Dark-o-phobia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Επειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα την τιμή του για να το πάρω, έπαιζε από 17 έως 20 ευρώ οπότε είναι ευκαιρία τώρα. https://www.gearbest.com/vr-headset/pp_623203.html
Sadako Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Χμμμ.. Ενδιαφέρουσα τιμή, κι εμένα θα με ενδιέφερε, αλλά να πω την αλήθεια θεωρώ την αγορά υψηλού ρίσκου. Μπορεί τυπικά να μην πρέπει να περάσει τελωνείο, αφού είναι κάτω από 22 ευρώ, αλλά έχω διαβάσει για περιπτώσεις που ο τελωνειακός θεώρησε την τιμή ψεύτικη και το φορολόγησε σαν να είχε αρχική τιμή πχ 30 ευρώ. Με το ενδεχόμενο καπέλο δεν ξέρω αν συμφέρει...
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εντελως ενημερωτικα ελαβα σημερα ΜΙ Band 2 με αυθεντικη δηλωθεισα τιμη στα 13 δολλαρια και δεν περασε τελωνειο (με απλο ταχυδρομειο) οποτε μαλλον ουτε αυτο θα περασει.
NaGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Η διαφορά μεγέθους εκλαμβάνεται ως διαφορά αξίας υπέρ του μεγαλύτερου, οπότε οι πιθανότητες να φάει τελωνείο αδίκως το συγκεκριμένο είναι δυσανάλογα πολλές.
stavag Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ενδιαφέρον προσφορά αλλα για μένα αν δεν ειναι με priority δεν συμφέρει πλεον.Αν επιλεξεις registered πας καρφι τελωνειο ,ενω αν βαλεις απλο ώσπου να ερθει αν ερθει εχεις ξεχάσει οτι το παραγγειλες
arisg90 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ενδιαφέρον προσφορά αλλα για μένα αν δεν ειναι με priority δεν συμφέρει πλεον.Αν επιλεξεις registered πας καρφι τελωνειο ,ενω αν βαλεις απλο ώσπου να ερθει αν ερθει εχεις ξεχάσει οτι το παραγγειλες Το τελευταιο που ειπες δεν ισχυει.Τα απλα χωρις τρακιν ναμπερ ερχονται κανονικα 10-40 μερες. 1
zio10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αξίζουν καθόλου αυτά ή τα παρατάς στο 10λεπτο; Γενικά όλα τα οικονομικά εννοώ, όχι αυτό αποκλειστικά. Τι εμπειρία προσφέρουν;
john_dr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αυτά τα headsets νομίζω προϋποθέτουν το κινητό να έχει γυροσκόπιο για να δουλέψουν. Σωστά; Το τελευταιο που ειπες δεν ισχυει.Τα απλα χωρις τρακιν ναμπερ ερχονται κανονικα 10-40 μερες. 54 μέρες αυτό που έλαβα την προηγούμενη βδομάδα και χωρίς tracking και χωρίς στάμπα τελωνείου. Κάπου το είχαν παρκάρει. Δύο άλλα με tracking έκαναν 64 και 40 μέρες, περνώντας από τελωνείο(μηδέν χρέωση). Γενικά είναι μπάχαλο η κατάσταση. 1
xouzel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!!!! Οτι κι αν λεει ο τελωνειακος σε περιπτωση που το σταματησουν, εχετε χαρτι Paypal ή Visa για να αποδειξετε την αξια του και ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να την αποδεχτουν, αρα δεν φορολογειται. Το πολυ πολυ, να καθυστερησει με ολη αυτη τη διαδικασια. Υπαρχουν νομοι. Οτιδηποτε κατω απο 25 δολλαρια, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑ. Συνεχεια η ιδια καραμελα εδω μεσα . Ελεος !!!!! 1
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Χμμμ.. Ενδιαφέρουσα τιμή, κι εμένα θα με ενδιέφερε, αλλά να πω την αλήθεια θεωρώ την αγορά υψηλού ρίσκου. Μπορεί τυπικά να μην πρέπει να περάσει τελωνείο, αφού είναι κάτω από 22 ευρώ, αλλά έχω διαβάσει για περιπτώσεις που ο τελωνειακός θεώρησε την τιμή ψεύτικη και το φορολόγησε σαν να είχε αρχική τιμή πχ 30 ευρώ. Με το ενδεχόμενο καπέλο δεν ξέρω αν συμφέρει... Και να σε χρεωσει επικοινωνεις με το τελωνειο και τους στελνεις ηλεκτρονικη αποδειξη αγορας. Μαθανε πλεον και δεν κοπανανε ετσι οτι τους κατεβει... Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!!!! Οτι κι αν λεει ο τελωνειακος σε περιπτωση που το σταματησουν, εχετε χαρτι Paypal ή Visa για να αποδειξετε την αξια του και ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να την αποδεχτουν, αρα δεν φορολογειται. Το πολυ πολυ, να καθυστερησει με ολη αυτη τη διαδικασια. Υπαρχουν νομοι. Οτιδηποτε κατω απο 25 δολλαρια, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑ. Συνεχεια η ιδια καραμελα εδω μεσα . Ελεος !!!!! πεστα 1
Zus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλά ναι, με τον χαμο που γίνεται πλέον στο τελωνείο, πάρτε unregistered και αν σας έρθει σε κανένα δίμηνο να λέτε και ευχαριστώ.
Agathoklis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εχτές παρέλαβα κάτι λαμπάκια από Αλίεξπρεςς με σφραγίδα κινέζικου ταχυδρομείου 28/7 Πρέπει να γύρισαν όλο τον κόσμο 2-3 φορές μέχρι να έρθουν... 4
zio10 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Με τόση καθυστέρηση και τόσο ρίσκο για μένα πρακτικά έχουν τελειώσει αυτές οι αγορές...
hara75gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 2+ μήνες, πάνω από 10 παραγγελίες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση (όλες έφτασαν Ελλάδα). Αν το θέλετε για πασχαλινό δωράκι, μια χαρά θα είναι 1
coyote2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Εχτές παρέλαβα κάτι λαμπάκια από Αλίεξπρεςς με σφραγίδα κινέζικου ταχυδρομείου 28/7 Πρέπει να γύρισαν όλο τον κόσμο 2-3 φορές μέχρι να έρθουν... Δικά μου είναι!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα