kwstasplevras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει για Xbox One S 1TB. Περιλαμβάνει 1) Assassin's Creed Origins, 2) Forza 7 3) FIFA 18 4) The LEGO Movie 4K Ultra HD Blu-ray Δωρεάν μεταφορικά https://www.zavvi.com/xbox-one-console/xbox-one-s-1tb-with-assassin-s-creed-origins-forza-7-fifa-18-the-lego-movie-4k-ultra-hd-blu-ray/11596940.html Στο Skroutz δεν υπάρχει αντίστοιχο bundle αλλά ένα παραπλήσιο κοστίζει 350 - 400 € https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles/f/549662/1TB.html?keyphrase=xbox+one+s Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από matrixxx αφαιρεση referral!
k_dinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλή προσφορά αφού τα παιχνίδια είναι καινούρια, αρκεί κάποιον να τον ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα. Για πιο "γενική" περίπτωση, υπάρχει bundle με 2ο χειριστήριο + παιχνίδι στην ίδια τιμή. Αν και πιστεύω τώρα που βγήκε το Χ, κάποιος που πάει να δώσει 300+ θα δώσει κάτι παραπάνω για την αναβάθμιση. Το "απλό" xbox το βλέπω να πουλάει στις χαμηλές τιμές, περίπου 200€ 1
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Η συνολικη αξια των 3 συγκεκριμενων παιχνιδιων ειναι αυτη την στιγμη απο σκρουτζομαγαζα στα 150ευρω,αρα η κονσολα(η 1tb εκδοση συγκεκριμενα)βγαινει στα 150ευρω μαζι με την εν λογω ταινια. Πολυ καλη προσφορα που θα την χτυπαγα αλλα δεν εμπιστευομαι το συγκεκριμενο site στο θεμα της εγγυησης+του οτι εχω διαβασει τα χειροτερα για τους χρονους παραδοσης. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 συμφερει μονο αν παρεις την προσφορα και πουλησεις τα παιχνιδια κτλπ ωστε να σου βγει κανενα 150-160αρι συνολικο και εγω δεν τους εμπιστευομαι για χρονους παραδοσης...
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Και στα 274 ευρώ με το minecraft αντί του origins. https://www.zavvi.com/xbox-one-console/xbox-one-s-500gb-with-minecraft-complete-adventure-forza-7-fifa-18-the-lego-movie-4k-ultra-hd-blu-ray/11596941.html?settingsSaved=Y&shippingcountry=GR&switchcurrency=EUR Η Τιμή είναι πολύ καλή πάντως και γενικά το zavvi δεν με έχει απογοητεύσει αλλά δεν χρειάστηκα και την εγγύησή του ποτέ. Για τους χρόνους παράδοσης αν δεν βιάζεσαι ιδιαίτερα δεν υπαρχει πρόβλημα νομίζω.
stelios18120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 γ εμενα οι αγορες σταματησαν πλεον στις αρχες νοεμβριου περιμενω να δω προσφορες black friday. 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πάντως για τους χρόνους που λέτε αναφέρει "Availability: In stock Usually dispatched within 24 hours"
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πάντως για τους χρόνους που λέτε αναφέρει "Availability: In stock Usually dispatched within 24 hours" Αυτο δεν απαντα σε αυτο που λεει ο Fulgore, τι σχεση εχει ο χρονος (δηθεν ; ) αποστολης με τον χρονο παραδοσης; Πραγματικα το μαγαζι ΗΤΑΝ (μπορει να ειναι ακομα απλα δεν εχω αγορασει κατι εδω και 2-3 χρονια και δεν θα το τολμουσα με οσα εχω ζησει) ο,τι χειροτερο απο θεμα χρονου παραδοσης απο Μ. Βρετανια. Κοντα στον μηνα αν οχι περισσοτερο. 1
kostiger Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Within 24 days θα επρεπε να γραφει.. Τεραστιες καθυστερησεις ειχαν ωσπου απηυδισα και επαυσα να ψωνιζω..
lionheart75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αυτο δεν απαντα σε αυτο που λεει ο Fulgore, τι σχεση εχει ο χρονος (δηθεν ; ) αποστολης με τον χρονο παραδοσης; Πραγματικα το μαγαζι ΗΤΑΝ (μπορει να ειναι ακομα απλα δεν εχω αγορασει κατι εδω και 2-3 χρονια και δεν θα το τολμουσα με οσα εχω ζησει) ο,τι χειροτερο απο θεμα χρονου παραδοσης απο Μ. Βρετανια. Κοντα στον μηνα αν οχι περισσοτερο. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει ο @Fulgore. Και απο την Κίνα τόσο είναι είναι η αναμονή και κάποιες φορές και παραπάνω αλλά παραγγέλνουμε όλοι κανονικότατα και καλά κάνουμε φυσικά. Απο ότι φαίνεται έχει διαθεσιμότητα και αυτός ουσιαστικά ήταν και ο λόγος της παράθεσης. Ομοίως και εγώ απο όσο θυμάμαι όσες φορές παρήγγειλα φόρμες ή διαφορα hoodies ή αμάνικα μπουφανάκια, που πρό 2 ετίας τα είχε σε ακόμα πιο ευτελείς τιμές, αργούσαν για Αγγλία αλλά ήταν κοντά στο 20ήμερο - 3 βδομάδες. Το μόνο που με χάλαγε στα ρούχα ήταν το γεγονός ότι τα έστελνε σε σακούλες όπως ακριβώς το sportdirect. Κατά τα άλλα δεν μπορείς να τα έχεις όλα προφανώς τα στέλνουν με ότι πιο φθηνό μέσο υπάρχει. Γιαυτό και ανέφερα ένα ποστ παραπάνω ότι αν δεν βιάζεσαι ιδιαίτερα δεν υπαρχει πρόβλημα νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα