τιμολογηθει απο τον τελωνη 50, η ολη διαδικασια ειναι αυτη που περιγραφεις, πρεπει να στειλεις δικαιολογητικα καπου που δεν απανταει ποτε κανεις, και περιμενε 1-2 μηνες κτλ. Δεν αξιζει η ταλαιπωρια.

Μονος σου παραδεχεσαι οτι εβαλες βυσμα βυσματος πολυμπριζο και υποσταθμο ΔΕΗ για να καταφερεις να παρεις το πακετο 3 μηνες μετα και αφου ειχες στειλει τα δικαιολογητικα.

Μην λες λοιπον οτι αν εχεις δικαιολογητικα δικαιωνεσαι γιατι θα παρεις κοσμο στο λαιμο σου που θα νομιζει οτι στελνει τα δικαιολογητικα καπου νορμαλ και σε 1 βδομαδα μαξ εχει καθαρισει. Δεν ισχυει αυτο αν μπλεξεις με την γραφειοκρατια των ΕΛΤΑ και του τελωνειου. Θα ταλαιπωρηθεις παρα πολυ και ο χρονος και το κοστος και τα σπασμενα νευρα να μην σου απαντανε και να μην τους βρισκεις για τα 10-15 ευρω που μπορει να γλιτωσεις. Αν ο αλλος ειναι να βαλει βυσμα (αν εχει) και να περιμενει και 3 μηνες οπως εσυ για να παρει το πακετο με μειωμενο φορο, δεν θα κατσει να σπασει τα νευρα του και να περιμενει το προιον του 3 μηνες. Θα τους τα πληρωσει. Εκει πατανε.

Οποτε η προσωπικη σου εμπειρια δεν ειναι και πολυ του the point καθως δεν εχουν ολοι βυσμα, ουτε εχουν σκοπο να βρουνε ή να το χωσουνε για τα ΕΛΤΑ, ούτε την υπομονη να περιμενουν 3 μηνες για κατι που θα επρεπε να ειναι θεμα λιγων ημερων εφοσον υπαρχει υπαιτιοτητα των ΕΛΤΑ ή του τελωνη για την λαθος δασμολογηση.

Σε ενα ιδανικο κοσμο ναι θα επρεπε σχεδον αμεσα να ξεκαθαριζει το θεμα εφοσον εχεις τα νομιμα παραστατικα. Στο Ελλαδισταν το να χρειαζεσαι βυσμα (το αναφερεις μονο σου) και 2-3 μηνες υπομονη, συνηθως δεν αξιζει την διαφορα των 10-15 ευρω (θα τα φας σε φαρμακα για τα νευρα σου, βενζινες και χαμενες εργατοωρες). Για τετοιες διαφορες μιλαμε και μικροτερες οταν πχ το ρολοι σου ηθελε να το βαλει 150 αντι 100 η διαφορα στο ΦΠΑ 24% ειναι 12 ευρω. Για μικροτερες αξιες πχ tv boxes 50 αντι 25 οι διαφορες παιζουν σε μονοψηφια ευρωπουλα και κανενας δεν μπαινει στον κοπο και την ψυχικη ταλαιπωρια να υποστει αυτη την γραφειοκρατικη τρελα.

Φιλικα παντα

Δεν ειδα να γραφω οτι σε μια εβδομαδα καθαρισα. ΜΗΝΕΣ εγραψα !!! Και μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια, εγραψα. Και για να το κανω πιο ξεκαθαρο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κατω απο 150 ευρω, θεωρω οτι δε συμφερει πια να μπαινει κανεις στη διαδικασια να το φερνει απο Κινα, συνυπολογιζοντας το χρονο αναμονης, την ουσιαστικα - ΜΗ - εγγυηση, το σιγουρο πια τελωνειο (η σε περιπτωση priority line, τα επιπλεον χρηματα που πρεπει να πληρωθουν) κλπ κλπ κλπ. Στο κατω κατω, βρειτε καποιο γνωστο με επαγγελματικο ΑΦΜ (ολοι θα εχουμε απο καποιον) και αγοραστε το στο ονομα του απο Ελλαδα. Ετσι, και το ΦΠΑ θα γλυτωσετε και στα εξοδα του θα το βαλει ο ανθρωπος και εγγυηση θα εχετε και ενα Ελληνικο μαγαζι θα πουλησει κατι επιπλεον !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...