foxbed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω λάπτοπ από το ebay αλλα με φοβίζει λίγο.. Το λάπτοπ είναι αυτο https://www.ebay.com/itm/HP-17-3-12GB-Powerful-Gaming-Laptop-3-40GHz-A12-QuadCore-2TB-AMD-Radeon-R7-WIN10/112408576042?hash=item1a2c12c02a:m:m9UrrZe_xqNbAlcoLscux6Q Είναι $547.95 και με τα import charges US $130.17 και το shipping $39.81 βγαίνει στα $717.93 (με τα import charges νομίζω είμαι καλυμμένος με τελωνεία και φόρους στην ελλάδα) και στην ελλάδα τέτοιο λάπτοπ νομίζω θα θες γύρω στα 900-1000 ευρώ Ρώτησα τον πωλητή αν είναι original hp και μου είπε αυτο These units are original HP. They are refurbished and work and look like new. The only difference you would see as the consumer is that it says ‘refurbished’ on the outside of the box. These units come direct from HP's factory and products that are refurbished must pass a comprehensive quality assurance inspection before final packaging and shipment. Rigorous function and cosmetic inspections are performed by trained technicians so that each refurbished product meets operational specifications and strict cosmetic standards that HP has established. Και από ότι είδα τα σχόλια από αλλους για τον πωλητή έχει 4157 θετικά σχόλια και 14 ουδέτερα Θέλω να μου πείτε μια γνώμη αν αξίζει να κάνω την αγορά?
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω δεν έχει εγγύηση, κακό αυτό για τόσο ακριβή αγορά. 1
foxbed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 εχει 90 μέρες και μου είπε ότι μπόρω να αγοράσω περισσότερο καιρό εγγύησης..3 λαπτοπ είχα παλαιότερα ποτέ δεν χρησιμοποίησα την εγγύηση που ήταν 1 και 2 χρόνια 1
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν σε καλύπτει το θέμα εγγύηση μια χαρά είναι και πωλητής φαίνεται αξιόπιστος.
foxbed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 με τελωνεία και φόρους δεν θα μπλέξω αφου πληρώνω Import charges η είναι διαφορετικά ?
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν έχει αλλάξει είσαι καλυμμένος. Περίμενε επιβεβαίωση κι από κάποιον που έχει ψωνίσει πρόσφατα με αυτό τον τρόπο.
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το λαπτοπ είναι μεταχειρησμενο που πιθανόν έβγαλε πρόβλημα και επιστράφηκε εργοστάσιο/αντιπροσωπεία. Έχει κάποιο ρίσκο, αν και ελεγμένο. Σαν επεξεργαστης δεν λέει πολλά. 1
foxbed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το λαπτοπ είναι μεταχειρησμενο που πιθανόν έβγαλε πρόβλημα και επιστράφηκε εργοστάσιο/αντιπροσωπεία. Έχει κάποιο ρίσκο, αν και ελεγμένο. Σαν επεξεργαστης δεν λέει πολλά. Αυτό το ήξερα με το μεταχειρησμένο αλλά μου είπε ότι επισκευαστηκε και ελεχθηκε από την hp...Στην τιμή που θα το πάρω όμως είναι πολύ καλός ο επεξεργαστής...Αρα φίλε προτείνεις να μην κάνω την αγορά..θα έχω πρόβλημα με το λαπτοπ ?
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Kαι χωρίς εγγύηση, δεν θα το έκανα. Πχ βρίσκεις PC με i5-i7 με τα ίδια λεφτά απο ελλάδα, γιατί θες αυτό; Εγώ πήρα καινούριο με 4/8 i7 στα 600 ευρώ το 2013. Ευκαιρίες υπάρχουν.
foxbed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ναι εσυ κόλλησες στον επεξεργαστη τώρα που είναι καλός δεν είναι κακός από ότι έχω δεί...δες όλα τα specs φίλε..κάθομαι στον υπολογίστη 10-12 ώρες περίπου λόγο της σχολής και παίζω και κανένα game νομίζω ελλάδα δεν βρίσκω στα 600e αυτά τα specs
kergio84 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Τσέκαρε και το site ordertime.club με ανακατασκευασμενα.την ίδια απορία έχω και εγώ.αξιζει?
Sheogorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ναι εσυ κόλλησες στον επεξεργαστη τώρα που είναι καλός δεν είναι κακός από ότι έχω δεί...δες όλα τα specs φίλε..κάθομαι στον υπολογίστη 10-12 ώρες περίπου λόγο της σχολής και παίζω και κανένα game νομίζω ελλάδα δεν βρίσκω στα 600e αυτά τα specs Ναι, έχει και μάπα "κάρτα γραφικών", μηχανικό δίσκο και σχεδόν μηδενική εγγύηση. Έχεις δίκιο, δεν είναι χάλια μόνο ο επεξεργαστής. Αφού επιμένεις τόσο, πάρε το, και μετά θα γελάσουμε παρέα 1
Tsamjunior Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 ΔΕΝ αξίζει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τα χρήματα. Φυσικά και βρίσκεις στην Ελλάδα με την ίδια τιμή, καλύτερο επεξεργαστή, πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών, ssd (ή έστω περιθώριο χρημάτων για να πάρεις έξτρα) και πάνω απ όλα καινούριο, του κουτιού με 2 χρόνια εγγύηση. Μακρυά από ανακατασκευασμένα ακόμα και οι ίδιοι οι Hewlett και Packard να έχουν κάνει την ανακατασκευή με τα χέρια τους. Κάποιο πρόβλημα προφανώς θα είχαν και μάλιστα χοντρό για να τα αντικατέστησαν και δεν σου εγγυάται κανείς (πόσο μάλλον οι 3 μήνες εγγύησης) ότι δεν θα στο ξαναβγάλει σε χειρότερο κιόλας βαθμό. Αλλά και το θέμα της ανακατασκευής να ξεχάσεις, και πάλι είναι υπερτιμημένο στα 600, ακόμα και για καινούριο μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα