elpaso1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα τα rewards δεν ειναι πολλα. Ενα 5% δινει.. Δλδ στα 20 ευρω που κανουμε εμεις εχουμε 1 ευρω εκπτωση για την επομενη παραγγελια. Τα παλια χρονια που οι παραγγελιες πηγαιναν και 100 ευρω, τοτε κατι γινοταν.. Εχουμε πει, τουλαχιστον μεχρι στιγμης, οτι 22 ευρω ειναι χωρις τα μεταφορικα. Εχω κανει 3 παραγγελιες με αυτο τον τροπο και δεν περασαν τελωνειο, αφου στο δεμα δεν αναγραφουν ποτε την αξια των μεταφορικων. Οποιος θελει εκπτωση 5$ και θελει να ανοιξει καινουριο λογαριασμο, ας μου στειλει pm, να του δωσω κωδικο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από elpaso1
paronio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Εγώ το άφησα τα 22 ακριβώς μαζί με τα μεταφορικά, έβγαινε λιγότερο σαν πρώτη αγορά με έναν κωδικό που είχα αλλά ακυρώθηκε η συναλλαγή μου 2 φορές κ έβαλα άλλη κάρτα οπότε το έχασα.. Και ήθελα να προσθέσω κ κάτι που το είχε χώμα..1 ευρώ κ το φοβήθηκα για τελωνείο..κ τώρα που είναι στο όριο ακριβώς το φοβάμαι..μήπως θεωρηθεί ότι μπήκε επίτηδες στα 22 η τιμή.. Αναμένω...
Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 ELTA Hellenic Post νεα μεθοδος αποστολης απο το Iherb, αλλα δεν καταλαβαινω το λογο υπαρξης, καθως εχει περισσοτερα μεταφορικα. Στο support μου ειπαν οτι ερχεται πιο γρηγορα απο το Local Post. Λενε οτι κανει 1-2 εβδομαδες ενω το Local Post μεχρι και 6 εβδομαδες.. Βεβαια απο την εμπειρια μου, οι περισσοτερες παραγγελιες με Local Post ερχονται Ελλαδα σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα απο τοτε που γινεται η παραγγελια!
paronio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 βδομάδα εννοείς σε ελληνικό έδαφος όχι delivery έτσι? Εμένα από 25 Μαΐου που έβαλα παραγγελία, το τελευταίο udpate του tracking είναι 29 του μηνός SCANNED INTO SACK/CONTAINER κ USA...!! Στα ελτα ακόμα ανύπαρκτος o αριθμός..! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από paronio
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εμενα απο τοτε που ξεκιναει το tracking, μετα απο 6,7 ημερες ερχεται Ελλαδα, και μετα απο 3,4 ημερες ερχεται και το χαρτακι απο τα ΕΛΤΑ.
paronio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ στις ίδιες μέρες κ έχει κολλήσει το tracking στο container στις ΗΠΑ.. Όταν έρχεται Ελλάδα ανοίγει το tracking στα ΕΛΤΑ ή ούτε καν? Έστειλα μήνυμα στο support να δω τι παίζει.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από paronio
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, paronio είπε Εγώ στις ίδιες μέρες κ έχει κολλήσει το tracking στο container στις ΗΠΑ.. Όταν έρχεται Ελλάδα ανοίγει το tracking στα ΕΛΤΑ ή ούτε καν? Έστειλα μήνυμα στο support να δω τι παίζει.. Οχι. Αν μπει τελωνείο και είναι πάνω από 22 ευρω παίρνει άλλο Tracking (ξεκινα απο uc). Αν δεν είναι πάνω απο 22 ευρω τότε θα το λάβεις κάποια στιγμη απο το ταχυδρομείο
paronio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ακριβώς 22ευ είναι συνολικά μαζί με τα μεταφορικά. Περίεργο πάντως, γιατί από Κίνα πέρσι που είχα πάρει κάτι ο αριθμός ίσχυε κ για Ελλάδα κ παρακολουθούσα κανονικά την πορεία του. Θα μου στείλει κάποιος τον νέο αριθμό αν υπάρξει τέτοια περίπτωση? Μου απάντησαν άμεσα στο μήνυμα κ θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο αν περάσει η 6η Ιουλίου κ δεν έχει παραδοθεί..απλά σκάλωσα γιατί βλέπω ότι κόσμος από Ελλάδα παραλαμβάνει μέσα σε 2 βδομάδες άνετα..!
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, paronio είπε Ακριβώς 22ευ είναι συνολικά μαζί με τα μεταφορικά. Περίεργο πάντως, γιατί από Κίνα πέρσι που είχα πάρει κάτι ο αριθμός ίσχυε κ για Ελλάδα κ παρακολουθούσα κανονικά την πορεία του. Θα μου στείλει κάποιος τον νέο αριθμό αν υπάρξει τέτοια περίπτωση? Μου απάντησαν άμεσα στο μήνυμα κ θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο αν περάσει η 6η Ιουλίου κ δεν έχει παραδοθεί..απλά σκάλωσα γιατί βλέπω ότι κόσμος από Ελλάδα παραλαμβάνει μέσα σε 2 βδομάδες άνετα..! Σου εγραψα ότι νεο αριθμο θα πάει μόνο αν χρεωθεί τέλη. Αν δε χρεωθεί δεν παίρνει. 15-20 μέρες κάνει αν δε χρεωθεί τέλη. Απο οτι αντιλαμβάνομαι δεν έχουν περάσει ακόμα για σενα. Υπομονή 1
geo1985geo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ποσο καιρο κανει να ξεκολλησει απο Ελλαδα απο τι στιγμη που θα φτασει? εχει ερθει απο 28/5 και ακομα ειναι ακουνητο..εφυγε 20/5 απο Αμερικη...
Luxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πανε στα ΕΛΤΑ και ρωτα. Το χαρτι επρεπε να εχει ερθει εδω και ημερες. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Luxx 1
geo1985geo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ωχ παιζει να χει ερθει, μου ηρθε χαρτακι απο τα ελτα αλλα δεν ειχε το tracking number επανω απο i herb και δεν πηγα.. Ευχαριστω!
paronio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά, αν περάσει τελωνείο κ χρειάζεται απόδειξη πληρωμής σε ειδοποιούν κάπως ?Η παραγγελία μου από τις 25 Μαΐου στο tracking έχει κολλήσει στις 29 ακόμα στις ΗΠΑ...Δεν έπρεπε να έχει φτάσει Ελλάδα κ να φαίνεται στο tracking?
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paronio είπε Ρε παιδιά, αν περάσει τελωνείο κ χρειάζεται απόδειξη πληρωμής σε ειδοποιούν κάπως ?Η παραγγελία μου από τις 25 Μαΐου στο tracking έχει κολλήσει στις 29 ακόμα στις ΗΠΑ...Δεν έπρεπε να έχει φτάσει Ελλάδα κ να φαίνεται στο tracking? ΑΝ περάσει τελωνείο θα σου στείλουν συστημένη επιστολή για να συμπληρωσεις μια υπευθυνη δήλωση και να τη στείλεις σε αυτούς. Την τελευταία φορά σε μένα αυτό συνέβη 3 περιπου εβδομάδες αφότου έφτασε Ελλάδα. Οπότε υπομονή. 1
elpaso1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τωρα αργει πλεον το iherb; Θελουν να επιλεγες το ΕΛΤΑ hellenic για πιο γρηγορη αποστολη; Τι φουστιες κανουν δεν ξερω.. 8 Ιουνιου εγινε η παραγγελια, ηδη θα επρεπε να την ειχα σπιτι μου, αλλα ακομα ουτε Ελλαδα εχει ερθει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις