pepitos21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγες μέρες αγόρασα ενα p9 huawei και σήμερα προσπάθησα να συνδεθώ στο internet μέσω δεδομένων ( Wind) αλλά ουτε συνδεεται ουτε μου εμφανίζει κάποιο εικονίδιο. Την κάρτα την χρησιμοποιουσα κανονικά σε άλλο κινητό και έμπαινα κανονικά στο ιντερνετ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Στο wifi συνδεεται κανονικά! Ευχαριστώ πολύ.
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 δες τις ρυθμίσεις APN ... εσυ τι κάρτα έχεις? wind, cote, voda?
pepitos21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Wind κάρτα εχω! Τι πρέπει να κάνω δηλαδή ακριβώς ??
saruman123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Wind κάρτα εχω! Τι πρέπει να κάνω δηλαδή ακριβώς ?? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-πως-ρυθμίζουμε-το-κινητό-για-internet-και-mms/
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα το P9 αν το χρησιμοποιεις διακρτο οπως εγω πρεπει να εχει την καρτα που χρησιμοποιεις τα δεδομενα στη σιμ1 υποδοχη Δε ξερω αν βοηθησα Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα