KaizerSoze Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 File pseira,meta apo 2000 post pou exeis thewrw oti lanthaneis na min gnwrizeis ton kata to imisi sigouro erwta mou me tin Angelina Jolie(kai lew kata to imisi dioti einai kata to imisi teleiwmeni douleia,ok...egw tin thelw!)
dim_b Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Σταματήστε να ασχολείστε με τη Halle Berry γιά να μην πω καμιά κουβέντα γιά τη γυναίκα του προέδρου και τη μισοτελειωμένη δουλειά του Keyser btw, να θυμίσω ποιό ήταν το θέμα του topic;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Basika to kalytero pou exete na kanete einai na xehasete oloi to thema tou topic,na min dei kaneis to "Crapwoman" kai na afisete to topic na katrakylisei Over and out
LL_NEO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Ορίστε ρε Keyser πόσο πολύ τραβάει την προσοχή το μπάζο που έχεις βρει. Ο pseiras το αγνοούσε το θέμα και με το δίκιο του ο άνθρωπος. dim_b άσε κακομοίρη μου τη γυναίκα του προέδρου ήσυχη γιατί τα νεοαποκτειθέντα κουμπάκια σου δε σε γλυτώνουν ταλαίπωρε. Θα φωνάξω τον σκύλο, super moderator και ταγμένο στην υπηρεσία του Συνδέσμου και ποιος σε γλυτώνει ύστερα απο τα αιμοβόρα ένστικτα του.
agiosall~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξερω ποτε ειχε βγει κινιματογραφο παντως εγω σημερα την ειδα (πριν απο λιγες βδομαδες εβαλα dsl) και εχω να πω οτι η ταινια ηταν χαλια δεν ειχε καποιο νοημα επισης τα εφε Γ.Τ.Π. δεν ξερω την ειδε κανενας αλλος να πει την γνωμη του..
dim_b Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν έχει προβληθεί ακόμα στην Ελλάδα. Στις 8/10 βγαίνει, αλλά δε νομίζω να έχει κανείς αγωνία γιά να τη δει
agiosall~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Και καλα θα κανει δεν αξιζει να δωσεις εστω και 7e για να δεις αυτη (ο θεος να την κανει) ταινια δεν εχει λογο υπαρξης μονο οταν βγει σε dvd!!!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν, έχω δει (εδώ και κανά μήνα τώρα) το περίφημο Catwoman (ή Crapwoman κατά τον, δυστυχώς επιτυχημένο, χαρακτηρισμό του KaizerSoze). Απογοήτευση πλήρης. Έχει δυό-τρεις συμπαθείς σκηνές, έχει την Halle Berry (την οποία προσωπικά γουστάρω πολύ ως κορμάρα και γυναικάρα) με κάτι δερμάτινα ψιλοφετιχιστικά ρούχα αλλά από 'κει και πέρα... το χάος. Παίζει μια ώριμη (καλά, πότε ωρίμασε αυτή; έλα ντε...) Sharon Stone, παίζει τον κακό ο ηθοποιός-που-έκανε-τον-Merovingian-στα-Matrix-2-και-3 αλλά οι χαρακτήρες είναι τελείως καρικατούρες, η πλοκή είναι μηδαμινή, το όλο αποτέλεσμα φυσικά προβλέψιμο. Γενική βαθμολογία 3,5/10 (κι αυτούς τους βαθμούς τους παίρνει για την κορμάρα της Halle Berry). ΥΓ: Ευτυχώς δεν έδωσα €7 για να το δω... ΥΓ2: @ LL_NEO: Πρώτη μου προτεραιότητα ο Κινηματογράφος και μετά ο Σύνδεσμος. Άλλωστε χωρίς Κινηματογράφο δεν θα είχαμε και Σύνδεσμο. Οπότε τα μοβόρικα ένστικτά μου προσοχή μην τα στρέψω πάνω σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.