chris1212 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα θεμα με τους drivers της καρτας γραφικων.Πριν λιγες μερες εκανα updates tτους drivers της καρτας γραφικων στην νεοτερη εκδοση.Μετα αφου τους εγκατεστησα ειδα οτι οταν ανοιγω το pc μου βγαζει ενα μαυρο παραθυρακι και κλεινει και φορτωνουν τα apps των windows.Η ειδοποιηση στο μαυρο παραθυρακι λεει the screen cannot be set to the number of lines and columns specified.Αφου εβαλα εβγαλα και παλι εβαλα τους παλιους drivers το προβλημα αυτο παραμενει.Τωρα εχω την εκδοση 382.Εκανα και updates στην νεα εκδοση των windows στην 1709 αλλα παλι οταν ανοιγω τον υπολογιστη παλι εμφανιζεται αυτη η ειδοποιηση και εξαφανιζεται.Μπορει καποιος σας παρακαλωνα με βοηθησει να κανω καποια ρυθμιση?Με τους νεους drivers ειδα οτι ζοριζεται στο παινιδια το pc.Και εβαλα τους παλιους.Εχω ενα core 2 duo e4500 4g ddr2 με μια evga nvidia geforce gt 710.Μια βοηθεια παρακαλω.
Alexlooker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc975350.aspx Εγω δεν εχω ιδεα για αυτο το error!
chris1212 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Από ότι έψαξα αυτό το error είναι κατεστραμμένα η σβησμένα αρχεία cmd.exe.Δν είναι ιός το τσεκαρα με το πρόγραμμα rkill.Απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι να κάνω.Αν έχει ιδέα κάνεις.Μαλλον τα έσβησα όταν έβαλα και έβγαλα τους drivers να της κάρτας γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα