emoytoyidioy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ειχα παρει ενα asus pegasus 2 απο tinydeal .στο εξαμηνο περιπου δεν ανοιγε το φλας και η πισω καμερα . το εστειλα στην κινα και με ρωτανε αν θελω επισκευη ή επιστροφη χρηματων .το ειχα παρει 110 και μου επιστρεφουν αν θελω 73 ευρω .σκεφτομαι να παρω την επιστροφη και να παρω ενα καινουριο .καλα το σκεφτομαι ???το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο . θελω να μου προτεινετε συσκευες απο το εν λογω καταστημα .θελω να βγαζει καλες φωτογραφιες και οχι "κινεζικες" ... να εχει καλη οθονη , ε και να ειναι γρηγορο ...λιγο πολυ ολα τα κινητα πλεον τα κανουν αυτα που ζηταω ... το θεμα ειναι απο τα δοκιμασμενα ποιο ειναι η καλυτερη επιλογη ??εχω μια προτιμηση προς τα asus και τα lenovo , τα οποια θεωρω λιγο πιο επωνυμα απο τα υπολοιπα ...λεφτα 120-150 ευρω ...
newsformobiles Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πάρε τα χρήματα και πάρε από banggood όπου εχει αποστολή χωρίς τελωνείο. Το tinydeal έχει τέτοια υπηρεσία?
emoytoyidioy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 πληρωνεις 16 ευρω . dpd την λεει την διαδικασια . στην ουσια το στελνει απο αποθηκη της γαλλιας αν δεν κανω λαθος ... απο banggood προτεινεις καποιο ?
newsformobiles Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Dpd, ωραία, αλλά 16€ είναι πολλά. Κάτι σε xiaomi για μένα.
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 πληρωνεις 16 ευρω . dpd την λεει την διαδικασια . στην ουσια το στελνει απο αποθηκη της γαλλιας αν δεν κανω λαθος ... απο banggood προτεινεις καποιο ? δώσε φόρμα στον λαό http://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα