dsynos80 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ecs..τι μου θυμισες! μια φορα ειχα παρει μια μητρικη,ολο προβληματα, αλλα το πιο περιεργο ηταν οτι στο αυθεντικο τυπωμενο cd με τους drivers υπηρχε 'ακουσον ακουσον' ιος!δηλαδη..βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας.. 2
geo99rge Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εφοσον δεν υπαρχει γραφειο πια στο σπιτι, ο μονος τροπος για τοποθετηση pc ηταν συνδεση με την τιβι. μου εχει λυση τα χερια.
panosveto12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ecs..τι μου θυμισες! μια φορα ειχα παρει μια μητρικη,ολο προβληματα, αλλα το πιο περιεργο ηταν οτι στο αυθεντικο τυπωμενο cd με τους drivers υπηρχε 'ακουσον ακουσον' ιος!δηλαδη..βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας.. χαχα μου εφτιαξες τη μερα. Σε τρολλαρε δηλαδη η ιδια η εταιρια .
Hlapatsas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τσέκαρα λίγο τίς ἐπιδόσεις τοῦ ἐπεξεργαστή καί ἀποδίδει σάν ἕνας πολύ ταπεινός i3. Ὁπότε ἐξαρτάται ἀπό τόν καθένα ἀν πιστεύει πώς ἀξίζει τήν αγορά.
Nomedor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Έχει hdmi 1.4 άρα 4k μέχρι 30fps, δεν είναι και τόσο future proof δηλαδή, αλλά χωρίς αμφιβολία για τα λεφτά του είναι καλό.
vadergr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 http://mediaplayers.gr/beelink-m1-mini-pc/ Υπαρχουν και αλλα μηχανακια βεβαια. Η καλή φουρνιά θα είναι η επόμενη που εκτός από hevc θα περνάει και hdr, τουλάχιστον στα Intel nuc.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ειναι ασχετο το ενα με το αλλο και εντελως διαφορετικες υλοποιησεις εδω κι ενα χρονο εχω στην κατοχη μου ενα αντιστοιχο MINIX Neo mounted πισω απο την Tv με παντελως ασημη μητρικη μεσα αγοραστηκε με windows8 στη πορεια αναβαθμιστηκε στα 10αρια και τρεχει συνεχως επι ενα χρονο 24/7 ασταματητα χωρις το παραμικρο προβλημα Μπορείς ελεύθερα να αγοράσεις την υλοποίηση από την ECS.
exor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 αν δεν ειναι ι7 στα 4.5 η σου πω εξαπυρηνο 4κ υψηλου μπιτραιητ δε παιζει
freegr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Επομένως ο νόμος του Μούρ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ιδίως σε ότι αφορά μικρά αθόρυβα συστήματα για κάθε χρήση στο σπίτι...
NickTheGreek99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 χα.. ecs.. 2013 αγορασμένο brand turbo-x (ecs board) μέχρι το 2017 4 μητρικές αντικατάστασης σε εγγύηση.. κάθε καλοκαίρι σκάει και μένεις 1 μήνα χωρίς pc, απλά τραγικό.
georgepppo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 χα.. ecs.. 2013 αγορασμένο brand turbo-x (ecs board) μέχρι το 2017 4 μητρικές αντικατάστασης σε εγγύηση.. κάθε καλοκαίρι σκάει και μένεις 1 μήνα χωρίς pc, απλά τραγικό. τι turbo-x ρε μεγάλε πηγες και πήρες,ποντίκι πήρα χάλασε σε 6 μήνες , 2 στικάκια χαλασμένα , όσα λάπτοπ ξέρω turbo-x πρόβλημα στην οθόνη και ένα σωρό προβλήματα σε tablet. αφού σε πλαίσιο έχεις την δυνατότητα custom build γιατί δεν πήγες σε κάτι τέτοιο και ας έδινες ένα πενηντάρικο παραπάνω αλλά θα ξέρεις ότι δεν έχεις ecs μητρική αλλά gigabyte,asus,msi και καλές και ότι έχουν μέσα να είναι μάρκας σωστής όχι μάρκα @@@@
NickTheGreek99 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 τι turbo-x ρε μεγάλε πηγες και πήρες,ποντίκι πήρα χάλασε σε 6 μήνες , 2 στικάκια χαλασμένα , όσα λάπτοπ ξέρω turbo-x πρόβλημα στην οθόνη και ένα σωρό προβλήματα σε tablet. αφού σε πλαίσιο έχεις την δυνατότητα custom build γιατί δεν πήγες σε κάτι τέτοιο και ας έδινες ένα πενηντάρικο παραπάνω αλλά θα ξέρεις ότι δεν έχεις ecs μητρική αλλά gigabyte,asus,msi και καλές και ότι έχουν μέσα να είναι μάρκας σωστής όχι μάρκα @@@@ κοίτα απο την μία όντως μαλακία δεν ήξερα τότε και πολλά για pc αλλά από την άλλη κάθε χρόνο έχεις φρέσκο board
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα