fysikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα. έχω στο λαπτοπ τα win10 και την smart tv samsung ue40f6320. Βάζω την τηλεόραση στο "screen mirroring" και στα win πατάω σύνδεση 'ωστενα στείλω σήμα απο το λαπτοπ ασύρματα στην τηλεόραση. Όμως, ενώ μου βγάζει μήνυμα και στο λαπτοπ και στην tv οτι υπάρχει σύνδεση, στην τηλεόραση μαυρίζει η οθόνη και εμφανίζει μήνυμα πως "τα δεδομένα βίντεο δεν υποστηρίζονται".δοκίμασα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις ανάλυσης να βρώ άκρη αλλά τίποτα. Καμία ιδέα;
kgliat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον φίλε μου πρέπει να πάρεις το support της Samsung για να σε καθοδηγήσει..Για τεκμηριωμένη υποστήριξη.. Μπορεί ο τύπος του laptop που έχεις να μην υποστηρίζει τέτοια τεχνολογία. Από κινητό παίζει το screen Mirroring? Αν ναι, είναι θέμα μη υποστήριξης από το laptop...
fysikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 από το κινητό, λειτουργεί κανονικά. το λάπτοπ σε chromecast, στέλνει κανονικά.
kgliat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Άρα το laptop δεν υποστηρίζει wifi direct.. Θα επιμείνω για το support της Samsung.. 1
fysikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 αν δεν το υποστηριζει, πως μου την εμφανιζει στις διαθέσιμες οθόνες;
kgliat Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αυτό θα στο απαντήσει το Support της Samsung και του laptop 1
fysikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε με το Site: SamsungSmart View ευχαριστώ!παίζει video/photo μεσω smart view...τωρα να λύσω και το να χρησιμοποιώ την tv ως δευτερο μονιτορ
Left13S Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασες να πατησεις το εικονοδιο για το κεντρο ενεργειων διπλα απο την ωρα/ημερομηνια -> προβολη -> συνδεση σε ασυρματη οθονη και δεν δουλεψε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα