Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά.

Είμαι σε φάση που θέλω να αλλαξω πληκτρολόγιό για να παω σε κατι πιο ποιοτικό απο ένα TurboX με backlight που έχω... κάνει την δουλειά του αλλά είναι αρκετά basic και ποιοτικά δεν λεει και πολλα.

Το budget μου ειναι max 70 ευρώ.

Αυτά που ζητάω είναι RGB φωτισμός, σχετικά στιβαρή κατασκευή και clicky αίσθηση.

Το θέλω για gaming (κυρίως FPS και RPG) αλλά λογο δουλειάς το θέλω και για δακτυλογράφηση.

Μου αρέσει εννοείται το μηχανικό αλλά στα χρήματα αυτα σε μηχανικό, δεν ξερω αν μπορω να βρώ κάτι αξιόλογο, μιας και βρίσκω κυρίως "κινέζικα". Οπότε αν έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο καλό και "επώνυμο" και να είναι μεμβράνης δεν θα με χαλούσε.

Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Δηλαδή να την εμπιστευτώ την "κινεζιά"; Βεβαια στα review βλέπω πολυ καλα σχόλια αλλά δεν ξέρω αν αντέχει στην χρήση. Ειναι κανείς που το εχει καιρό και να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Πολλοι απο το φορουμ εδω μεσα εχουν παρει το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και απο κανεναν δεν εχει ακουστει κατι αρνητικο.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή να την εμπιστευτώ την "κινεζιά"; Βεβαια στα review βλέπω πολυ καλα σχόλια αλλά δεν ξέρω αν αντέχει στην χρήση. Ειναι κανείς που το εχει καιρό και να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα;

Μπορεις να κοιταξεις και την σειρα Viper της patriot αλλα στα χρηματα που διαθετεις και για rgb φωτισμο και να θελεις δεν εχεις αλλες επιλογες.

Μπορεις αν θες να περιμενεις τωρα τις γιορτες μηπως μπει σε προσφορα κανενα Logitech στα χρηματα που διαθετεις αλλιως σκουρα τα πραγματα.

Δημοσ.

Ξεκαθαρα motospeed ck104. Οτι πιο vfm κυκλοφορει. Σε διαβεβαιωνω οτι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και σιγουρα εχει πολυ ωραιο φωτισμο. Παρτο αφοβα.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεχασα να σας ρωτήσω. Σε περίπτωση που καταλήξω σε Motospeed τι Switches να προτιμήσω; Και παλι ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά!

Δημοσ.

Το ck104 εγω το εχω με τους μπλε. Εμενα μαρεσουν πολυ, και λεω εμενα γιατι αυτο ειναι προσωπικη επιλογη. Πας σε ενα μαγαζι και δοκιμαζεις μπλε,καφε,κοκκινους κτλ σε πληκτρολογια.

Δημοσ.

Από Ελλάδα έχετε καμία πρόταση για μικρό μηχανικό (tkl ή πιο μικρό) αλλά όχι με μπλε διακόπτες; Ότι βρίσκω είναι με μπλε. Αλλιως λέω να πάω σε Drevo Calibur από Amazon.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το Patriot Viper 730 με διακόπτες Kailh Brown (περίπου όπως οι MX Brown).

Δεν είναι RGB αλλά έχει προγραμματιζόμενα κόκκινα με 5 διαθέσιμα προφίλ.

Η βάση του είναι μεταλλική και γενικά είναι στιβαρή κατασκευή.

Θα το πρότεινα αν αφήσεις το RGB σκέλος στην άκρη.

https://store.patriotmemory.com/products/viper-v730-mechanical-keyboard

F._1024x1024.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...