Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι η ερώτηση είναι λίγο άκυρη αλλά υπάρχει περίπτωση να πετύχω κάποια προσφορά που να συμφέρει την black Friday ή τζάμπα θα περιμένω; Ρωτάω γιατί πραγματικά δε ξέρω αν βγαίνουν σε προσφορά ότι κάρτες γραφικών

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα υπάρχει κάποιος να σου πει με σιγουριά ότι θα βγάλουν ή όχι πρόσφορα, κάποια καλή κάρτα γραφικών???

Δημοσ.

Τελευταία παρασκευή νοεμβρίου

φυσικά είναι άγνωστο το τι θα βγάλει ο καθένας, αλλά δεν ειναι και τόσο μεγάλο το ρίσκο να περιμένεις 2 βδομάδες

Δημοσ.

Δηλαδή πιστεύεις ότι θα υπάρχει κάποιος να σου πει με σιγουριά ότι θα βγάλουν ή όχι πρόσφορα, κάποια καλή κάρτα γραφικών???

Ρωτάω αν γενικά βγαίνουν σε προσφορά μπορεί καποιος πέρσι να πήρε φίλε μου....

βασικα ποτε εχει black friday ειναι το θεμα....να τσιμπησουμε κανενα game....

24 Νοεμβρίου τρελέ μου σηκωσε τα όλα!! :)

Τελευταία παρασκευή νοεμβρίου

φυσικά είναι άγνωστο το τι θα βγάλει ο καθένας, αλλά δεν ειναι και τόσο μεγάλο το ρίσκο να περιμένεις 2 βδομάδες

Ισχύει ότι δεν είναι μεγάλο ρίσκο απλά βρίσκω στο site της evga την 1070ti 470 ευρώ και σκέφτομαι άμα εδώ στην Ελλάδα βρω κάτι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

απλά βρίσκω στο site της evga την 1070ti 470 ευρώ

Δεν τη βρίσκεις γιατί δεν ειναι σε στοκ ... 480€ έχει η φθηνότερη διαθέσιμη στο site τους .... 

Δημοσ.

Δεν τη βρίσκεις γιατί δεν ειναι σε στοκ ... 480€ έχει η φθηνότερη διαθέσιμη στο site τους ....

Αυτή λέω ρε φίλε απλά νόμιζα πως είχε 470 σιγά για δέκα ευρώ θα τα χαλάσουμε? Και πάλι 480 για την 1070 ti καλά δεν είναι;

Δημοσ.

Αν παρουμε παραδειγμα την περσινη black friday δεν προκειται να γινει καμια εκπτωση σε hardware. Το πολυ πολυ κανα 10ρικο 

Δημοσ.

Αν παρουμε παραδειγμα την περσινη black friday δεν προκειται να γινει καμια εκπτωση σε hardware. Το πολυ πολυ κανα 10ρικο 

Την περυσινή bf ηταν που έδινε  το πλαισιο https://techblog.gr/b2b/black-friday-2016-techdeals-9672/ την rx 480 8gb 259Ε  απο 300 που νομίζω εκανε κανονικά ,κριμα που δεν πηρα τοτε και τελικα εμεινα χωρις καρτα.

Τωρα φέτος δεν νομίζω να παίξει κατι λογο χαμηλής διαθεσιμοτητας των καρτων .

• Like 3
Δημοσ.

Την περυσινή bf ηταν που έδινε  το πλαισιο https://techblog.gr/b2b/black-friday-2016-techdeals-9672/ την rx 480 8gb 259Ε  απο 300 που νομίζω εκανε κανονικά ,κριμα που δεν πηρα τοτε και τελικα εμεινα χωρις καρτα.

Και γω αντίστοιχο κλάμα έριξα φίλε μου καθώς μου κάηκε και η 7870xt στη συνέχεια.

Δημοσ.

δύσκολα για κάρτες γραφικών , γιατί ΜΟΣΧΟπουλάνε όπως έχει η κατάσταση και ακριβά και παρακαλάμε για διαθεσιμότητα.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τις βάλουν σε προσφορά.

ΥΓ

Δεν μπορώ να αποκλείσω να κάνει έκπληξη η AMD και να δώσει μια εκπτωσούλα σε 580/8 γιατί τις τελευταίες εβδομάδες σκάνε μύτη κάτι μοντέλα σε τιμή "προσγειωμένη" σε σχέση με τους προηγουμενους 3-4 μήνες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι oi VGA θα φθηνήνουν ουσιαστικά το 2018/Q2 για πολλούς λόγους

α) διαρροές για τις προδιαγραφές της νέας γενιάς VGA

β) νέα εργοστάσια για μνήμες θα ρίξουν τις τιμές σε GDDR5 , DDR4 , FLASH-SSD

γ) Οι minnerades θα βγάλουν πλημμυρίσουν την αγορά με μεταχειρισμένες AMD κάρτες της τελευταίας τριετίας.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω όπως και να έχει αξίζει να περιμένει κανείς ακόμα και αν τελικά δεν βγάλουν προσφορές. Σήμερα βρήκα αυτό εδώ www.black-friday.gr και έκανα εγγραφή. Οπότε λογικά θα μάθω πρώτος τι θα παιξει.

Δημοσ.

την πηρε ενας φιλος μου στην black friday και εμεινε πολυ ικανοποιημενος. σκεφτομαι και εγω για καρτα... μαλλον θα περιμενω black friday Και εγω

Δημοσ.

Αξίζει το black friday ; 

ή θα είναι απλά σε e-shop, plaisio κτλ στις τιμές που τις βρίσκουμε τώρα στο σκρουτζ ή στο γερμανικό άμαζον  ;;;;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...