kee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ψάχνω να βρω ένα κατάλληλο cms ώστε να μπορώ να αποθηκεύω στοιχεία πελατών. δεν έχω τρελές απαιτήσεις, με ενδιαφέρει: να μπορώ να προσθέτω-αφαιρώ πεδία (πχ. όνομα, ημ.γενν.). να χρησιμοποιώ φίλτρα για αναζητήσεις και να μπορώ να κάνω export το αποτέλεσμα της αναζήτησης σε excel. κατά προτίμηση κάτι free. βέβαια συζητάμε και με πληρωμή αν δεν υπάρχει κάτι free. ψάχνοντας βρήκα το wp erp plugin για το wordpress. είναι δωρεάν αλλά πρέπει να πληρώσεις για κάτι extra. πλησιάζει αρκετά αυτό που θέλω. αλλά και πάλι δεν... ακούω προτάσεις...
xrhstosiak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 αυτο που ψαχνεις δεν ειναι τοσο θεμα cms του ιδιου οσο των εξτρα του μπορεις να βαλεις στο καθε cms , δυσκολο ενα free να κανεις ολα οσα θες χωρις περιορισμους ή αλλιως σε custom λυση ... μηπως ομως θες ticket system osticket πχ ή online office σαν fengoffice, vtiger ktl ktl ;
dominotrix Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ψαξε καλυτερα για CRM συστημα οχι CMS. Ειναι συγκεκριμενα για διαχειριση πελατολογιου. Δεν γνωριζω καποιο δωρεαν αλλα μπορεις να κανεις μια αναζητηση. 2
becoming_I Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ψαξε καλυτερα για CRM συστημα οχι CMS. Ειναι συγκεκριμενα για διαχειριση πελατολογιου. Δεν γνωριζω καποιο δωρεαν αλλα μπορεις να κανεις μια αναζητηση. Μπορεί να δοκιμάσει το vtiger που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά (με τη βοήθεια του cerebrux και άλλων παλικαριών )
kee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 τα πάντα ψάχνω. και crm και μήπως βρω κανένα plugin για cms που να κάνει δουλειά . δε θέλω κάτι πολύπλοκο, μόνο δημογραφικά στοιχεία πελατών να περνάω. ούτε παραγγελίες-πωλήσεις, ούτε πληρωμές, ούτε ραντεβού. στοιχεία που θα μπορούσες να τα περάσεις και σε ένα excel (που λέει ο λόγος) δοκιμάζω ό,τι βρω. σταμάτησα στο zurmο τώρα αλλά τα μάτια κλείνουν. απ ότι βλέπω στο demo έχει custom fields. θα το εγκαταστήσω αύριο να δω τι λέει έχω και το vtigercrm υπόψην
elio_1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ψαξε καλυτερα για CRM συστημα οχι CMS. Ειναι συγκεκριμενα για διαχειριση πελατολογιου. Δεν γνωριζω καποιο δωρεαν αλλα μπορεις να κανεις μια αναζητηση. Μπορεί να δοκιμάσει το vtiger που έχει μεταφραστεί στα ελληνικά (με τη βοήθεια του cerebrux και άλλων παλικαριών ) και το Site: dolibarr είναι αξιόλογο, ανοικτου κώδικα 1
kee Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστώ για τις προτάσεις. τελικά μετά από δοκιμές κατέληξα στο suiteCRM (έτσι πιστεύω δηλαδή) Νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θέλω. και μου έδωσε ιδέες να προσθέσω περισσότερα στοιχεία από αυτά που υπολόγιζα. βέβαια έχω κάποια θεματάκια. το έκανα εγκατάσταση στον server αλλά βλέπω ότι σε chrome δε παίζει σωστά. δεν εμφανίζει κάποιες επιλογές. σε firefox είμαστε οκ. επίσης διάφορα μηνύματα που πετάγονται έχουν σαν title "undedified". δε ξέρω ποιο είναι το "OK" και ποιο το "Cancel". θα δοκιμάσω και την LTS μήπως δω βελτίωση. ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο crm; έχει υποστήριξη, προβλήματα...; προσπαθώ τώρα να μπω στο νόημα. και κάτι τελευταίο, σε shared hosting άμα φτάσουμε 1000+ εγγραφές (δε παίζει αλλά λέμε τώρα) υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέμα;
dominotrix Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Γιατι δεν επικοινωνεις με το support τμημα οσον αφορα τα προβληματα που εχεις; Δοκιμασε σε incognito chrome αν διορθωνει. Δε νομιζω να εχεις θεματα με 1000 εγγραφες αλλα αυτο εξαρταται και απο το ποσο καλογραμμενο ειναι τo crm.
kee Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 το ψάχνω λίγο μόνος μου, ήδη έλυσα κάποια θέματα (αποστολή mail). αλλά υπάρχουν μερικά ακόμα όπως πχ το facebook integration που μάλλον κάτι δε κάνω καλά στις ρυθμίσεις του app, το logo που μάλλον έχει φάει κόλλημα και δεν αλλάζει με τίποτα...... κάποια πιστεύω θα τα λύσω μόλις συγκεντρώσω τα προβλήματα θα ποστάρω εδώ ή στο forum τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα