Angelo_95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Έχω εναν υπολογιστη με asus p5b, q6600 και 6gb ram τα βασικά. Εδώ και μέρες εκεί που λειτουργει κολλάει όλο ακόμα και ο κερσορας. Σήμερα πάω να τον ανοιξω (αν και το πρωι άνοιξε απροβληματηστα) και δεν ποσταρει καν. Το ανοίγω, δεν ανοίγει καν η οθόνη και απλα γυρνάνε τα ανρμιστηρακια. Αν πάω να το κλείσω με παρατεταμένα πατημένο το κουμπί κλείνει αμέσως μετα απο 1 sec. Μου έμεινε η μητρική στο χερι?
dpolal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το κλασσικό σε αυτές τις περιπτώσεις και έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα με τα κολλήματα είναι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε πρώτα με κάποιο άλλο δανεικό.
eleosre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 βγαλε της μνημες-->ανοιξε το χωρις της μνημες-->...εαν εχεις buzzer θα ακουσεις μπιπ...κλειστω μετα-->πατα το power button αδιασει οτι ρευμα εχει μεσα(σβηστω δηλ)-->κλεισε κ το διακ/τη πισω απο το τροφοδοτικο-->βαλε της μνημες-->ανοιξε το διακ/τη πισω απο το τροφοδοτικο..και μετα αναψε το..και πες μου..
Angelo_95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Άλλο τροφοδοτικό δυστηχως δεν εχω να βάλω πανω, οποτε αναγκαστικά θα πρεπει να αγοράσω αν όντως είναι αυτό. Το εκανα αυτό με τις μνήμες αλλά είναι νεκρό. Ηχείο δεν έχω αλλά δεν θα έπρεπε να ανοίγει τουλαχιστον η οθονη?
driftingcris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Άλλο τροφοδοτικό δυστηχως δεν εχω να βάλω πανω, οποτε αναγκαστικά θα πρεπει να αγοράσω αν όντως είναι αυτό. Το εκανα αυτό με τις μνήμες αλλά είναι νεκρό. Ηχείο δεν έχω αλλά δεν θα έπρεπε να ανοίγει τουλαχιστον η οθονη? Τα beep που κανει το buzzer δεν ειναι ακυρα. Αναλογα τα beep που κανει, μπορει να σου λεει οτι εχει θεμα με τις μνημες, καρτα γραφικων κλπ. Για αυτο το ειπε ο eleosre. Και μενα πιο πολυ για μνημες μου ακουγεται παντως. Δοκιμασε να το αναψεις με μονο ενα ram dimm. Και δοκιμασε το σε ολα τα slot. Τσεκαρε μηπως καποιο καλωδιο δεν ειναι καλα κουμπωμενο. Αν ειναι ευκολο ανεβασε μας και μια φωτο να δουμε, μηπως και σου ξεφυγε καποιο καλωδιο. 1
eleosre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 χωρις ram δεν ανοιγει η οθονη...δοκιμασε μια μια..σε καθε slot..βαλε της μνημες μια μια χωρις να ειναι καν στην πριζα(με κλειστω διακ/τη) δοκιμασε να βγαλεις και την καρτα γραφικον εαν εχεις..και να την ξαναβαλεις...
Angelo_95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το ξέρω για το buzzer αλλά δεν εχω τώρα πανω. Έβγαλαν όλες τις μνήμης, τις έβαλα μια μια αλλά παλι τίποτα.
eleosre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το ξέρω για το buzzer αλλά δεν εχω τώρα πανω. Έβγαλαν όλες τις μνήμης, τις έβαλα μια μια αλλά παλι τίποτα. εχει μεγαλη σημασια για μενα να το εκανες βημα βημα αυτο που σου ειπα..διοτι εαν εχει μεινει ρευμα στην μητρικη η στο τροφοδοτικο και βαζεις της μνημες δεν θα αναψει ποτε του εαν το προβλημα σου ειναι μνημες..(δεν απαντησες εαν εχεις καρτα γραφικων)
Angelo_95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τα εκανα τα βήματα που μου ειπες, και clear cmos κτλπ. Κάρτα γραφικών έχω ναι μια gt240, την έβγαλα αλλά τίποτα. Θα πάω να βρω ενα buzzer και θα ξανά κάνω δοκιμές και θα σας πω. Υπάρχει περίπτωση να είναι και ο επεξεργαστής?
driftingcris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τα εκανα τα βήματα που μου ειπες, και clear cmos κτλπ. Κάρτα γραφικών έχω ναι μια gt240, την έβγαλα αλλά τίποτα. Θα πάω να βρω ενα buzzer και θα ξανά κάνω δοκιμές και θα σας πω. Υπάρχει περίπτωση να είναι και ο επεξεργαστής? 0.1% πιθανοτητα
eleosre Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 βρες και καμια gpu να δεις...μπορει να την ακουσε και η μητρικη..
Angelo_95 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα ηχειακι, τελικά παρέδωσε πνεύμα η κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα