Προς το περιεχόμενο

Xiaomi PLAY 2 3D VR Headset 13.73€ (Gearbest)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ.. Ενδιαφέρουσα τιμή, κι εμένα θα με ενδιέφερε, αλλά να πω την αλήθεια θεωρώ την αγορά υψηλού ρίσκου. Μπορεί τυπικά να μην πρέπει να περάσει τελωνείο, αφού είναι κάτω από 22 ευρώ, αλλά έχω διαβάσει για περιπτώσεις που ο τελωνειακός θεώρησε την τιμή ψεύτικη και το φορολόγησε σαν να είχε αρχική τιμή πχ 30 ευρώ. Με το ενδεχόμενο καπέλο δεν ξέρω αν συμφέρει...

Δημοσ.

Εντελως ενημερωτικα ελαβα σημερα ΜΙ Band 2 με αυθεντικη δηλωθεισα τιμη στα 13 δολλαρια και δεν περασε τελωνειο (με απλο ταχυδρομειο) οποτε μαλλον ουτε αυτο θα περασει.

Δημοσ.

Η διαφορά μεγέθους εκλαμβάνεται ως διαφορά αξίας υπέρ του μεγαλύτερου, οπότε οι πιθανότητες να φάει τελωνείο αδίκως το συγκεκριμένο είναι δυσανάλογα πολλές.

Δημοσ.

ενδιαφέρον προσφορά αλλα για μένα αν δεν ειναι με priority δεν συμφέρει πλεον.Αν επιλεξεις registered πας καρφι τελωνειο ,ενω αν βαλεις απλο ώσπου να ερθει αν ερθει εχεις ξεχάσει οτι το παραγγειλες

Δημοσ.

ενδιαφέρον προσφορά αλλα για μένα αν δεν ειναι με priority δεν συμφέρει πλεον.Αν επιλεξεις registered πας καρφι τελωνειο ,ενω αν βαλεις απλο ώσπου να ερθει αν ερθει εχεις ξεχάσει οτι το παραγγειλες

Το τελευταιο που ειπες δεν ισχυει.Τα απλα χωρις τρακιν ναμπερ ερχονται κανονικα 10-40 μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζουν καθόλου αυτά ή τα παρατάς στο 10λεπτο; Γενικά όλα τα οικονομικά εννοώ, όχι αυτό αποκλειστικά. Τι εμπειρία προσφέρουν;

Δημοσ.

Αυτά τα headsets νομίζω προϋποθέτουν το κινητό να έχει γυροσκόπιο για να δουλέψουν. Σωστά;

Το τελευταιο που ειπες δεν ισχυει.Τα απλα χωρις τρακιν ναμπερ ερχονται κανονικα 10-40 μερες.

54 μέρες αυτό που έλαβα την προηγούμενη βδομάδα και χωρίς tracking και χωρίς στάμπα τελωνείου. Κάπου το είχαν παρκάρει.

Δύο άλλα με tracking έκαναν 64 και 40 μέρες, περνώντας από τελωνείο(μηδέν χρέωση).

Γενικά είναι μπάχαλο η κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!!!!  Οτι κι αν λεει ο τελωνειακος σε περιπτωση που το σταματησουν, εχετε χαρτι Paypal ή Visa για να αποδειξετε την αξια του και ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να την αποδεχτουν, αρα δεν φορολογειται. Το πολυ πολυ, να καθυστερησει με ολη αυτη τη διαδικασια. Υπαρχουν νομοι. Οτιδηποτε κατω απο 25 δολλαρια, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑ. Συνεχεια η ιδια καραμελα εδω μεσα . Ελεος !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ.. Ενδιαφέρουσα τιμή, κι εμένα θα με ενδιέφερε, αλλά να πω την αλήθεια θεωρώ την αγορά υψηλού ρίσκου. Μπορεί τυπικά να μην πρέπει να περάσει τελωνείο, αφού είναι κάτω από 22 ευρώ, αλλά έχω διαβάσει για περιπτώσεις που ο τελωνειακός θεώρησε την τιμή ψεύτικη και το φορολόγησε σαν να είχε αρχική τιμή πχ 30 ευρώ. Με το ενδεχόμενο καπέλο δεν ξέρω αν συμφέρει...

Και να σε χρεωσει επικοινωνεις με το τελωνειο και τους στελνεις ηλεκτρονικη αποδειξη αγορας. Μαθανε πλεον και δεν κοπανανε ετσι οτι τους κατεβει...

Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ !!!!!!  Οτι κι αν λεει ο τελωνειακος σε περιπτωση που το σταματησουν, εχετε χαρτι Paypal ή Visa για να αποδειξετε την αξια του και ειναι υποχρεωμενοι ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να την αποδεχτουν, αρα δεν φορολογειται. Το πολυ πολυ, να καθυστερησει με ολη αυτη τη διαδικασια. Υπαρχουν νομοι. Οτιδηποτε κατω απο 25 δολλαρια, ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΙΑ. Συνεχεια η ιδια καραμελα εδω μεσα . Ελεος !!!!!

πεστα :-(

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ναι, με τον χαμο που γίνεται πλέον στο τελωνείο, πάρτε unregistered και αν σας έρθει σε κανένα δίμηνο να λέτε και ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχτές παρέλαβα κάτι λαμπάκια από Αλίεξπρεςς με σφραγίδα κινέζικου ταχυδρομείου 28/7 :)

Πρέπει να γύρισαν όλο τον κόσμο 2-3 φορές μέχρι να έρθουν...

• Like 4
Δημοσ.

2+ μήνες, πάνω από 10 παραγγελίες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση (όλες έφτασαν Ελλάδα). Αν το θέλετε για πασχαλινό δωράκι, μια χαρά θα είναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχτές παρέλαβα κάτι λαμπάκια από Αλίεξπρεςς με σφραγίδα κινέζικου ταχυδρομείου 28/7 :)

Πρέπει να γύρισαν όλο τον κόσμο 2-3 φορές μέχρι να έρθουν...

Δικά μου είναι!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...