Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα θα το πάρω απο skroutzoμάγαζο καθως η διαφορα τιμης ειναι μικρή και η υπομονή μου για να περιμένω τις μερες επίσης μικρή... Ευχαριστώ πάντως για το κουπόνι. Ελευθερα οποιος θελει να το αξιοποιήσει για να ενισχύσει το παλικάρι!

Δημοσ.

Κοιταξε και αυτο http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-zone-k30-gaming-us-black-p-PER.804641

στα λεφτα του αξιζει. Προσωπικα δεν το εχω αλλα απο φιλους σχεδον 2 χρονια το εχει λιωσει και δεν εχει βγαλει προβλημα το μονο

αρνητικο ειναι λιγο θορυβωδες το κλικ. Σε ανεκτα επιπεδα παντως.

Δημοσ.

Στο ck104 που προτάθηκε, τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα είναι πάνω δεξιά;

Αν εννοείς τα πλήκτρα για τα Modes των led τα ρυθμιζεις με το πληκτρο FN και τα πλήκτρα Delete, Insert, End κτλ και με τα αριθμητικά πλήκτρα για διάφορα game modes που έχει (Οχι του Numpad, τα άλλα)
Δημοσ.

Αν εννοείς τα πλήκτρα για τα Modes των led τα ρυθμιζεις με το πληκτρο FN και τα πλήκτρα Delete, Insert, End κτλ και με τα αριθμητικά πλήκτρα για διάφορα game modes που έχει (Οχι του Numpad, τα άλλα)

Εννοώ τα πλήκτρα που έχει για macro, και τα προγραμματίζεις εσύ για συντόμευση. Αν το απόκτησες πρέπει να είναι το ins το del και το home;;; Στα δεξιά.

Κάποια πληκτρολόγια έχω δει έχουν επιπλέον στήλη με αυτά στα αριστερά.

Δημοσ.

Δες και το Sharkoon Skiller Pro +.Το αγορασα πριν κανα τριμηνο και εχω δει τεραστια διαφορα απο ενα τουβλο-ξ που ειχα και εγω

Δημοσ.

Παιδια τελικά με την βοήθεια σας και πολύ πολύ ψάξιμο (το youtube το πέρασα απο κόσκινο), κατέληξα στο Motospeed CK104 με τους μπλε διακόπτες!Πιστεύω είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση σε πολυ καλη τιμή. Απο βδομάδα θα το εχω και θα σας γράψω την πρώτη μου εντύπωση. Μετα μενει να δείξει ο χρόνος αν άξιζε τελικά η όχι! Οπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Τα λεμε σε λίγες ημέρες!

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από πολλές συστάσεις για CK104 κατέληξα να το πάρω (με αρκετή επιφύλαξη). Σας έταξα τις εντυπώσεις μου οπότε και σας τις γράφω. (Να σας ευχαριστήσω και πάλι όλους για την βοήθεια παιδιά. Με βοηθήσατε πολύ ο καθένας ξεχωριστά και το εκτιμώ)
Θα ξεκινήσω από την συσκευασία. Πλέων το κουτί έχει γραφικό περιεχόμενο εξωτερικά και δεν είναι απλά ένα μαύρο κουτί (όσοι το πήραν παλιότερα ξέρουν τι εννοώ). Επίσης τα αφρολέξ είναι πιο ποιοτικά και μαύρα σαν το CK108, σε σχέση με πριν και υπάρχει και εργαλείο αφαίρεσης πλήκτρων. 
Πάμε στο πληκτρολόγιο και την πρώτη εντύπωση από αυτό που έπιασα στα χέρια μου. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο "ποιοτικά" πληκτρολόγια εκεί έξω, αλλά σε σχέση με αυτά που πληρώνεις η ποιότητα είναι κάθε άλλο παρά κακή. Γενικά είναι αρκετά στιβαρό, συμμαζεμένο, όμορφο και σχετικά βαρύ. 
Ο φωτισμός πολύ όμορφος, και έντονος με μπόλικες επιλογές. Στην γραφή του, όσο γράφω, τόσο πιο βολικό και καλαίσθητο μου φαίνεται. Μιας και πήρα αυτό με τους μπλε διακόπτες, ναι, είναι φασαριόζικο, αλλά καταλαβαίνεις κάθε πάτημα του με πολύ καλή επιστροφή του πλήκτρου. 
Τι δεν μου άρεσε. 
Το μήκος του καλωδίου. Κατ' εμέ είναι απαράδεκτα κοντό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το μανατζάρω πίσω από το Tower και κάτω από το γραφείο. Ίσως το βολέψω με κάποια επέκταση. 
Γενικά με εντυπωσίασε. Το αν αντέχει το ξέρουμε καθώς είναι δοκιμασμένο πλέων από πολύ κόσμο εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα σε αυτά τα χρήματα χαμογελάει ειρωνικά η Motospeed στον ανταγωνισμό. Αυτά τα ολίγα. Αν εντοπίσω κάτι σημαντικό στο μέλλον που δεν ανέφερα, θα ενημερώσω με update.

Καλές γιορτές να έχουμε!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...