maou28 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας,,μια τελευταία ερώτηση τα Chuwi βλέπω είναι μία καινούργια μάρκα και πρώτη φορά την ακούω,,κινέζικο θα είναι σωστά;;είδα αξιολογήσεις στο σκρουτζ από κάποιους που το αγόρασαν και γράφουν καλά σχόλια,,είναι όντως καλά;
nikοs Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας,,μια τελευταία ερώτηση τα Chuwi βλέπω είναι μία καινούργια μάρκα και πρώτη φορά την ακούω,,κινέζικο θα είναι σωστά;;είδα αξιολογήσεις στο σκρουτζ από κάποιους που το αγόρασαν και γράφουν καλά σχόλια,,είναι όντως καλά; Φυσικά και είναι κινέζικο , αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα κατ'εμέ ! Το πρόβλημα είναι πως σε ένα λάπτοπ τα πάντα αλλάζουν εκτός από επεξεργαστή και κάρτα γραφικών! Αν εξ αρχής πας σε atom που είναι ότι πιο αδύναμο και low βγάζει η intel σε atom θα εισαι για μια ζωή! Αν όμως πας σε εναν i3 με 4gb ram και απλό δίσκο , μια χαρά μπορείς να αναθαθμιστείς σε 8gb ram και ssd όποτε θες!!! Το chuwi ειναι κ**λα εμφανισιακά κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο...είναι λεπτό , έχει ωραία οθόνη αλλά ο επεξεργαστής που φοράει το καθιστά ενα κάτω του μετρίου λάπτοπ!
maou28 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνω,,μπορεί στην πορεία να τα δούμε πιο ισχυρά και τότε όσοι θέλουν με λίγα λεφτά να παίρνουν ένα laptop να είναι η πρώτη τους επιλογή,,άλλα όντως όπως λες εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο όσο για τεχνικά θέματα δεν γνωρίζω και πολλά,,ευχαριστώ για την απάντηση σου
d_crazy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνω,,μπορεί στην πορεία να τα δούμε πιο ισχυρά και τότε όσοι θέλουν με λίγα λεφτά να παίρνουν ένα laptop να είναι η πρώτη τους επιλογή,,άλλα όντως όπως λες εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο όσο για τεχνικά θέματα δεν γνωρίζω και πολλά,,ευχαριστώ για την απάντηση σου Για την χρήση που το θές, θα είναι μια χαρα. Και δεν είμαι μόνος που το λέω αυτό , είναι αλλα τόσα άτομα στο skroutz που λένε το ίδιο!Απο ο,τι είδα κιόλας, η νέα συσκευή τους (Corebook αν θυμάμαι καλά)έχει και αρκετά καλύτερο επεξεργαστή και ram.
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Διάβασα ένα άρθρο στο όποιο λέει ότι η Chuwi ετοιμάζει ένα laptop 2 in 1 η οθόνη θα είναι 13,3 ίντσες, με πάνελ πλήρους έλασης OGS (αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει) Η ισχύς προέρχεται από επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς (Intel Core M) με μνήμη RAM 6GB και αποθήκευση μέχρι 128GB καλό φαίνεται αν και λίγο μικρή η οθόνη
nikοs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για την χρήση που το θές, θα είναι μια χαρα. Και δεν είμαι μόνος που το λέω αυτό , είναι αλλα τόσα άτομα στο skroutz που λένε το ίδιο!Απο ο,τι είδα κιόλας, η νέα συσκευή τους (Corebook αν θυμάμαι καλά)έχει και αρκετά καλύτερο επεξεργαστή και ram. Καλά τώρα μιλάμε σοβαρά ή κοροϊδεύουμε το σύμπαν;;; Ξέρεις φίλε ποια ανάγκη είναι μεγαλύτερη από την καταναλωτική;;;Η ανάγκη να αποδείξεις πως έκανες καλή αγορά!!! Το ότι στο σκουτζ διαβάζουμε καλά σχόλια δεν μου λέει τίποτα! Ένα και ένα πάντα δύο κάνουν... Επεξεργαστής atom και καλές επιδόσεις δεν πάνε μαζί.- Γιατί όλως τυχαίως στα "φτηνά" προϊόντα που έχουν premium εμφάνιση αλλά πάσχουν από hardware βλέπουμε πάντα σχόλια του τύπου "Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή" "Τρομερή αγορά,καλύτερο από άλλα με τα διπλάσια χρήματα" ;;;; Γιατί πολύ απλά ισχύει το ρητό "ότι δεν πιάνει η αλεπού το κάνει κρεμαστάρια". Δεν λέω πως για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές πρέπει να δώσεις μια περιουσία και πως ότι είναι οικονομικό είναι απαραίτητα και κακό, απλά συνήθως η τιμή είναι αντιπροσωπευτική και των επιδόσεων. Το chuwi ας πούμε, που όλοι το έχουν θεοποιήσει, είναι ακριβώς αυτό δηλαδή "ότι πληρώνεις παίρνεις"!!! Σου παρέχει μια κομψή , elite εμφανισιακά συσκευή με μεγάλη αυτονομία , καλή οθόνη , apple like σχεδιασμό σε δελεαστική τιμή...Τι δεν σου παρέχει;;; Δεν σου παρέχει δυνατά χαρακτηριστικά... σου βάζει το πιο low budget επεξεργαστή, μη επεκτάσιμη ram , ήχο επιπέδου tetris , απαράδεκτο σύστημα ψύξης , κακό touchpad... Δεν τα λέω εγώ , τα λένε τα σχόλια στο skroutz! Τι κάνει δηλαδή η chuwi;;; ΡΕΠΛΙΚΕΣ κάνει...ακριβώς σαν αυτούς που παίρνουν ένα toyota MR2 και το μετατρέπουν εξωτερικά σε ferrari ή lamborghini γιατί δεν μπορούν να έχουν τα αυθεντικά...κάτω από το ωραίο σασί είναι ομως πάντα ενα mr2...και καλά θα ήταν δλδ να ήταν κάτι τόσο ποιοτικό όσο το mr2 το chuwi... Αλλά ειδικά το LapBook είναι χειρότερο από μέτριο σε επίπεδο hardware... H συγκεκριμένη εταιρία ακολούθησε το κλασικό δοκιμασμένο κόνσεπτ που ακολουθούν χρόνια τώρα οι κινέζικες εταιρίες και ποιο ειναι αυτό;;; Δώσε στον κόσμο φτηνό mac, φτηνό iphone , φτηνό αντίγραφο...να χορτάσει το μάτι τους και με λίγα χρήματα , να αισθανθούν πως έχουν κάτι ακριβό όσοι δεν μπορούν να το έχουν... Η chuwi κανει το παραπάνω απλά το κάνει λίγο πιο ποιοτικά από τους υπόλοιπους, ακολουθεί την ίδια λογική βέβαια αλλά πιο εξευγενισμένα γι αυτό χρεώνει και λίγο πιο ακριβά... Διάβασα ένα άρθρο στο όποιο λέει ότι η Chuwi ετοιμάζει ένα laptop 2 in 1 η οθόνη θα είναι 13,3 ίντσες, με πάνελ πλήρους έλασης OGS (αυτό δεν ξέρω τι σημαίνει) Η ισχύς προέρχεται από επεξεργαστή Intel Core 7ης γενιάς (Intel Core M) με μνήμη RAM 6GB και αποθήκευση μέχρι 128GB καλό φαίνεται αν και λίγο μικρή η οθόνη Τώρα όσο αναφορά αυτό που λέει ο φίλος , μακάρι! Οι 13,3 ίντσες είναι ιδανικές για ultrabook, τα 128gb αποθηκευτικού ειναι τo minimum που βάζουν όλοι , και ο core m3-7Y30 είναι μια καλή επιλογή ώστε να έχει αυτονομία, καλές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις...γενικά το corebook μου φαίνεται και εμένα αρκετά καλή πρόταση...Θα ήταν πολύ καλύτερη αν μου έβαζε m2 ssd και οχι eMMC ...και αν αντί για 6gb ram μας έδινε 8gb...Βέβαια μην περιμένεις πως το συγκεκριμένο θα το αγοράσεις στα 250 ευρώ ... Υ.Γ. Γιατί μπορεί να φαίνεται πως γράφω λίγο επιθετικά , δεν έχω προσωπικά τίποτα εναντίον της chuwi και το LapBook Air το ζαχαρώνω πολύ τελευταία, αν και ακριβό (330 ευρώ νομίζω)... Ο λόγος που γκρινιάζω τόσο και επιμένω είναι γιατί αυτά τα μηχανήματα δεν μπορούν με τα συγκεκριμένα specs να είναι ο βασικός σου υπολογιστής! Είναι τέλεια για συμπληρωματικά δεύτερα ή τρίτα ώστε να το έχεις καθημερινά μαζί σου για τα απολύτως απαραίτητα και να σε καλύπτουν και από αισθητικής πλευράς...
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ίσως για την ώρα να μην τον έχεις για βασικό μηχάνημα,,αλλά κινέζος είναι αυτός πιστεύω θα το κάνουν καλύτερο αν πάει καλά,,και ίσως γίνει και το κύριο μηχάνημα μας,,ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση
nikοs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα,,θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά ενός laptop μέχρι 350 το πολύ;;Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάτι σχετικά καλό; Το laptop προορίζεται για καθημερινή χρήση,,office,fb καταλαβαίνετε,,αν γίνετε να υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης της μνήμης ram,,και εγγύηση να υπάρχει.. Εγώ maou28 απαντάω πάντα στο αρχικό σου post και γι αυτό και δείχνω την επιμονή μου δείχνω...Λες ξεκάθαρα οτι θες κατι καλό με επεκτάσιμη μνήμη για καθημερινή χρήση browsing και office...E το chuwi με τον atom δεν ειναι κάτι καλό και δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη... Αν άλλαξες στην πορεία γνώμη και θέλεις κάτι συμπληρωματικό που να κολλάει μέχρι και στο browsing και να μην αναβαθμίζεται χτυπάς ένα chuwi και σε 2-3 μήνες το βλέπουμε στις αγγελίες...εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου.-
maou28 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Έχεις δίκιο φίλε μου,,μια απλή συζήτηση άνοιξα επειδή είδα αυτό το laptop,,άλλωστε γι αυτό έγραψα στο forum για να μάθω πράγματα που δεν ξέρω
nikοs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ναι δεν αντιλέγω...βασικά black friday έχουμε όπου να ναι θα βγουν πιστεύω καλές προσφορές, αν έχεις την υπομονή μπορεί να πάρεις κάτι αρκετά καλό...
d_crazy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγώ maou28 απαντάω πάντα στο αρχικό σου post και γι αυτό και δείχνω την επιμονή μου δείχνω...Λες ξεκάθαρα οτι θες κατι καλό με επεκτάσιμη μνήμη για καθημερινή χρήση browsing και office...E το chuwi με τον atom δεν ειναι κάτι καλό και δεν έχει επεκτάσιμη μνήμη... Αν άλλαξες στην πορεία γνώμη και θέλεις κάτι συμπληρωματικό που να κολλάει μέχρι και στο browsing και να μην αναβαθμίζεται χτυπάς ένα chuwi και σε 2-3 μήνες το βλέπουμε στις αγγελίες...εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου.- Με το παραπάνω post σου συμφωνώ εν μέρη. Απο κεί και μετά αυτο το laptop έχει φτιαχτεί για ακριβώς αυτό το σκοπό- browsing και office . Απο την στιγμή που ο φίλος μας δεν διαθέτει μεγάλο budget και δεν θέλει να αγοράσει απο Κίνα ή μεταχειρισμένο (μιας και θέλει εγγυήση και αυτό εξαρτάται απο το εκάστοτε κατάστημα), το Chuwi Lapbook 15.6 παραμένει καλή επιλογή. Δεν είπαμε πως είναι τέλειο , πιστεύω όμως πως αυτές τις δουλείες που θέλει ο φίλος μας θα τις κάνει άψογα. Ο λόγος που επιμένω είναι οτι ενας φίλος μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα, το πρότεινα αυτό το laptop και είναι ευχαριστημένος. Κάτι ακόμα , το καλύτερο πάντα θα υπάρχει. Το θέμα είναι πόσο προσιτό είναι αυτο το καλύτερο. Μπορώ να σου πώ οτι το Chuwi σε σχέση με έναν i7,8gb ram και 256gb ssd μνήμη είναι ούτε χαρτί υγείας μπροστά σε ενα τέτοιο laptop . To θέμα είναι οτι όταν διαθέτω το πολύ 270 ευρώ δεν μπορώ να το πάρω... ΥΓ , το black friday ,τουλάχιστον για εμένα , είναι μια μούφα. Ανεβάζουν τις τιμές και μετά τις ξανακατεβάζουνε ελάχιστα πιο κάτω απο οτι ήταν αρχικά. 1
nikοs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με το παραπάνω post σου συμφωνώ εν μέρη. Απο κεί και μετά αυτο το laptop έχει φτιαχτεί για ακριβώς αυτό το σκοπό- browsing και office . Απο την στιγμή που ο φίλος μας δεν διαθέτει μεγάλο budget και δεν θέλει να αγοράσει απο Κίνα ή μεταχειρισμένο (μιας και θέλει εγγυήση και αυτό εξαρτάται απο το εκάστοτε κατάστημα), το Chuwi Lapbook 15.6 παραμένει καλή επιλογή. Δεν είπαμε πως είναι τέλειο , πιστεύω όμως πως αυτές τις δουλείες που θέλει ο φίλος μας θα τις κάνει άψογα. Ο λόγος που επιμένω είναι οτι ενας φίλος μου είχε ακριβώς το ίδιο θέμα, το πρότεινα αυτό το laptop και είναι ευχαριστημένος. Κάτι ακόμα , το καλύτερο πάντα θα υπάρχει. Το θέμα είναι πόσο προσιτό είναι αυτο το καλύτερο. Μπορώ να σου πώ οτι το Chuwi σε σχέση με έναν i7,8gb ram και 256gb ssd μνήμη είναι ούτε χαρτί υγείας μπροστά σε ενα τέτοιο laptop . To θέμα είναι οτι όταν διαθέτω το πολύ 270 ευρώ δεν μπορώ να το πάρω... ΥΓ , το black friday ,τουλάχιστον για εμένα , είναι μια μούφα. Ανεβάζουν τις τιμές και μετά τις ξανακατεβάζουνε ελάχιστα πιο κάτω απο οτι ήταν αρχικά. Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις office 2016 σε atom;;; αν δεν σου βγάλει την πίστη ειδικά στο excel τότε εγώ κάνω κάτι λάθος...Την ώρα που εως τα 400 ευρώ υπάρχουν τόσες επιλογές με i3 και μερικές μάλιστα και με ssd δεν βρίσκω νόημα να πας σε κάτι λιγότερο και ειδικά δε σε atom! Ειδάλλως πας σε μια ταμπλέτα και κάνεις ακριβώς τα ίδια με λιγότερα λεφτά... Για το black friday θα συμφωνήσω πως ισχύει αυτό που λες , αλλά προσωπικά επωφελήθηκα και χωρίς να ταλαιπωρηθώ ιδιαίτερα με τις ουρές...Αγόρασα το λαπτοπ της υπογραφής μου σε πραγματικά χαμηλή τιμή από media markt και μου έχει λύσει τα χέρια και με την αυτονομία αλλά και με τις επιδόσεις του...
d_crazy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις office 2016 σε atom;;; αν δεν σου βγάλει την πίστη ειδικά στο excel τότε εγώ κάνω κάτι λάθος...Την ώρα που εως τα 400 ευρώ υπάρχουν τόσες επιλογές με i3 και μερικές μάλιστα και με ssd δεν βρίσκω νόημα να πας σε κάτι λιγότερο και ειδικά δε σε atom! Ειδάλλως πας σε μια ταμπλέτα και κάνεις ακριβώς τα ίδια με λιγότερα λεφτά... Για το black friday θα συμφωνήσω πως ισχύει αυτό που λες , αλλά προσωπικά επωφελήθηκα και χωρίς να ταλαιπωρηθώ ιδιαίτερα με τις ουρές...Αγόρασα το λαπτοπ της υπογραφής μου σε πραγματικά χαμηλή τιμή από media markt και μου έχει λύσει τα χέρια και με την αυτονομία αλλά και με τις επιδόσεις του... Είναι ενα laptop αρκετά βολικό . Για απλές διεργασίες δεν θα έχει θέμα, το είδα αυτο απο κοντά, για κάτι πιο βαρύ θα έχει σίγουρα. Για αυτο που θέλει , εξακολουθώ να πιστεύω οτι του ταιριάζει.
nikοs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είναι ενα laptop αρκετά βολικό . Για απλές διεργασίες δεν θα έχει θέμα, το είδα αυτο απο κοντά, για κάτι πιο βαρύ θα έχει σίγουρα. Για αυτο που θέλει , εξακολουθώ να πιστεύω οτι του ταιριάζει. Φίλε μου ας πάρει ότι θέλει το παλικάρι , προσωπικά καρφί δεν μου καίγεται...Τώρα θες να πείσεις τον paou28 να πάρει chuwi ; θες να πείσεις τον εαυτό σου πως καλά έκανες και το αγόρασες (γιατί βλέπω στην υπογραφή σου πως είσαι κάτοχος); Βλέπεις μήπως κάτι που εγώ δεν βλέπω στα specs του συγκεκριμένου λάπτοπ που σε κάνει να πιστεύεις αυτά που γράφεις;;; Δεν ξέρω , εσύ ξέρεις καλύτερα για να επιμένεις τόσο... Εμένα η μικρή εμπειρία μου μου έχει διδάξει ότι όταν βλέπεις atom ετοιμάσου για ένα μηχάνημα που γονατίζει ακόμα και σε απλό browsing! Αν μιλάγαμε για hp,dell,lenovo θα λέγατε όλοι τι χρέπι είναι αυτό και πως είναι δυνατόν εν έτη 2017 να κυκλοφορούν ακόμα λάπτοπ με atom και 64gb eMMC storage...Αλλά όταν ο κινέζος στο ντύνει mac και σε κερδίζει με το design γίνεται ξαφνικά "γαμάτο" "κορυφαίο" και η επεξεργαστική ισχύ πάει περίπατο ή δεν κρίνεται πλέον αναγκαία! Η αγορά που θα κάνει ο συμφορουμίτης εμένα δεν με ενδιαφέρει , όπως δεν με ενδιαφέρει και καμία αγορά που θα κάνει ο καθένας από την στιγμή που δεν ξοδεύει δικά μου λεφτά...Θέλει να παρει chuwi , θέλει vero, θελει turbox , θέλει innovator... μαγκιά του να τα πάρει...Σάμπως εγώ θα πετάξω λεφτά στο τίποτα;;; Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να επιμένω είναι γιατί ξέρω πως έχω δίκιο και θέλω να βοηθήσω...από εκεί και έπειτα ο καθένας πράττει όπως κρίνει ο ίδιος καλύτερα. Δεν θα συνεχίζω τον αντίλογο μαζί σου...όταν η ίδια η chuwi έχει στα "καλά" της μοντέλα celeron νομίζω πως δεν χρειάζεται ανάλυση το θέμα...
nik0laus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Laptop κοντά στη δεκαετία με Core2Duo είναι καλύτερα από τα σκουπίδια με atom και Celeron N2xxx ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα