iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ mods AΣ ΓΙΝΕΙ.Πετυχα μολις αυτο το πραμα στις αγγελιες , το αφηνω εδω για να το δειτε και εσεις και αν χρειαστει οι mods ας κινηθουν αναλογα.http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/1019771-απατεωνας/ Υ.Γ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ , ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ .
petran91 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλά, δημοσιευμένες ταυτότητες και φωτογραφίες.. Και δίκιο να έχει ο δημιουργός της, δεν βλέπω να μένει η αγγελία αυτή στο φόρουμ..Εγώ επίσης βλέπω ότι ο συγκεκριμένος που έκανε την αγγελία είχε αγγελία πώλησης iphone 7. 1 στα 1000 εστω να λεει τοσο αισχρα ψεματα αυτος που δηθεν ειναι το θυμα, για ποιο λογο να φτιαχνεις και θεμα να το δειξεις σε ολους?Δεν ειμαστε εμεις οι δικαστες και ουτε ειναι αυτος σωστος τροπος να προστατευουμε μελη απο πιθανες απατες. Φτιαχνω κι εγω αγγελια και λεω οτι ο ταδε με εκλεψε να και η ταυτοτητα του να και ενα μηνυμα (που μπορει ανετα να το εχω γραψει εγω).
iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Καλά, δημοσιευμένες ταυτότητες και φωτογραφίες.. Και δίκιο να έχει ο δημιουργός της, δεν βλέπω να μένει η αγγελία αυτή στο φόρουμ.. Γι αυτο ακριβως εγραψα και τα παραπανω.
CrazyTown Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τραβηξτε screenshot οσοι προλαβαινετε δηλαδη..
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 εντωμεταξύ και οι δυο εμπλεκόμενοι δεν έχουν ούτε αξιολογήσεις ούτε κάποια παρουσία στο φορούμ πως να τους πιστέψουμε έμενα μου μοιάζει για τρολλ
girologos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 αυτος το τυπος καποτε μου πηγε να μου φαει 800 ευρω ..τελικα τα πηρα πισω και με τοκο για να στρωσει χαρακτηρα ..και με χωρις αστυνομιες και τα λοιπα...τελικα απο τι φενεται δεν εστρωσε!!
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τραβηξτε screenshot οσοι προλαβαινετε δηλαδη.. πάει πέταξε το πουλάκι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων κάποιου απαγορεύεται από το νόμο. Δεν είμαστε δικαστές. Αν κάποιος σας εξαπάτησε, πάτε στις αρμόδιες αρχές και θα σας καθοδηγήσουν εκεί για τα επόμενα βήματα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις