volleyball Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) " CU XCLUSIVE ΠPOΣΦOPA KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 3 GB ΓIA KAΘE ΣABBATOKYPIAKO MEXPI 3/12. ΣTEIΛE STUDENT ΣTO 1252 " - Λογικά έτσι όπως είναι διατυπωμένη η προσφορά και από το λεκτικό που στέλνεις για ενεργοποίηση, απευθύνεται μόνο στα φοιτητικά CU, για αυτό το έβαλα στον τίτλο. Αν το ενεργοποιήσει κάποιος και σε απλό CU, ας το πει για να διορθώσω το τίτλο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2017 από volleyball 12
Zus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ενεργοποίησα επιτυχώς. Επιτέλους μετά από τόσο καιρό μία αξιόλογη προσφορά. Εντελώς δωρεάν είναι και ισχύει από Παρασκευή 18.00 μέχρι Κυριακή 23.59, όπως γράφει το μήνυμα που έλαβα με την ενεργοποίηση.
volleyball Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το έγραψα και στο τίτλο, το έγραψα και από κάτω, ότι είναι δωρεάν. Το υπογράμμισα τώρα για να είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο.. 1
djpolyvios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 μολις ενεργοποιηθηκε σε φοιτητικο cu χωρις καμια χρεωση. ευχαριστω!
JohnMik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μου ήρθε μήνυμα σε Vodafone Special (πρώην φοιτητικό που πέρασαν τα χρόνια και μου το αλλάξανε) και το ενεργοποίησα κανονικά!!
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μου ήρθε μήνυμα σε Vodafone Special (πρώην φοιτητικό που πέρασαν τα χρόνια και μου το αλλάξανε) και το ενεργοποίησα κανονικά!! Πάντως στο δικό μου πρώην Φοιτητικό που πέρασαν τα χρόνια και έληξε το πάσο και το πρόγραμμα, δεν το δέχεται
Eddy_Gordo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Και εγω που δεν ειχα ποτε φοιτητικο ΔΕΝ δουλεψε
Zus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εμένα έχει λήξει το φοιτητικό αλλά δεν μου το αλλάξανε...
volleyball Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Σχετικά με το παραπάνω μήνυμα για φοιτητικούς αριθμούς που έχει λήξει το πάσο έχουν βγάλει ανακοίνωση η vodafone και η cosmote και έτσι όπως γράφουν, το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τα φοιτητικά σε όσους έχει λήξει το πάσο. Πιο αναλυτικά : - Για Vodafone : έχει βγάλει ανακοίνωση ότι από 15/12 όλα τα φοιτητικά νούμερα με πάσο που έχει λήξει θα γίνονται αυτόματα CU Special [ " Επίσης, ανακοινώνεται ότι από 15 Δεκεμβρίου 2017 οι συνδρομητές CU Students Xclusive των οποίων η φοιτητική ιδιότητα λήγει μεταφέρονται αυτόματα στην προσφορά CU Special για 24 μήνες. " ] Εδώ η ανακοίνωση : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40549&dateFrom=&dateUntil=- Για Cosmote : κάτι αντίστοιχο με τη vodafone έχει ανακοινώσει, με εφαρμογή από 13/11 (σε 2 ημέρες) [ " Ανακοινώνεται ότι από 13/11/2017 αρχίζει η εμπορική διάθεση δύο νέων πακέτων αποκλειστικά για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP της COSMOTE που είναι εγγεγραμμένοι στη φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν για δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής. " ] Εδώ η ανακοίνωση, που αναφέρονται και τα 2 πακέτα που θα είναι διαθέσιμα (αντίστοιχα με τα CU Special) : https://docs.google.com/viewer?url=https%3A%2F%2Fwww.cosmote.gr%2Fmobile%2Fcontent%2Fel%2Fattached_files%2FCompany%2F191007-anakoinish-whatsup.pdf- Οπότε προσοχή, κυρίως για όσους έχουν μαζέψει GB & λεπτά ομιλίας, από ενεργοποιήσεις πακέτων και από δώρα, επειδή μπορεί να χαθούν το επόμενο διάστημα με τις αλλαγές. Αρχίστε να τα καταναλώνετε, για να μη χαθούν. 5
kostakiss Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καποια στιγμη θα γινοταν κατι τετοιο. Το θεμα ειναι πως βλεπουμε ποτε ληγει το φοιτητικο του καθενα μας καθως πολλα ειναι σε αλλα ονοματα και αν μπορουμε με την επισυναψη του πασου να παρουμε νεα παραταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα