mavrospete Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χαίρεται, σκέφτηκα μήπως έφτιαχνα κάποια στιγμή στο μέλλον ένα pc case από ξύλο. Αλλά όχι εξ ολοκλήρου από ξύλο, πχ θα υπάρχουν πάνω εξαρτήματα όπως μεταλλικά motherboard sockets. Άρα αυτό που θα ήταν από ξύλο είναι το όλο (σχεδόν λογικά) εξωτερικό περίβλημα. Και ίσως ένα μεταλλικό πλαϊνό πάνελ και ένα από plexiglass. Είναι υλοποιήσιμη η ιδέα μου;
Avatar_GR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 φυσικά. Απλά να βάλεις ανεμιστήρες στις σωστές θέσεις,γιατί το ξύλο δεν θα αφήνει καθόλου θερμοκρασία να φεύγει εκτός από τους ανεμιστήρες. Οποιοσδήποτε έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν πίσω 1
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χαίρεται, σκέφτηκα μήπως έφτιαχνα κάποια στιγμή στο μέλλον ένα pc case από ξύλο. Αλλά όχι εξ ολοκλήρου από ξύλο, πχ θα υπάρχουν πάνω εξαρτήματα όπως μεταλλικά motherboard sockets. Άρα αυτό που θα ήταν από ξύλο είναι το όλο (σχεδόν λογικά) εξωτερικό περίβλημα. Και ίσως ένα μεταλλικό πλαϊνό πάνελ και ένα από plexiglass. Είναι υλοποιήσιμη η ιδέα μου; Kαλησπέρα, φυσικά και είναι, προσωπικά έχω κάνει ήδη τρεις, και θα κάνω άλλον έναν σε λίγους μήνες. Και με σκέτο ξύλο κάνεις δουλειά, αλλά θέλει πολύ πατέντα. Πχ εδώ, δεν είχα βάλει ακόμα λούστρο/βερνίκι, μόλις έβαλα η μπογιά απο γκρι ματ έγινε μαύρη γυαλιστερή. Και τα άλλα δύο κάπου τα έχω φωτό αλλά δεν τα βρίσκω τώρα. Σε ένα είχα κάνει τρύπες για το φανάκι με λειζερ και είχα σκαλίσει και μια φιγούρα του fallout στο πλάι, μαζί με το όνομα στην κλασσική γραμματοσειρά. Αν θες να πάρεις ιδέα, θα πω να το βγάλουν φωτογραφία, γιατί είναι στο πατρικό μου. 9
Shadows Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πολυ καλη δουλεια sheo,θα σου βγαινε πιο ωραιο imo με μια νερομπογια και απο πανω βερνικι για να αναπνεει καλυτερο το ξυλο.
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Νερομπογιά είναι απο όσο θυμάμαι. Με το βερνίκι έγινε μαύρο. Θα ψάξω να βρω φωτογραφία έτοιμου. Εδώ είμαστε. Απο πίσω φαίνεται λίιιιγο το ξύλινο. 3
mavrospete Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Από θέμα μόνωσης το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσω ένα panel για την mobo; Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι πιο κυκλικό από θέμα σχήματος. Λογικά θα μπορώ να το παραγγείλω από βιομηχανία ξύλου. Θα το σχεδιάσω μόνος μου
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χοντρό ξύλο για βάση και βιδώνεις standoffs πάνω. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το καλοκαιρι θα κανω τετοια δουλεια. Ηδη σχεδιαζω μερικα προτυπα στο sketchup και θα παω να παρω ξυλα απο praktiker να κανω δουλεια. Ελπιζω να βγει ωραιο και επιτελους να φυγω απο το κακομοιρο aerocool one x που τοσα χρονια μετα εχεξ φαει τααα mods.
tsakfot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ για ιδέες. Καταπληκτικές κατασκευές και απο τους δύο
mavrospete Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Θα πάω το σχέδιο μου σε μια βιομηχανία ξύλου στη περιοχή μου, για να μου φτιάξουν και όλες τις λεπτομέρειες - εγκοπές. Ελπίζω να μην μου πάει ο κούκος αϊδόνι, ειδάλλως δεν ξέρω αν αξίζει η κατασκευή πύργου από ξύλο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ για ιδέες. Καταπληκτικές κατασκευές και απο τους δύο Αυτά είναι too much compact. Εγώ θα κάνω μάλλον κάτι μεγαλουτσικο με μεγάλους χώρους μεσα και καλό airflow. Θα δείξει στην πορεία βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα